feridun fidan
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2013
- 592
- 0
- 706
Arkadaşlar biz çok salağız ya habire zam yapıyoz futbolculara zaten mevcut anlaşmamız varken üstüne para verip oynayacak o kadar futbolcu var ki takımda milyonları götürüyor haram olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavas yavas sonu geliyor bu yönetiminde zaten...bu forumda cogu kesim ne yapsa alkışlar ama işler sıkıntılı...2.yılın sonundan itibaren çok kötü bir şekilde yönetiliyor kulüp....spk ya takıldın vergi cezası yedin ffp sıkıntılı transferler fiyasko yönetim seçimi bu kadar kötü olabilir...
ahanda size iddia... araştırmadım, arşivleri karıştırmadım... ama iddia ediyorum... galatasaray spor kulübünün son üç senede kazandığı sportif ve mali kazanımları galatasaray spor kulübü tarihinde ilk üçe girer...![]()
he doğru onları tapu kadastro yollayacaktı pardon
Maddi anlamda TTA Arena ve localari sagolsun... Bu stadi yapan bu Yönetim degildi, hatte 1.5 sene boyunca zemini bile zor halletiler.
Bugün birden bi şeyler patlayacakmış gibi bir hava var
Cagliari'yle anlaşamyan Galatasaraylı Lucas Ontivero, Palermo yolcusu. Galatasaray'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği genç futbolcu Lucas Ontivero, Serie A kulüplerinden teklif almaya devam ediyor. Cagliari ile anlaşamayan ardından İstanbul'a dönen Arjantinli futbolcu için İtalyan medyası yaptığı özel haberde 5 İtalyan kulübünün Ontivero'yu istediğini ve bu kulüplerin arasında Palermo'nun en istekli kulüp olduğunu aktardı.
Ayrıca Ontivero ile ilgili yapılan haberde oyuncu için Hollanda'dan Twente ve Den Haag kulüplerininde devrede olduğu belirtildi. Arjantinli futbolcunun yakın zaman içersinde gelen teklfilerden birini kabul edip takımdan ayrılması bekleniyor.
dha
ben sadece stad açısından veya belli bir kriter koyarak bakmıyorum... ben diyorum ki genel anlamda spor kulübü olarak maddi kazanc ve sportif kazanımlar (şampiyonluklar, kupalar vs) olarak ilk üçe girer...
biz sadece spesifik konular olarak bakıyoruz ve eleştiriyoruz... genel kapsamlı olarak kimsenin baktığı yok... bu taraftarın hastalığıdır... taraftarın bakış açısı budur bunu değiştiremeyiz ancak eleştirirken desteksiz ve ortaya argüman koymadan eleştirdiğimiz kesin...
Çok kaçırdığı doğrudur ama hangi forvet kaçırmıyor ki ? Şu kazma Almedia'yı hatırlamıyor musun, neler kaçırıyordu. Adamın karşı karşıya golü yokBurda Almedia istenirken Burak tu kaka diyorlar. Eksikleri var mı ? Evet var, haklısın, senin söylemiyorum Hekim ama transfer manyağı olmuşuz. Büyük takım forvetleri 2 senede bir değişmeli mantığı yerleşmiş kafamızda. Drogba bile istenmedi, keza Elmander öyle, sıra Burak'a geldi.