Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkan iyidir ya.Zaten bize bireysel oynayan oyuncu lazım.Bruma ve Olcan dışında bu türde oyuncumuz yok.Orada takımın lideri gibi oynuyor.Bizde o kadar disiplinsiz oynamaz.

Bize ya tek top oynayan, ya da topla hizli giden adam lazim Prandelli'nin istedigi oyunu oynamak icin. Erkan Zengin gibi yavas, topu ayaginda ezen bireysel oyuncu degil. Oyun icinde defansa katkisinin sifir olmasina hic girmiyorum bile.

1058686_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler: Sinan, Tarık(Veysel), Chedjou, Hamit, Yekta, Amrabat, Umud

Ortalığın dağıtır.

olcanı sol bek yazmayın rice ediyorum

Bonservisi konusunda şüpheliyim biraz.

Wenger vermez kolay kolay bunu option ile.

Bence verir onlar için kaç tane Cambell var mesela Chelsea Romelu Lukaku yu bu kadar kaliteli bir ismi gönderebiliyor.Arsenal in kadrosunda Giroud Alexis Sanchez Yaya Sanogo Walcott Podolski gibi oyuncuların yanında iş yapmaz.Çok fazla skorer olmaması şu anda bizim için avantaj.Cambell Arsenal için Premier lig için çok ekmek yemesi lazım.

olcanı sol bek yazmayın rice ediyorum

Olayı sadece ilk 11 kadrosu olarak görmemek lazım. Mesela maçta geriye düşeriz ve gol atmakta zorlanırız, Olcanı geriye alırsın sonra koyarsın oyuna bir Campbell/Bruma vs. Ama tabii ki o onbir ile her maça çıkılmaz.

Genclerbirligi : Uğur Çiftçi (sol ve sag bek) 04.05.1992

Bursaspor : Aziz Eraltay (Behich) (sol bek , sol acik) 16.12.1990

Sener Özbayrakli (sag bek) 23.01.1990

Karabükspor : Ishak Dogan (sol bek) 09.08.1990

Rizespor : Koray Altınay (sagbek,sag acik , ön libero) 11.10.1991

KayseriErciyespor : Anil Karaer (solbek) *eski altyapi oyuncumuz* 04.07.1988

bunlarin tariktan ne eksigi var ?

Bize ya tek top oynayan, ya da topla hizli giden adam lazim Prandelli'nin istedigi oyunu oynamak icin. Erkan Zengin gibi yavas, topu ayaginda ezen bireysel oyuncu degil. Oyun icinde defansa katkisinin sifir olmasina hic girmiyorum bile.

Bruma her an yeniden sakatlanabilir bunu da düşünmek gerek.Yedekten girip iş yapabilecek bir oyuncu bence.

Bence verir onlar için kaç tane Cambell var mesela Chelsea Romelu Lukaku yu bu kadar kaliteli bir ismi gönderebiliyor.Arsenal in kadrosunda Giroud Alexis Sanchez Yaya Sanogo Walcott Podolski gibi oyuncuların yanında iş yapmaz.Çok fazla skorer olmaması şu anda bizim için avantaj.Cambell Arsenal için Premier lig için çok ekmek yemesi lazım.

Walcott ve alexis dışında saydığın isimlerden eksiği yok bence.

Sanogo ve giroud overrated oyunculardan hata daha iyi.

Podolski, eski podolskiden uzak yaşadığı sakatlıklardan dolayı.

Bence satmak istemez.

Genclerbirligi : Uğur Çiftçi (sol ve sag bek) 04.05.1992

Bursaspor : Aziz Eraltay (Behich) (sol bek , sol acik) 16.12.1990

Sener Özbayrakli (sag bek) 23.01.1990

Karabükspor : Ishak Dogan (sol bek) 09.08.1990

Rizespor : Koray Altınay (sagbek,sag acik , ön libero) 11.10.1991

KayseriErciyespor : Anil Karaer (solbek) *eski altyapi oyuncumuz* 04.07.1988

bunlarin tariktan ne eksigi var ?

Tipden kaybediyorlar galiba sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt