ŞERİF VURAL
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.035
- 0
- 1.306
inanmadım amrabatt gitmez bence kanat eksikliğinde
Sinan,olcan,bruma hatta gerekirse telles sol önde oynar.Amrabat giderse gelecek denen campell.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmadım amrabatt gitmez bence kanat eksikliğinde
Bugün ve dün gazetelerde güzel habrler vardı.Eray,Aydın,Hamit,Amrabat ve Chejdu gidiyormuş.Bunlar giderse önemli bir tasarruf yaparız ve yabancı transfer yapma imkanımız olur hem maddi olarak hemde kontejan olrak.Umarım ki doğrudur bu haberler.
orası öyle ama bana göre bek hiç önemli değil almanya solbeksiz şampiyon oldu brezilyanın bekleri müthiş fark yediler özellikle ligde en kötü semihi koyarsın ama bilal ilerde sana hem oyun olarak hemde maddi olarak ciddi katkı sağlar üstelik fiyatları aynı hatta amrabatla takas bile edebilirsin amrabat hollandada baya tanınan bir oyuncu
Menajer tipinde bi arkadas
* LG G2 Tapatalk *
Burak´la rotasyonda oynatacagimiz, ara ara yedek kalmayi cok sorun etmeyecek, yasi ilerlemis ama kalitesi ortada bir Eto´o´yu neden almadik anlamiyorum. Zaten forveti ligde direk 11´e yazarsan, ilk 11´deki yabanci dengesi bozuluyor. Baska bölgelerde daha kritik aciklar veriyorsun. Eto´o gibi bir adam cuk otururdu oraya. Tamam maasi 3.5 gibi bisey olur da, bonservisi elinde. Oynat 2 sene yolla.
Valla bu 11 basa bas oynar CL´de büyük takimlarla
![]()
Bugün ve dün gazetelerde güzel habrler vardı.Eray,Aydın,Hamit,Amrabat ve Chejdu gidiyormuş.Bunlar giderse önemli bir tasarruf yaparız ve yabancı transfer yapma imkanımız olur hem maddi olarak hemde kontejan olrak.Umarım ki doğrudur bu haberler.
Burak´la rotasyonda oynatacagimiz, ara ara yedek kalmayi cok sorun etmeyecek, yasi ilerlemis ama kalitesi ortada bir Eto´o´yu neden almadik anlamiyorum. Zaten forveti ligde direk 11´e yazarsan, ilk 11´deki yabanci dengesi bozuluyor. Baska bölgelerde daha kritik aciklar veriyorsun. Eto´o gibi bir adam cuk otururdu oraya. Tamam maasi 3.5 gibi bisey olur da, bonservisi elinde. Oynat 2 sene yolla.
![]()
Sinan,olcan,bruma hatta gerekirse telles sol önde oynar.Amrabat giderse gelecek denen campell.
Koray Altinay - Oyuncu profili - Transfermarkt bu çocuğu niye kimse düşünmez 2-3 yıl önce bayern münihin 2.takımında oynamış tarıktan tek farkı popularitesi heralde ayrıca fiziği tarıktan çok daha iyi
![]()
campbell gelirse forvet alcazmı onu çözemedim amrabat gitmek istemez bu saatten sonra onun yerin chedjou eboue onti gitsin
Eto'o yu az önermedik burda, Sneijderle ortaligi yikardi.
Ama 3.5 gibi rakamla Eto'o yu getirmessin. En az 5 ister bence
Mevlüt bitmiş 3puana göre.