Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ve dün gazetelerde güzel habrler vardı.Eray,Aydın,Hamit,Amrabat ve Chejdu gidiyormuş.Bunlar giderse önemli bir tasarruf yaparız ve yabancı transfer yapma imkanımız olur hem maddi olarak hemde kontejan olrak.Umarım ki doğrudur bu haberler.

Eğer hepsi giderse mükemmel olur mükemmel...

Nereden baksan 8 milyon euro maaş bütçesinden tasarruf ederiz...

orası öyle ama bana göre bek hiç önemli değil almanya solbeksiz şampiyon oldu brezilyanın bekleri müthiş fark yediler özellikle ligde en kötü semihi koyarsın ama bilal ilerde sana hem oyun olarak hemde maddi olarak ciddi katkı sağlar üstelik fiyatları aynı hatta amrabatla takas bile edebilirsin amrabat hollandada baya tanınan bir oyuncu

Amrabat oraya kesinlikle gitmeyi kabul etmez, o secenek yok. Hem kariyer acisindan hem maddi acidan olamaz.

Sagbek solbek transferi kesinlikle lazim, nedeni cok basit, suanda sadece Veysel ve Telles var, koskoca sezon (50 mac civari) bu iki adamla yurumez, buyuk takimsan her bolgeye alternatif adamlar almak zorundasin, Almanya ornegin yanlis bir ornek, onu sadece Almanya yapabilir biz degil. Ve Milli takimlar 5-6 mac yapiyor, 40-50 mac degil.

O bakimdan Tarik in oncelikle olmasi cok mantikli, Bilal yinede alinabilirdi ona varim, cunku genc, yerli, ve yetenekli bir oyuncu ayrica pahali da degildi.

Ama o bolgede Bruma, Amrabat, Olcan ve Aydin var (Aydin yetersiz ama yinede yazim dedim), ve Campbell konusuluyor, oda forvet ve kanat zaten.

Burak´la rotasyonda oynatacagimiz, ara ara yedek kalmayi cok sorun etmeyecek, yasi ilerlemis ama kalitesi ortada bir Eto´o´yu neden almadik anlamiyorum. Zaten forveti ligde direk 11´e yazarsan, ilk 11´deki yabanci dengesi bozuluyor. Baska bölgelerde daha kritik aciklar veriyorsun. Eto´o gibi bir adam cuk otururdu oraya. Tamam maasi 3.5 gibi bisey olur da, bonservisi elinde. Oynat 2 sene yolla.

Valla bu 11 basa bas oynar CL´de büyük takimlarla

1058606_Galatasaray_SK.jpg

Burak´la rotasyonda oynatacagimiz, ara ara yedek kalmayi cok sorun etmeyecek, yasi ilerlemis ama kalitesi ortada bir Eto´o´yu neden almadik anlamiyorum. Zaten forveti ligde direk 11´e yazarsan, ilk 11´deki yabanci dengesi bozuluyor. Baska bölgelerde daha kritik aciklar veriyorsun. Eto´o gibi bir adam cuk otururdu oraya. Tamam maasi 3.5 gibi bisey olur da, bonservisi elinde. Oynat 2 sene yolla.

etoo yu bende isterim ama yıllık maaşı tavan adamın doria da gelmez

Bugün ve dün gazetelerde güzel habrler vardı.Eray,Aydın,Hamit,Amrabat ve Chejdu gidiyormuş.Bunlar giderse önemli bir tasarruf yaparız ve yabancı transfer yapma imkanımız olur hem maddi olarak hemde kontejan olrak.Umarım ki doğrudur bu haberler.

Bunları kimse almaZ.

Hele Hamite kimse yıllık 3.5(10 küsür trilyon )kimse vermez.

Kendimizi kandirmayalim.

Olcansız olmaz.

Eto'o yu az önermedik burda, Sneijderle ortaligi yikardi.

Ama 3.5 gibi rakamla Eto'o yu getirmessin. En az 5 ister bence

Hamit bastonluk hale gelmiş, 3 milyon almaya devam ediyor. Bu sene de büyük olasılıkla katkıdan çok zararı olacak bize. Sabri'yle başlayan operasyon Hamit'le devam etmeli, aksi takdirde kaynaklar israf olmaya devam edecek.

Bu sitelerin hepsi salliyor, Tarik kap a dusecek, Mevlut gelmis, Doria ile anlasmak uzereyiz, Campbell Galatasaray a gelmekten heyecan duyuyor.

Bence hepsi balon haber..

Biraz uzak kaldığım için bilmediğimden soruyorum. Normalde DK'da bu kadar parlayan oyuncuya bir çok teklif olur. Bizim Campbell'a da var mı bizden başka teklif yapan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt