Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue-Semih-Ujfa-Hakan geri dörtlüsü, olası bir Veysel-Chedjou-Semih-Tarık geri dörtlüsünden çok çok daha kalitelidir. Malesef çeşitli dış sebepler ve içerden kaynaklı plansızlık yüzünden bu bölgede geriye gittik. Bu bölge de bütün takımın dengesini etkiliyor bir anlamda.

Yav su sponsor meselesi de iyice sıktı. Almayacaksak aciklama yapsinlar haberimiz olsun

Campbell biraz abartılıyor gibi bence,öyle aşırı iyi bir oyuncu değil .

Dünya kupasında biraz parladı ama yünan ligi bizim ptt ayarında bir lig.İspanyada 40 maçta 2 gol 3 asist yapabilmiş mesela.Bizde iş yapar belki ama brumadan iyi olduğunu sanmıyorum.

19 yaşındaydı ispanyadayken .

Yunan liginde dediğin gibi az çok seviyesi düşük takımlar var ama bizim ligden okadar kötü değiler.

Bizimkiler gurcistanın köy takımlarını yenemiyorlar.

Bir di maria ve saire değil ama bir farfan seviyesinde bence. Oda yeterli

Tarık Çamdal iyi oyuncu Tarık Çamdal ı beğenmeyenler Sabri Hakan Balta bekleriyle oynamak istiyor galiba.

rüyamda koray banko 11 oynuyodu bakalım nolcak bu sene çok umutluyum koraydan iyi defans olabilir

Avrupa maçlarını saymazsak defansta soylenildigi kadar sıkıntı cektigimizi, çekeceğimizi düşünmüyorum. O kadar sey soylendi ama geçen sene en az gol yiyen takımlardan biriydik. Yere göğe sigdirilamayan takımların defanslarinida gördük.

Onemli olan gol atmak, ben kendi evimizde hücum gücü yüksek bir kadro Campbell-Sino-Bruma/Olcan

Deplasmanda ise orta sahayi kalabalik tuttuk mu başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Defansa bu kadar takilmamak lazım.

Veysel-Tarik-Semih-Ched-Balta-Koray-Telles bir sekilde idare ederler.

Bizim skorer ozelligi olan bir kanat oyuncusuna (Campbell) ihtiyacimiz var.

★★★》☆

Hamit bastonluk hale gelmiş, 3 milyon almaya devam ediyor. Bu sene de büyük olasılıkla katkıdan çok zararı olacak bize. Sabri'yle başlayan operasyon Hamit'le devam etmeli, aksi takdirde kaynaklar israf olmaya devam edecek.

Ben Hamitin yerinde olsam utanırdım .Senede 3.5 milyon euro alacaksın takıma katkın bir Aydın Yılmaz kadar olacak.Hiç özveri,çalışma ve azim göstermeyeceksin.Takımın zor maçlarında ve fikstüründe sürekli sakat veya formsuz olacaksın mangırları götürürken vicdanen rahat mı acaba ?

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan geri dörtlüsü, olası bir Veysel-Chedjou-Semih-Tarık geri dörtlüsünden çok çok daha kalitelidir. Malesef çeşitli dış sebepler ve içerden kaynaklı plansızlık yüzünden bu bölgede geriye gittik. Bu bölge de bütün takımın dengesini etkiliyor bir anlamda.

Kesinlike katılıyorum.

Orada 2 tane yanında oynayan isimlerin kalitesine göre performansı değişen isim vardı.

Semih ve Hakan, bu isimler yanlarında tecrübeli ve iyi isimler oluğunda sınıf atlayan isimlerdir.

Chedjou ve Veysel bizim standardımızda takımların oyuncusu değiller kesinlikle.

O bölgeye

Daniel Agger (Liverpool)-bölgesine Lovren alındı, rotasyonda Skrtel'in yedeği konumunda.

Thomas Vermaelen (Arsenal)-ki kötü bir WC geçirdi.

Ron Vlaar (Aston Villa)

tarzı topa sert bir stoper şart.

rüyamda koray banko 11 oynuyodu bakalım nolcak bu sene çok umutluyum koraydan iyi defans olabilir

Bende çok umutluyum bu yaşta şans vermezsek genç diye bu adamı kazanamayız hazır yabancı kontejanı varken Koray gibi potansiyele şans verip yabancı kontejanımızı hücum bölgemizde kullanabiliriz.

Tarık kötü demiyorum ama madem para yok bu sene Tarık Sabriden 6 m. Euro fazlası ne?Veyselden 6m. Euro fazlası ne?Zaten solbek olarak tellese yaklaşamaz bile.Gelsin ama makul bir bonservisle.

Eskişehirspor'da yönetici Ahmet Yalçın: ""Galatasaray, Tarık ve Erkan'ı transfer etmek istiyor. İstediğimiz rakam olursa anlaşabiliriz"

sporx transfer

Bende çok umutluyum bu yaşta şans vermezsek genç diye bu adamı kazanamayız hazır yabancı kontejanı varken Koray gibi potansiyele şans verip yabancı kontejanımızı hücum bölgemizde kullanabiliriz.

evet alman disiplini var kampta her denileni yaptı adam sessiz işini yapıyo sadece yedek bekleyince laf etmiyo ama kesinlikle artık 11 de oynamalı chedjouya verdiğimiz şanslar bini geçti ama korayda hakediyo yabancı hakkı handikap bana kalsa kaleyide sinana teslim edelim orta saha forvet yabancı olsun

Ya bizim kulup hangi akla hizmet Erkan Zengin'i istiyor? Yok mu daha kalitesiz futbolcu bulamamislar mi? Yazik gunah o adamin alacagi paraya, yedek olarak bile takimda olmamasi gereken biri.

Avrupa maçlarını saymazsak defansta soylenildigi kadar sıkıntı cektigimizi, çekeceğimizi düşünmüyorum. O kadar sey soylendi ama geçen sene en az gol yiyen takımlardan biriydik. Yere göğe sigdirilamayan takımların defanslarinida gördük.

Onemli olan gol atmak, ben kendi evimizde hücum gücü yüksek bir kadro Campbell-Sino-Bruma/Olcan

Deplasmanda orta sahayi kalabalik tuttuk mu başarılı oluruz.

Defansa bu kadar takilmamak lazım.

Veysel-Tarik-Semih-Ched-Balta-Koray-Telles bir sekilde idare ederler.

Bizim skorer ozelligi olan bir kanat oyuncusuna (Campbell) ihtiyacimiz var.

★★★》☆

Defansa oyuncu isteyen arkadaşlar geçen sene bizim deplasmanlar gol sorununu çözemediğimizi oyunu ileriye taşıyamadığımızı unutuyor.Ortada bir yabancı sınırı var.Geçen sene kanat oyuncumuz yoktu ve bizim en büyük eksiğimizde buydu.Bruma sakatlanınca hepten yoksun kaldık.

Tarık kötü demiyorum ama madem para yok bu sene Tarık Sabriden 6 m. Euro fazlası ne?Veyselden 6m. Euro fazlası ne?Zaten solbek olarak tellese yaklaşamaz bile.Gelsin ama makul bir bonservisle.

eskişehir şike kardeşi fenerin hayatta ucuza satmaz süleyman hurma vardı bide bunlar cins adamlar aslında bizim hemen transfer yapmamız lazımdı ama geciktik

Valla 5+3 gibi sacma bir sinirlamanin oldugu yerde Muslera ve Telles' i ilk 11 olarak düşünülürse kimse kusura bakmasin yabanci bir defans oyuncusu alip 3 hakkimizi defansta kullanmak akıl işi değil.

O yuzden Semih-Koray hatta Balta bunları defansa bir sekilde monte etmek zorunda Prandelli.

★★★》☆

Erkan falan hikayedir ya, öyle olsun lütfen.

Yerli oyuncu sıkıntımız yok bence abartıldığı gibi.

Bastır parayı biraz al

Agger+ Shaqiri / Podolski /Lavezzi / Campbell'dan birini 2.cisi kiralık olursa daha iyi olur tabi.

Başka transfere bile gerek yok.

türkiyede neden defans sorunu yaşadığımız belli oluyor.

Semih-koraylı kadrolar sadece türkiyede göre biliriz galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt