Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediğin fikre zaman zaman ben de kapıldım ama bu konuyu iyice düşündüm de rakiplerimiz o bölgede kaliteli yabancılarla takviye ederken biz neden bi takımın en önemli mevkisi için 1 yabancı hakkımızı kullanmıyoruz. başka mevki için feragat etmeliyiz yabancı hakkımızdan bence ve kadroya yazacağımız ilk adam kaliteli yabancı forvet olmalı. yoksa adım gibi eminim sene içinde yabancı forvet almadığımız için kafamızı taşlara vuracağız, açıkça görünen bişey.

Rakiplerimizde kim var ?

Webo, Sow, Emenike

Demba Ba-Cenk Tosun-M. Pektemek

Ben fark göremiyorum, Emenike bizde 11 oynar mı ? Sow ve Demba Ba hariç şu saydığım futbolcuların bizde olmasını istemem.

Biz zaten 2 yabanci göndermeliyiz 10 tane oldugu icin. Birini daha gönderip Campbelli geitr be Ünal Baskan.

Adnan Polat ı çok severdim ama hatalarındayaptığı ısrar

kendisini

nerelere sürüklemişti . Ünal Aysal da malesef kendisine olan sevgimizi tüketiyor . Ağzını her açtığında kurumsallıktan bahseden Aysal ın yaptığı çoğu icraat amatörce malesef

Baskan 'transfer suan ikinci planda, öncelik kadroda düsünülmeyen oyunculari göndermek' gibisine bisey demis Bugün gazetesine.

Yahu gitmesi gerekenler hala belli degilmi ? (!)

Tabiki transfer olamaz, daha giden bile yok.

Bir transfer yapılacak o transfer dillere sakız hale geliyor . Uzattıkça

uzatıyor on paralık takımların saçma isteklerine maruz kalıyoruz . devre arası 10 dan fazla oyuncu alınıyor bir tanesi 11 e girecek kapasitede değil ama harcanan milyon eurolar. Yazık

dediğin fikre zaman zaman ben de kapıldım ama bu konuyu iyice düşündüm de rakiplerimiz o bölgede kaliteli yabancılarla takviye ederken biz neden bi takımın en önemli mevkisi için 1 yabancı hakkımızı kullanmıyoruz. başka mevkiden feragat etmeliyiz yabancı hakkımızdan bence ve kadroya yazacağımız ilk adam kaliteli yabancı forvet olmalı. yoksa adım gibi eminim sene içinde yabancı forvet alamdığımız için kafamızı taşlara vuracağız, açıkça görünen bişey.

Rakiplerimizin çoğunun kalecisi yerli bu onlar icin bir avantaj. Bizim Muslera-Melo-Sneijder gibi 3 tane kesilmeyecek oyuncularimiz var. Geriye 2 yabanci hakkimiz kaliyor onda da Burak'i kesip yabanci oyuncu alirsak sol bek, defans ve kanat mevkilerinde 1 yabanci oynatma hakkimiz kalırki burda da yerli rotasyonumuz sıkıntı.

O yüzden Burak her türlü takimda olacagini düşünürsek arkasında oynayan oyuncularin skorer olmasi gerekiyor. Sneijder, Olcan, Bruma bunlat kilit oyuncular. Campbell gibi kanat oynayabilen bir oyuncu da alirsak cok iyi olur.

★★★》☆

Rakiplerimizin çoğunun kalecisi yerli bu onlar icin bir avantaj. Bizim Muslera-Melo-Sneijder gibi 3 tane kesilmeyecek oyuncularimiz var. Geriye 2 yabanci hakkimiz kaliyor ondada Burak'i kesip yabanci oyuncu alirsak sol bek, defans ve kanat mevkilerinde 1 yabanci oynatma hakkimiz kalırki burdada yerli rotasyonumuz sıkıntı.

O yüzden Burak her türlü takimda olacagini düşünürsek arkasında oynayan oyuncularin skorer olmasi gerekiyor. Sneijder, Olcan, Bruma bunlat kilit oyuncular. Campbell gibi kanat oynayabilen bir oyuncu da alirsak cok iyi olur.

★★★》☆

Onur-Muslera takası nasıl olurdu acaba,

Prandelli takimin neden bu kadar yavas top oynadigini merak etmis. Bizim topcular bi yere pas atarken 1000 kere dusunuyo.tedbirliler ondan. Risk sifir. Risk aldinmi arkayi toplayacak adam yok.bakalim nasi duzelcek bu durum. Nerdesin be ujfa :/

Malesef benim bu yönetimden ne bir beklentim kaldı ne de umudum . Tarık Çamdal ı devre arası inat uğruna almadınız maksimum 1, 5 TL ye . gittiniz bile bile Galatasaray ın 18 ine bile giremeyecek Salih Dursun a 3,75 milyon euro verdiniz . hajrovic in parasını ödemediniz adam kadroya giremiyordu fırsatını buldu kaçtı gitti. Üzerine bol bol soğuk su için artık . neymiş karşı dava açmışız da falan filan

Gidecek çokta alacak varmı?Bizden aldıkları paraları kim verebilir?Yerli yada yabancı klüp farketmez.

Acilen care bulunmali, en az 10 oyuncu gonderilecekmis, zararin neresinden donersek kar dir, kiralik veya satin, gerekirse maaslari yuksek olan oyuncularda bi kismini kendimiz odeyebiliriz, yani mesela 2 milyon alan oyuncunun maasini 50/50 falan, yoksa elde kalirsa gereksiz oyuncular hem bos bosa maas gidecek hem de kadroda fazla oyuncu olmus olacak, bu da yeni transferleri engeller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt