Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sitelerin hepsi salliyor, Tarik kap a dusecek, Mevlut gelmis, Doria ile anlasmak uzereyiz, Campbell Galatasaray a gelmekten heyecan duyuyor.

Bence hepsi balon haber..

bende öyle düşünüyorum shaqiri bile alamadık zamanında o kadar haber yapıldı piyango transfer yapabiliriz anca biz göz önündeki topçu gelemez wesley gözden düşmüştü biz parlattık 11 oynattık kötü oynasada şimdi dünyaları versen satılmaz

CL´de hersey olur. Iyi olan oynar zaten. Eger CL´de Olcan, Burak gibi adamlari oturtamayacaksak, vay bizim büyüklügümüze.

Milletin kulübesinde kimler kimler oturuyor. Bu kadar da olsun.

Bakildigi zaman öyle imkansiz, belimizi bükecek bir maliyet oldugunu da düsünmüyorum.

Campbell (kira)

Doria (kira)

Eto´o (bonservis yok)

Tarik (4-5 Mil :) )

Abartmasinlar yani :) Tabi Campbell ve Doria - kiralik meselesi dogruysa. Bonservisle alamayiz hepsini, o dogru.

Campbell cok iyi olur

Gerekdinde kanat oynar gerekdinde tek forvet.

Aslinda yabanci serbest olsay idi

----Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

------Campbell

Yapip Sneijder den 200(!)% verim alınır

Bu kadro ile feci pressing ve kontra oynanılır.

Tek dezavantaj possesion oyun zor olur...possesion icin drogba tipinde ST gerekir en ucda

* LG G2 Tapatalk *

Size göre aldığımız fiyattan daha fazla bonservis bedeliyle satabileceğimiz Muslera ve Sneijderden başka futbolcumuz var mı?Veya bizim verdiğimiz paradan daha fazla para kazanacak futbolcumuz var mı?Nasıl bir muhasebemiz var çok ilginç.

Yabanci forvet, yabanci stoper gelirse, Campbelli da istediğimiz düsünülünce, gecen seneden ne farki olacak? Hadi diyelim Bruma ve Campbelli bir mevki icin rotasyonda kullanalim. Bruma ve Campbellin birlikte oynama sansi da olmayacak. Musleranin yeri garanti. Melo yeri garanti. Sneijder yeri garanti. Stoper, forvet ve Telles. Tek yabanci hakkimiz kaldi. Farkli mevkilerde oynayan 3 oyuncu.

C6E8AC90B931334927F180D804481206.jpg

yıllık milyon liralar alıyorsun ama vücuduna bakamıyorsun ne diyim

O kadar meyveyi yerse normal vücudun bu hale gelmesi

CL´de Campbell´i böyle Müller, Messi, Götze´de yaptiklari gibi forvet oynatiriz, alir topu dikine dikine gider valla.

Iyi kontraatak yapariz büyük deplasmanlarda Campbell´le.

Olum hangi dingil ,,99% bitmis" cümlemi raporladı :D

* LG G2 Tapatalk *

2. kamp dönemi başlayacak halen transferler bitmiş değil. çok acısını çekeriz bu işin. çöp yabancılar halen gidebilmiş değil, herşeyimiz muamma. valla prandelli haricinde bu sene için umut veren hiçbir gelişme olmadı benim için

Hedefi CL yarı finali diyen taraftar rakip Arsenal'in oyuncusunu kiralayıp geliştirmek ve Bruma'yı kenarda yatırmak istiyor.

Seneye napacaksın Campbell sana gol atarken?

Campbell biraz abartılıyor gibi bence,öyle aşırı iyi bir oyuncu değil .

Dünya kupasında biraz parladı ama yünan ligi bizim ptt ayarında bir lig.İspanyada 40 maçta 2 gol 3 asist yapabilmiş mesela.Bizde iş yapar belki ama brumadan iyi olduğunu sanmıyorum.

Olcan dan sol bek yaratabilirmiyiz acaba.

Şayet Campbell gelecekse

Hazir bir Bruma ile

Vysl----Semih--trns/kory--Olcan

-------Melo------------------Selçuk-------

Campbell----Sneijder------Bruma

---------------------Burak-----------------

Olabilir.

Bruma hazir hale gelene kadar Olcan yinr kanatta oynar.

Ic saha kadrosu

★★★》☆

selçuk burak bruma melo

Selçukla burak bu sene sözleşme yenilediler ve çok yüksek para alıyorlar onlara kimse bizim verdiğimizi vermez,melo bizimle anlaşmadan brezilyaya gidiyordu bizden aldığı paranın 4 e 1 ine,Belki Bruma konusunda haklısın.Ama mesela Hamit.3.5 milyon Euro alıyor kimse ona 1.5 vermez,Aydın 750 mi 1 mi alıyor kimse ona para bile vermez,Sinan 1.3 aldığı para portoda 600.Eray 700 bin???chedju 2.2m.Bazen düşünüyorum aldığımız formalardan kaç tane satılmalı ki sürekli tribünden maç izleyecek Aydının parası çıksın.Haksız mıyım bilemiyorum siz ne dersiniz?

2. kamp dönemi başlayacak halen transferler bitmiş değil. çok acısını çekeriz bu işin. çöp yabancılar halen gidebilmiş değil, herşeyimiz muamma. valla prandelli haricinde bu sene için umut veren hiçbir gelişme olmadı benim için

Bütün branslarda böyle bu sene. Kimse cikip da durumumuz hakkinda adam gibi aciklama yapmiyor.

Paramiz yoksa bilelim, durumumuz bu diyin. Ne bu aylardir herkes sus pus?

Ciddi ekonomik sorun varsa, o zaman yönetim hesap vermek zorunda kalir. Neden sorun var?

Biz 3 senedir gayet basarili olduk sportif anlamda, Arena hep doldu, formalar satildi, sportif gelir elde ettik hep.

Yani biz transfer yaptik yapmasina ama, verdigimizin karsiligini da hep aldik acikcasi. Maddi anlamda da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt