Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)

ortaya koyduğun argümanların ilk ikisi zaten yönetimin yapabileceği şeyler değil... kendimizi kandırmayalım... yabancı sınırı konusunda yönetimin yapabileceği hiçbirşey yoktu karar alınmış ve uygulamaya koyulmuştu... sebebini de hepimiz biliyoruz... öyle yönetimlerin küstüm oynamıyorum deme lüksü yoktur...

ffp ile dünyadaki hangi klüplerin ne çapta sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz... bizim gibi bir ülkede bu kadar az sorunla bu konuyu atlatabilmişse yönetim ben bunu başarısızlık değil başarı olarak alırım...

tesis ve projeleri aslında hepimizin bilmesi lazım ama demek ki kulak arkası ediyoruz... altyapıya yönelik projeleri bence takdir edilmesi gerekir ancak transfer meraklısı taraftarımız pek ilgilenmedi sanırım... yeri geldiğinde neden gençleri çıkarmıyoruz deriz sonra da elimizde oynayabilecek gençler varken yok stoper yok forvet transferi diye biryerlerimizi yırtarız...

hajrovic konusunda ben de eleştiririm ama olay sonuçlandığında eleştiririm... medyada yazılanlar veya hajrovic'in anlattıkları üzerinden değil... takımda 40 topçu var... 10 tanesi yabancı... piyango sadece hajrovic'e mi vurmuş diye sormak lazım...

velhasıl-ı kelam... tamamen kişisel fikrim: kulüp başkanlığı konusunda örnek olacak bir değişim geçirmiştir galatasaray... türk sporunda ilk örnektir... bazı hatalarına rağmen ünal aysal figürü ülkemizdeki başkan figürlerinin çok ötesindedir... bazıları bunu dezavantaj olarak görebilir ama ben galatasaray'ı ülke içinde kıyaslamam... avrupa'ya bakarım... bizim kıstasımız avrupadır... fener beşiktaş filan değil... ordaki yöneticiler paralı olabilir, para veren olabilir, tek tabanca olmak isteyebilir... ama galatasaray yapısı bunu kaldırmaz... abdürrahim albayrak'larla, adnan öztürk'lerle bu iş olmaz... o devir kapanmak zorundadır... kulüp yönetimlerinin işi denetlemek olmalıdır, icraat değil...

yeri gelince işte medeni yönetim böyle olur diyoruz ama sonra diğer kulüp yöneticileri gibi davranmadığı için eleştiriyoruz... biraz ayıp ediyoruz :)

Yabanci siniri konusunda bir sene boyunca sessis kaldik. Bir sene önceden belirlendi, ancak biz totoslarimizi yaz sezonu basladiginda ancak oynatabildik. Ve bunu bize karsi arguman olarak kullandilar. Ünal Aysal siyasi iliskiler kurmak icin baya bir mücadele etti, ama basaramadi. O kurali yani Ünal Aysal´da biliyor, ama baglanti kuramadi.

Ben acikcasi tam tersine, genel Türk yöneticisi gibi davrandigindan dolayi elestiriyorum Ünal Aysal´i ve yönetimini. "Yildiz transfer meraklisi, medyatik her kameraya konusan, gelecegi degil, günü kurtarmaya calisan bir yönetici anlayisi"

Ne gibi bir atilim yapilmis Alt Yapi ile iligili ? Adnan Polat hollanda sistemini getirecekti güya, ama getirdikleri adamlar iki ay dayanamadi. Wattenscheid ile yapilan koorperasyonu degerlenidirmek icin, verecegi meyvelere bakmak lazim öncelik ile...

Beni Avrupa´daki kötü örnekler neden ilgilendirsin ? FFP nedeni ile ceza yiyen takimlar, maddi dissiplinsizlik nedeni ile ceza yemislerdir. Mali anlamda dissiplinli yönetilen bir kulüp ceza yemez. Cok fazla para carcur etmeseydik, son iki senedeki sportif kazanimlari daha verimli degerlendirebilirdik.

Hajrovic konusunda hakli cikma ihtimalimiz 0. Bikini giydiririm avatarima eger olursa öyle birsey. Yönetimimiz bu konuda "Fenerbahce vari" aciklamalarda bulundu, ancak gecici lisansi vermek icin FIFA gerekli evraklari görmek zorundadir. Gerekli evraklar mevcut ise FIFA zaten lisansi verir, futbolcuyu magdur etmemek icin. Cünkü davanin sonucu zaten bellidir, sandigimiz kadar komplex degildir bu olaylar...

Aristo mantigi ile cok basittir bu olay...

- Eger bir oyuncu 3 ay mas almadigini belgeleyebilirse, sözlesmesini fesh edebilir...

- Bunun belgesini sunamayan oyuncu lisans misans alamaz...

2005 yilinda aceba niye sadece Ribery´ye piyango vurdu ?

Hajrovic oynamadigi icin ve vizyonu oldugu icin gitti. Cocuk daha genc ve basarili olmak istiyor, Bundesliga´dan da teklif var. Bizde zaten oynama ihtimali yoktu, yabanci siniri yüzünden. Bizde kalip, dört sene boyunca yatip temiz bir para kazanabilirdi oysaki. Ama öbür oyuncularimiz öyle degil iste, tam olarak bir göz atsan hepsinin potansiyelinin belli oldugunu görürsün. Bizden aldiklari paranin zerresini baska yerde göremezler, o yüzden o konuda pek sorun cikarma ihtimalleri yok... Burada Türkiye vergi standarti ile 2 Milyon kazanan adam, neden gidip baska takimda 700 bin liraya imza atsin.

Campbell

Ishak

bugun ku haberlere gore bu 2 si daha bize gelemez/gelmez

fft226_mf2745966.Jpeg

Bu ikisiyle sezon geçmez.Acil forvet lazım.

---------------------------------muslera---------------------------------------------

---------semih------------------melo--------------------------koray-------------

tarık----------------------------------------------------------------------------telles

-------------------------selçuk--------------inler----------------------------------

-----------------------------------Sneijder------------------------------------------

----------------------Olcan----------------------------------------------------------

-----------------------------------------Osvaldo------------------------------------

Bari oyuncu satabilsek,trabzon 4 milyon euroya henriqueyi satıyor biz amrabat chedjou satamıyoruz.

"FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir. FIFA, bir futbolcu ile Kulüp arasında uzlaşmazlık olan durumlarda, futbolcunun oynamasına izin verilmemesi halinde telafisi imkansız zararlar oluşabileceği gibi mülahazalarla ekseriyetle geçici lisans çıkarılması tedbirini kabul etmektedir.

Şirketimiz ile oyuncu arasındaki uzlaşmazlık şu anda FIFA Uzlaşmazlık Çözüm Komitesi ("FIFA DRC") önündedir. FIFA DRC kararının akabinde taraflardan birinin başvurması halinde de konu CAS'ın önüne taşınacaktır. Uzlaşmazlığın esasına girip ayrıntılı hukuki incelemeyi yapacak olanlar bu kurullardır. Şirketimiz FIFA DRC'ye konuya dair görüşlerini ayrıntılı olarak iletmiştir. Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bari oyuncu satabilsek,trabzon 4 milyon euroya henriqueyi satıyor biz amrabat chedjou satamıyoruz.

bizimkilerin alıcısıda var ama sorun yönetimin bol keseden maaş dağıtması hiçbiyerde bu maaşı bulamazlar niye gitsin ki şerefsiz hajroviç bunu da ekliyim sonuna aklıma geldikçe delleniyorum

Beyler sınır 5+3 mü yoksa 5+3+1 mi?Geçen değişecek diyorlardı ya kesinleşti mi o?

Yani FIFA'nın Hajro'ya verdiği lisans başka bir şeymiş aleyhimize değilmiş . FIFA futbolculardan yana tavır alıyormuş . Biz FIFA'nın başka kurumuna başvurmuşuz oradan istediğimiz sonuç çıkmazsa CAS'a başvurulacak deniliyor ? Yanlış mı anladım ?

Doğru anlamışın. Bende en azından öyle anladım

bizimkilerin alıcısıda var ama sorun yönetimin bol keseden maaş dağıtması hiçbiyerde bu maaşı bulamazlar niye gitsin ki şerefsiz hajroviç bunu da ekliyim sonuna aklıma geldikçe delleniyorum

Hajrodan para gelmezde gitmezde olan bonservise oldu,havaya gitti 4.5 m euro.

Amrabat'ın maaşı azdı.Onu satalım en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt