Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.572
- 4.998
- 1.298
aslına bakarsanız almeida da mevlütde aranan kan değil ya maksat yerli olsun stratejisiyle ben mevlüdü almeidanın onune koyarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevlütü bende begenmıyorum ama almeida gelecegıne mevlüt gelsin hem daha kullanısşlı hem türk statüsünde mevlütün potansiyeli tartısılır evet ama almeida gelecegıne mevlutu almak daha mantıklı bence
Pazzinin nesini begeniyorsunuz? Mücadele etmek ve son vurus disinda hic bir özelliği yok. Top tutup, duvar olma özelliği de yok. Kaliteli stoperler karsisinda da hic bir sey yapamiyor. Milandan net 3 milyon euroya yakin maasi var.
bunu en son amrabat için diyorlardi. burayi taniyor diye. mevlüt gelsin. hem yerli. sirf top indiriyor diye bu herifimi alicaz. beştaş yapsaydi ya bunu. campell zaten gelmiyor gibi. ben mevlüte raziyim. oda top indiriyor.
Ben bitiriciliği iyi olan oyuncuları beğeniyorum,tabi çok üst seviyeden bahsetmiyoruz sonuçta.Türkiyede iş yapabilir .Bonservisi 4-5 milyon civarıdır sanırım.
galatasaray'ın transfer edeceğini düşündüğüm genç yetenek.
bizim yöneticilerin ivan gazidis ile aralarının oldukça iyi olduğunu bildiğim için(kankalık seviyesinde) bu transferin çok da zor olacağını düşünmüyorum.
bu genç arkadaşımızın ısrarla alınması taraftarıyım. bize böyle bir oyuncu şart gibi görünüyor.
paylaş
30.07.2014 15:57 srfydn
paylaşıldıysa af ola
nasil sanmiyorsun. herif bunu yapabiliyor. nasil bayernde realde top tutan oyuncumu var. heriflerin hepsinde teknik var. önde topu tutmalisin orta sahan ona göre hamle yapsin. necati elmander oldugunda orta sahamiz bir sürü gol atti. önde olan forvetler sayesinde. forvet serviste yapmalidir saga sola. sirf önüne atalimda atsin modunda olamaz. ŞL inde zaten senin önüne boş tutmuyorlar. örnegin chelsea maçi.Mevlüt'ün ayağında top tutabileceğini hiç sanmıyorum.Zaten bu ayağında top tutsun muhabbetinede hiç katılmıyorum realde barçada bayernde ayağında top tutan forvetmi var güçlü orta sahanda topu rakip sahaya yığarsan forvetin top tutmasına falanda gerek kalmaz ki Prandelli'nin yapmaya çalıştığı o heralde sürekli pres hızlı paslaşmadan bahsediliyor
Bitiriciliği de o kadar iyi degil. Altipasta bos kaleye yakalarsa affetmez.
Milan maasini ödeyen takim cikarsa, bedava bile gönderir.
seref artik eski seref degil
Yabanci siniri konusunda bir sene boyunca sessis kaldik. Bir sene önceden belirlendi, ancak biz totoslarimizi yaz sezonu basladiginda ancak oynatabildik. Ve bunu bize karsi arguman olarak kullandilar. Ünal Aysal siyasi iliskiler kurmak icin baya bir mücadele etti, ama basaramadi. O kurali yani Ünal Aysal´da biliyor, ama baglanti kuramadi.
Ben acikcasi tam tersine, genel Türk yöneticisi gibi davrandigindan dolayi elestiriyorum Ünal Aysal´i ve yönetimini. "Yildiz transfer meraklisi, medyatik her kameraya konusan, gelecegi degil, günü kurtarmaya calisan bir yönetici anlayisi"
Ne gibi bir atilim yapilmis Alt Yapi ile iligili ? Adnan Polat hollanda sistemini getirecekti güya, ama getirdikleri adamlar iki ay dayanamadi. Wattenscheid ile yapilan koorperasyonu degerlenidirmek icin, verecegi meyvelere bakmak lazim öncelik ile...
Beni Avrupa´daki kötü örnekler neden ilgilendirsin ? FFP nedeni ile ceza yiyen takimlar, maddi dissiplinsizlik nedeni ile ceza yemislerdir. Mali anlamda dissiplinli yönetilen bir kulüp ceza yemez. Cok fazla para carcur etmeseydik, son iki senedeki sportif kazanimlari daha verimli degerlendirebilirdik.
Hajrovic konusunda hakli cikma ihtimalimiz 0. Bikini giydiririm avatarima eger olursa öyle birsey. Yönetimimiz bu konuda "Fenerbahce vari" aciklamalarda bulundu, ancak gecici lisansi vermek icin FIFA gerekli evraklari görmek zorundadir. Gerekli evraklar mevcut ise FIFA zaten lisansi verir, futbolcuyu magdur etmemek icin. Cünkü davanin sonucu zaten bellidir, sandigimiz kadar komplex degildir bu olaylar...
Aristo mantigi ile cok basittir bu olay...
- Eger bir oyuncu 3 ay mas almadigini belgeleyebilirse, sözlesmesini fesh edebilir...
- Bunun belgesini sunamayan oyuncu lisans misans alamaz...
2005 yilinda aceba niye sadece Ribery´ye piyango vurdu ?
Hajrovic oynamadigi icin ve vizyonu oldugu icin gitti. Cocuk daha genc ve basarili olmak istiyor, Bundesliga´dan da teklif var. Bizde zaten oynama ihtimali yoktu, yabanci siniri yüzünden. Bizde kalip, dört sene boyunca yatip temiz bir para kazanabilirdi oysaki. Ama öbür oyuncularimiz öyle degil iste, tam olarak bir göz atsan hepsinin potansiyelinin belli oldugunu görürsün. Bizden aldiklari paranin zerresini baska yerde göremezler, o yüzden o konuda pek sorun cikarma ihtimalleri yok... Burada Türkiye vergi standarti ile 2 Milyon kazanan adam, neden gidip baska takimda 700 bin liraya imza atsin.
Amrabat iyi bir transferdi bence ama bonservisini çok fazla verdiler üstelikte çok çok kötüde oynadığını düşünmüyorum kaldı ki malaga taraftarı forumlarda istiyor hala amrabatı bende campbelin gelmesini isterim bonservisiyle ama 1 sene kiralık gelecek sonra opsiyonu veremicez süresi dolacak öyle böyle derken yalan olacak hepimiz biliyoruz bu opsiyon olayını hangi kulüp opsiyonuyla aldı bugüne kadar bol keseden 8-9 opsiyon koyuyor sene sonu 5 teklif ediliyor.ayrıca campbelli yedekte bırakamayız sıkıntı olur o sebepten Almeida daha iyi bir tercih bana göre
nasil sanmiyorsun. herif bunu yapabiliyor. nasil bayernde realde top tutan oyuncumu var. heriflerin hepsinde teknik var. önde topu tutmalisin orta sahan ona göre hamle yapsin. necati elmander oldugunda orta sahamiz bir sürü gol atti. önde olan forvetler sayesinde. forvet serviste yapmalidir saga sola. sirf önüne atalimda atsin modunda olamaz. ŞL inde zaten senin önüne boş tutmuyorlar. örnegin chelsea maçi.
Amrabat iyi bir transfer degildi. Possesion futbolu oynayan takima bos alan oyuncusu alirsaniz, sonuc böyle olur. Amrabattan önce ilgilendiğimiz Assiadide benzer özellikte bir oyuncuydu.
Malagadaki taraftarlar ister tabiki, İspanyada istediği bos alanlari rahat buluyor da ondan.
Bu arada bizim zaten yedek birakacağimiz bir oyuncuya ihtiyacimiz yok. Kanattada ve forvette oynayabilecek, fark yaratacak bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Almedia kesinlikle bu isim degil.
Sakatliklari ve devamlilik sorunu olan da bir oyuncu. Maasi da yüksek. Bjkden 2.5 milyon euro,3 milyon euro istiyordu. İmza parasida olur. Prandelli zaten veto etti. Almediaya Avrupada E.Frankfurt, Oly, Lazio gibi takimlar 2.5 milyon euroyu birakalim, 1 milyon euro verir mi, süpheliyim.
Ben mevlütün sırtı dönük oynayıp hava topunu indirdikten sonra Elmander gibi servis yaptığını görmedim sen gördüysen bilemem.Benimde bahsettiğim zaten orta sahanın topu tutması forvetin tutması değil modern futbol 4+6+0 oynuyor biz önde top tutan forvet arıyoruz kopenag maçını bilirsiniz Melonun önde bastığı orta sahaya hükmettiği paslaştığımızda neler olduğu ortada o maçta servis yapmayan burak vardı mesela
Amrabatın hızı var şutu var nispeten bitiriciliği var sen adama boş alan yaratamıyorsan kanatlara topu yaymıyorsan sırf burağa ara pasları atmaya çalışıyorsan amrabat heralde oynayamaz Amrabat ile Sneijderin beraber oynarkenki uyumlarını anlaşmalarını ben statta bizzat gördüğüm için biliyorum zaten Amrabat tek forvetli sistemin kanat adamı 442 de oynayamaz mutlaka amc ile oynamalı
Ulu johan geri gelsin