Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrıca oldu ki doria,tarık,campbell ve mevlüt geldi..kimin oynayacağını fazla takmayın ya,prandelli bilir işini.kadro müthiş olacak 4ünü de alırsak..umut bulut da gider herhalde campbell ve mevlüt geldiğinde.

Doria hata da yapsa kefilim. Kendisi müthiş bir potansiyel çünkü.

Doria, Koray, Semih ile 10 yıl stoper aramaz bu takım.

doria ve campbell gelecekte dany onti eboue nasıl gidecek ?

muslera alex melo sneijder bruma amrabat ched 7yabancı garanti 2tane alırsak göndermemiz gerekn 3oyuncu var .Senin gibi yabancı kuralının ben varya

Sportif basarilar baskadir, yönetimsel basarilar baskadir. Faruk Süren döneminde ne kadar basarili olsak bile, maddi yönden öyle bir cötük ki, bunun acisini 8-9 sene boyunca hissetik, hatta halen etkilerini hissediyoruz. Saha ici daima sporcularin ve Teknik Ekip´indir. Bu kazanimlarin maddi anlamda kulübe dönmesi ise, yönetimin görevidir

- Yabanci siniri konusunda girisimlere gec mi kalmis, erken davranabilmis mi ?

- Siyaset ile iliskileri lehimize kullanabilmis mi ? (Türkiye ve Italya gibi ülkelerde ne yazikki gerekli)

- FFP ile sorunumuz varmi ?

- Gelecek icin kulübe fayda getirecek tesis yada proje üretilmis mi ?

- Oyuncularimiz mas alamadiklarindan dolayi elimizden kacmis mi ?

Ben yönetimi bu konularda degerlendiririm. Bunlarin görevleri iste tam bunlari cözmektir. Teknik Ekip´e taktik vermiyorlar ki, saha icindeki basarilarda bir rolleri olsun. Türkiye´de yönetimler cok fazla meda icinde oldugu icin, ne yazikki Ülke genelinde böyle bir tane algi oluyor.

He, Yönetim herseyi mi yanlis yapti ? Hayir, tabiki degil. Ama bana göre cok fazla konuda uyumuslardir son 3 sene, ve bu uykunun sancilarini iste simdi hissetmeye basliyoruz.

:)

ortaya koyduğun argümanların ilk ikisi zaten yönetimin yapabileceği şeyler değil... kendimizi kandırmayalım... yabancı sınırı konusunda yönetimin yapabileceği hiçbirşey yoktu karar alınmış ve uygulamaya koyulmuştu... sebebini de hepimiz biliyoruz... öyle yönetimlerin küstüm oynamıyorum deme lüksü yoktur...

ffp ile dünyadaki hangi klüplerin ne çapta sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz... bizim gibi bir ülkede bu kadar az sorunla bu konuyu atlatabilmişse yönetim ben bunu başarısızlık değil başarı olarak alırım...

tesis ve projeleri aslında hepimizin bilmesi lazım ama demek ki kulak arkası ediyoruz... altyapıya yönelik projeleri bence takdir edilmesi gerekir ancak transfer meraklısı taraftarımız pek ilgilenmedi sanırım... yeri geldiğinde neden gençleri çıkarmıyoruz deriz sonra da elimizde oynayabilecek gençler varken yok stoper yok forvet transferi diye biryerlerimizi yırtarız...

hajrovic konusunda ben de eleştiririm ama olay sonuçlandığında eleştiririm... medyada yazılanlar veya hajrovic'in anlattıkları üzerinden değil... takımda 40 topçu var... 10 tanesi yabancı... piyango sadece hajrovic'e mi vurmuş diye sormak lazım...

velhasıl-ı kelam... tamamen kişisel fikrim: kulüp başkanlığı konusunda örnek olacak bir değişim geçirmiştir galatasaray... türk sporunda ilk örnektir... bazı hatalarına rağmen ünal aysal figürü ülkemizdeki başkan figürlerinin çok ötesindedir... bazıları bunu dezavantaj olarak görebilir ama ben galatasaray'ı ülke içinde kıyaslamam... avrupa'ya bakarım... bizim kıstasımız avrupadır... fener beşiktaş filan değil... ordaki yöneticiler paralı olabilir, para veren olabilir, tek tabanca olmak isteyebilir... ama galatasaray yapısı bunu kaldırmaz... abdürrahim albayrak'larla, adnan öztürk'lerle bu iş olmaz... o devir kapanmak zorundadır... kulüp yönetimlerinin işi denetlemek olmalıdır, icraat değil...

yeri gelince işte medeni yönetim böyle olur diyoruz ama sonra diğer kulüp yöneticileri gibi davranmadığı için eleştiriyoruz... biraz ayıp ediyoruz :)

Doria muhabbeti anlamsız adam şu anda güney amerikanın en potansiyelli stoperi ne biz onun maliyeti karşılayabiliriz nede karşılasak adam bizi tercih etmez boş haber boş muhabbetten öteye gitmeyecek bir transfer

Doria muhabbeti anlamsız adam şu anda güney amerikanın en potansiyelli stoperi ne biz onun maliyeti karşılayabiliriz nede karşılasak adam bizi tercih etmez boş haber boş muhabbetten öteye gitmeyecek bir transfer

Ona bakar.

16 Nisan 2015'de kontratı bitiyor.

Eğer kulubü ile anlaşabilirsek tercih edebilir bizi.

Klupte 5 kurus para olmadıgı belli. Sponsor isi hallolmadan transfer olmaz gibi gozukuyor.

bu yaz dönemi normal yaz dönemi gibi değil.ne biliyim böyle kış dönemi gibin bi şey.hiç hareket yok.

bu yaz dönemi normal yaz dönemi gibi değil.ne biliyim böyle kış dönemi gibin bi şey.hiç hareket yok.

bu sene garip değil mydi zaten? geçen sene şampiyonluk kutlaması yapmadık.o günden beri böyle tatsız tuzsuz herşey.bu sene acısını çıkarmak lazım.

bu sene garip değil mydi zaten? geçen sene şampiyonluk kutlaması yapmadık.o günden beri böyle tatsız tuzsuz herşey.bu sene acısını çıkarmak lazım.

sorma ya bu sene tümden kötüydü.tatsız tuzsuz geçti koca sezon.

senenin en güzel hareketi sneijder'n juveye attığı goldü,onun dışında sevinçten kendimi kaybettiğim ikinci bir an yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt