Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biz çok salağız ya habire zam yapıyoz futbolculara zaten mevcut anlaşmamız varken üstüne para verip oynayacak o kadar futbolcu var ki takımda milyonları götürüyor haram olsun

yavas yavas sonu geliyor bu yönetiminde zaten...bu forumda cogu kesim ne yapsa alkışlar ama işler sıkıntılı...2.yılın sonundan itibaren çok kötü bir şekilde yönetiliyor kulüp....spk ya takıldın vergi cezası yedin ffp sıkıntılı transferler fiyasko yönetim seçimi bu kadar kötü olabilir...

ahanda size iddia... araştırmadım, arşivleri karıştırmadım... ama iddia ediyorum... galatasaray spor kulübünün son üç senede kazandığı sportif ve mali kazanımları galatasaray spor kulübü tarihinde ilk üçe girer... :)

ahanda size iddia... araştırmadım, arşivleri karıştırmadım... ama iddia ediyorum... galatasaray spor kulübünün son üç senede kazandığı sportif ve mali kazanımları galatasaray spor kulübü tarihinde ilk üçe girer... :)

Maddi anlamda TTA Arena ve localari sagolsun... Bu stadi yapan bu Yönetim degildi, hatte 1.5 sene boyunca zemini bile zor halletiler. Yildizlar kum sahada oynadilar...

Maddi anlamda TTA Arena ve localari sagolsun... Bu stadi yapan bu Yönetim degildi, hatte 1.5 sene boyunca zemini bile zor halletiler.

ben sadece stad açısından veya belli bir kriter koyarak bakmıyorum... ben diyorum ki genel anlamda spor kulübü olarak maddi kazanc ve sportif kazanımlar (şampiyonluklar, kupalar vs) olarak ilk üçe girer...

biz sadece spesifik konular olarak bakıyoruz ve eleştiriyoruz... genel kapsamlı olarak kimsenin baktığı yok... bu taraftarın hastalığıdır... taraftarın bakış açısı budur bunu değiştiremeyiz ancak eleştirirken desteksiz ve ortaya argüman koymadan eleştirdiğimiz kesin...

transferi bırak haberi bile yok medya bile sıkışlarda herkes bişey uydurmaya çalışıyo

[attachment=12160:6dce2ea060-3016.png.jpeg]

Ekli dosyalar

• 6dce2ea060-3016.png.webp
    6dce2ea060-3016.png.webp
    109,8 KB · Görüntüleme: 347
Cagliari'yle anlaşamyan GalatasarayLucas Ontivero, Palermo yolcusu. Galatasaray'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği genç futbolcu Lucas Ontivero, Serie A kulüplerinden teklif almaya devam ediyor. Cagliari ile anlaşamayan ardından İstanbul'a dönen Arjantinli futbolcu için İtalyan medyası yaptığı özel haberde 5 İtalyan kulübünün Ontivero'yu istediğini ve bu kulüplerin arasında Palermo'nun en istekli kulüp olduğunu aktardı.

Ayrıca Ontivero ile ilgili yapılan haberde oyuncu için Hollanda'dan Twente ve Den Haag kulüplerininde devrede olduğu belirtildi. Arjantinli futbolcunun yakın zaman içersinde gelen teklfilerden birini kabul edip takımdan ayrılması bekleniyor.

dha

Prandelli geldiyse İtalya'dan birkaç yeni futbolcu alsın. Mesela Parma'dan çünkü bu takımın şu anda bir sürü problem var (hem UEFA ile ilgili, hem de kendi sahibiyle ilgili). Paletta gibi bir defans Galatasaray için iyi olabilir. Veya Mustafi (Sampdorialı galiba..). Ve tabii ki yeni forvet almamız lazım. Victor İbarbo belki?

Bundan başka yeni bir siteyi size önermek istiyorum: Kutucuğum

Bu site ücretsiz ve limitsiz depolama alanıdır. Siz Galatasaray ile ilgili bir koleksiyon oluşturabilirsiniz ve oraya antremanlardan resimler, takımın videoları, futbolcular ile görüşmeler, röportajlar ve saire koyabilirsiniz. Aslında her şey, hatta maçların özetleri. Bütün bunları diğer taraftarla ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz - sadece bir koleksiyonun linkini göndermeniz lazım (mesela Facebook veya Twitter). Onlar bu siteden yükleyeceğiniz dosyalar kolay kolay indirebilirler. Kayıt olmadan site kullanılabilir. Lütfen buna bir bakın, belki beğeneceksiniz.

Selamlar, Can

Su anda en son ihtiyacimiz, Paletta gibi bir hamle stoperi ve İbarbo gibi bir bos alan oyuncusu. Sirf transfer yapmak icin transfer yapmis oluruz. Prandellin Possesion futbolu oynayan bir takima bos alan oyuncusu aldiracağini hic sanmiyorum. Bence, kadro mühendisliği konusunda Prandelli, son 2 TDmizden de cok daha iyi.

Cagliari'yle anlaşamyan GalatasarayLucas Ontivero, Palermo yolcusu. Galatasaray'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği genç futbolcu Lucas Ontivero, Serie A kulüplerinden teklif almaya devam ediyor. Cagliari ile anlaşamayan ardından İstanbul'a dönen Arjantinli futbolcu için İtalyan medyası yaptığı özel haberde 5 İtalyan kulübünün Ontivero'yu istediğini ve bu kulüplerin arasında Palermo'nun en istekli kulüp olduğunu aktardı.

Ayrıca Ontivero ile ilgili yapılan haberde oyuncu için Hollanda'dan Twente ve Den Haag kulüplerininde devrede olduğu belirtildi. Arjantinli futbolcunun yakın zaman içersinde gelen teklfilerden birini kabul edip takımdan ayrılması bekleniyor.

dha

Umarım gerçekleşir zira Antep haberleri çıkıyor.Ontivero'nun burada gelişeceğini düşünmüyorum İtalya çok iyi olur...

Yabancı defans oyuncusu alirsak 1 tanede yerli sol bek almamız gerekir. Yoksa 3 yabancı hakkini defansta kullanmis olucaz.

Mevlüt, Tarık ve Campbell gelirse iyi olur.

★★★》☆

nabıyonuz sergenin gülleri çok yakında heycan dolu olur buralar:congratulatory:

ben sadece stad açısından veya belli bir kriter koyarak bakmıyorum... ben diyorum ki genel anlamda spor kulübü olarak maddi kazanc ve sportif kazanımlar (şampiyonluklar, kupalar vs) olarak ilk üçe girer...

biz sadece spesifik konular olarak bakıyoruz ve eleştiriyoruz... genel kapsamlı olarak kimsenin baktığı yok... bu taraftarın hastalığıdır... taraftarın bakış açısı budur bunu değiştiremeyiz ancak eleştirirken desteksiz ve ortaya argüman koymadan eleştirdiğimiz kesin...

Sportif basarilar baskadir, yönetimsel basarilar baskadir. Faruk Süren döneminde ne kadar basarili olsak bile, maddi yönden öyle bir cötük ki, bunun acisini 8-9 sene boyunca hissetik, hatta halen etkilerini hissediyoruz. Saha ici daima sporcularin ve Teknik Ekip´indir. Bu kazanimlarin maddi anlamda kulübe dönmesi ise, yönetimin görevidir

- Yabanci siniri konusunda girisimlere gec mi kalmis, erken davranabilmis mi ?

- Siyaset ile iliskileri lehimize kullanabilmis mi ? (Türkiye ve Italya gibi ülkelerde ne yazikki gerekli)

- FFP ile sorunumuz varmi ?

- Gelecek icin kulübe fayda getirecek tesis yada proje üretilmis mi ?

- Oyuncularimiz mas alamadiklarindan dolayi elimizden kacmis mi ?

Ben yönetimi bu konularda degerlendiririm. Bunlarin görevleri iste tam bunlari cözmektir. Teknik Ekip´e taktik vermiyorlar ki, saha icindeki basarilarda bir rolleri olsun. Türkiye´de yönetimler cok fazla meda icinde oldugu icin, ne yazikki Ülke genelinde böyle bir tane algi oluyor.

He, Yönetim herseyi mi yanlis yapti ? Hayir, tabiki degil. Ama bana göre cok fazla konuda uyumuslardir son 3 sene, ve bu uykunun sancilarini iste simdi hissetmeye basliyoruz.

Çok kaçırdığı doğrudur ama hangi forvet kaçırmıyor ki ? Şu kazma Almedia'yı hatırlamıyor musun, neler kaçırıyordu. Adamın karşı karşıya golü yok :) Burda Almedia istenirken Burak tu kaka diyorlar. Eksikleri var mı ? Evet var, haklısın, senin söylemiyorum Hekim ama transfer manyağı olmuşuz. Büyük takım forvetleri 2 senede bir değişmeli mantığı yerleşmiş kafamızda. Drogba bile istenmedi, keza Elmander öyle, sıra Burak'a geldi.

buna katılıyorum eksiği var mı var tabi ki ama yabancı sınırı varken hele ki bu adam son 3 sezonda 2 kez gol kralı olup açık ara en çok gol atan oyuncuyken satılmasını istemek saçmalıktır. yapılacak en mantıklı iş rekabete gireceği birini almak. Transfer manyaklığı ayrı bir olay, içimizde de çok var o gelsin bu gelsin diyen. keşke aldıklarımızı oynatacak yer bulsak bkn: Gündoğan, Furkan, Ontivero..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt