Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya beyler yabanci stoper birde yabanci forvet isteyen arkadaslar var , nasil olacak bu is? bana sezon uzun rotasyon yapariz demeyin kimi hangi macta keseceksiniz? ancak sinan cok iyi bir performans sergilerde ozaman belki muslerayi bazi maclar yedek birakirsin, belki de telles diyecegim ama onun yerine kim oyniyacak?

Semih Kaya

Koray Günter

Aurelien Chedjou

Hakan Balta

Gökhan Zan

Bence çokda sıkıntılı degil. Gökhanı sildik diyelim,onun yerinede Emre Can Coşkun diyorum.

ya beyler yabanci stoper birde yabanci forvet isteyen arkadaslar var , nasil olacak bu is? bana sezon uzun rotasyon yapariz demeyin kimi hangi macta keseceksiniz? ancak sinan cok iyi bir performans sergilerde ozaman belki muslerayi bazi maclar yedek birakirsin, belki de telles diyecegim ama onun yerine kim oyniyacak?

Geçen sene drogba vardıda ne oldu?

Arka bahçen saatli bombaysa ilk dişli rakipte yamulursun.

Barcada defansdan kaybeti, bayernda mesela.

Burak-olcan-sneijder-bruma-melo ve selçuk.

Bunların hepsi her macda gol ata bilecek kalitedeler.

1-0 olsun bizim olsun ama çoğu rakibe türkiyede farkda atar bunlar

En fazla hem kanat hemde forvet oynayabilen bir yabanci alinir. Tek yabanciyi bir sekilde idare ederiz. Cok fazla süre alabilir. Stoper alinirsa, Tellesin ilk11 sansi kalmaz. Forvet alinirsa, ne stoper aliriz, nede Tellesin ilk11 sansi kalmaz.

Geçen sene hucum gücümüz çokta iyi değildi Drogba ve Sneijder faktörleriyle birçok maçı kazandık ama yetersiz denilen defansımız ligin en az gol yiyen takımıydı. Defans olayına bu kadar çok takılmamak lazım bence güçlü bir ofansif kadro kurarsak yediğimizden fazlasını atarız ve başarılı oluruz.

Bruma ve Olcan beni çok heyecanlandırıyor, uzun zamandır böyle yetenekli kanat oyuncularımız olmamıştı.

He birde geçen sene Burak kaçırdıklarının yarısını atsaydı şimdi 4.yıldızla sahaya çıkardık.

Defanstan ziyada forvet yada skorer kanat oyuncusu lazım bize.

forumda gerçekten bir yorumu bir yorumunu tutmayan arkadaşlar var , sürü psikoloji kurbanı olanlar var , ayrıca kendi yorumunu yazan şahıslara hemen kuş musun şu musun diye sinir edici laf eden insanlar var

bu arkadaşlara dikkat ediyorum hepsi ya birinin lafını alıntılıyo yada +1 gibi katılmakla kalıyo daha kendi yorumlarını göremedik

burasını ben antudan farklı bir forum sanıyordum ama aynı seviye burdada var biri takım ile ilgili bir eleştiri yazsa rakip takımı övse kuş damgası şu damgası vuruluyor hemen

ayrıca yaşı büyük insanların yorumunu alaya almalar yok gif le mif le cevap vermeler , caps yapmalar

katılmıyorsanda biraz saygın olsun be arkadaş

geçen sene transfer döneminde chedjou transfer edilmeden önce forumda astori ismi geçtiğinde herkes sayıp sövüyordu bu alınmaz diye bu sene herkes resmen taptı oyuncuya aynısı krajer içinde geçerli adamlar burda yaygara kopardı lille chedjou bize kiteleyip krajeri aldı direk

eğer fener tarık + erkanı alsa burda istemeyen arkadaşlar resmen şuan ağlıyordu ( alper örneği mevcut )

geçen sene eskişehir , bursa gibi takımların maçlarının çoğunu izlemişimdir ama burdaki yorumlara bakarsak ben körüm maçı izlememişim

o kötü bu kötü burdaki insanlar ronaldo , messi ayarında transfer bekliyorlar ben öyle gözlemliyorum , Lukaku için ağlayanlar transfer değerini görmüştür herkes futbol biliyor fakat bu işler menejerlik oyunlarındaki gibi kolay değil fiyatları sizler görüyorsunuz

ayrıca yabancı kuralında küçük bir çocuk gibi masumca izleyen Galatasaray yönetimi bunlara müstehaktır sen dik durmazsan adamlar da senden para koparmaya çalışır bu kadar basit hayat fırsat dolu neden sana ucuza versin ki

daha fazla yazmak isterdim ama gerçekten sıkıldım artık siniri bozmaya başladı yorumlar çünkü seviye iyice düşüyor

Ne olursa olsun Semih ve Koray'a güvenip sezona başlanmalı, bunlar oynaya oynaya tecrübe kazanacak. İllaki hata yapacaklar ama zamanla çok iyi ikili olabilirler. Bunlara yedek olarak belki Zan belki Balta olabilir hatta varsa yetenekli genç bir yerli alınabilir.(altyapı da burda devreye girebilir)

Biraz sabretmek lazım bu durum Prandelli içinde geçerli, sene sonu sonuç ne olursa olsun en az 2 sene takımın başında kalmalıdır.

Sonra diyoruz ki ligdeki yerlilere o kadar para vereceğimize alt yapıdan oyuncuyu takıma alalım, eee 2 maç hata yapsa bu çocukğa güvenip sezona başlayan teknik heyete ben denmeye başlar.

O saydığınız tecrübeli yada başarılı oyunculara da zamanında sabredilmeseydi şimdi onların adını bile bilemezdik. Ne yazıkki bizim toplumumuz biraz sabırsız o yüzden oyuncu kazanmak çok zor. Bruma'ya bile laf edenler olmuştu.

Ne olursa olsun Semih ve Koray'a güvenip sezona başlanmalı, bunlar oynaya oynaya tecrübe kazanacak. İllaki hata yapacaklar ama zamanla çok iyi ikili olabilirler. Bunlara yedek olarak belki Zan belki Balta olabilir hatta varsa yetenekli genç bir yerli alınabilir.(altyapı da burda devreye girebilir)

Biraz sabretmek lazım bu durum Prandelli içinde geçerli, sene sonu sonuç ne olursa olsun en az 2 sene takımın başında kalmalıdır.

Sonra diyoruz ki ligdeki yerlilere o kadar para vereceğimize alt yapıdan oyuncuyu takıma alalım, eee 2 maç hata yapsa bu çocukğa güvenip sezona başlayan teknik heyete ben denmeye başlar.

O saydığınız tecrübeli yada başarılı oyunculara da zamanında sabredilmeseydi şimdi onların adını bile bilemezdik. Ne yazıkki bizim toplumumuz biraz sabırsız o yüzden oyuncu kazanmak çok zor. Bruma'ya bile laf edenler olmuştu.

Genç oyunculara şans verilmeli, evet. Ama yöntemleri var bunun.

Üst seviyeli takımlarda herhangi bir takım 2 tane genç stoper kurmuşmudur yan yana?

Bir koraya şans verirsin tercübe kazansınsın diye ama bir semih ile olmaz bu.

Urfi tarzı birisi gerikir.

Genç oyunculara şans verilmeli, evet. Ama yöntemleri var bunun.

Üst seviyeli takımlarda herhangi bir takım 2 tane genç stoper kurmuşmudur yan yana?

Bir koraya şans verirsin tercübe kazansınsın diye ama bir semih ile olmaz bu.

Urfi tarzı birisi gerikir.

Orası öyle tabi NŞA da ama burası Türkiye ve bazı sınırlamalar var o yüzden ligde Semih ve Koray haylı haylı idare eder. Sonuçta rakiplerimizin tamamıın defansında Hummels-Silva ikilisi yok değil mi Fatih. Yani lig için bu 2 oyuncumuz hayli hayli iş görür. Zaten defans yapmak sadece defans oyuncuları ilgilendiren birşey de değil takım halinde bu işi başarırsak işleri daha da kolaylaşır.

Türkiyede sabır diye birsey yok ne yazıkki. Bu yüzden türk futbolu hiçbir zaman ilerleyemez çok net.

Orası öyle tabi NŞA da ama burası Türkiye ve bazı sınırlamalar var o yüzden ligde Semih ve Koray haylı haylı idare eder. Sonuçta rakiplerimizin tamamıın defansında Hummels-Silva ikilisi yok değil mi Fatih. Yani lig için bu 2 oyuncumuz hayli hayli iş görür. Zaten defans yapmak sadece defans oyuncuları ilgilendiren birşey de değil takım halinde bu işi başarırsak işleri daha da kolaylaşır.

Türkiye ligini fazla hafife alıyoruz galiba. Tamam elit seviyede uzak ama kötüde değil.

Ben hayata bu riske giremezdim Galatasaray gibi şampionluk hedefi olan takımda.

Takım savunması önemli tabiki. Ama sen konter yemeye musaitsin çünkü saldırman gerekiyor türkiyede.

milan işi biliyor iki tane kaliteli adamı beleşe kaptı menez - alex

Evet cok iyi biliyorlar. En önemli ihtiyaclari denge stoperiyken gidip ayni özelliklere sahip, 2 tane hamle stoperi aldilar. City B takimindan 5 gol yediler, tonla pozisyon verdiler. Menez gibi devamlilik sorunu olan, asla direk ilk11 oyuncusu olmayacak bir oyuncuyu aldilar. Simdi ayni bölgeye As oyuncu almaya calisiyorlar. Kisaca, bos yere 2 tane transfer yaptilar.

eskisehirin baskani cikmis 20 milyon TL istemis tarik ve erkana. yani yaklasik 7 milyon euro ediyor. bazi arkadaslar cikmis cok degil alalim filan diyor. ya arkadaslar ciddimisiniz siz ya. cildirdinizmi. normalde bir milyon euro etmeyecek iki adamdan bahsediyoruz burda ve istenilen 7 milyon euro rakamndan. hani bizim uzerine 500 bin euro daha koyup dunyanin en iyi ve unlu oyuncularindan biri olan sneijderi aldigimiz eurodan bahsediyoruz.

kimse cikip abuk sabuk ama turkiyedeki sartlar boyle, yabanci kisitlamasi falan filan sacmaligi tartismasi yapmasin. bir sey absurt ise o sey absurttur.

tellesi burda begenmeyen adamlar gelmis tarik sol bekte oynasin diyor. tarikmi bize buyuk mac kazandiracak, avrupada bir ust tura cikaracak veya sampiyon yapacak. birakin alla askina. burada herkes hemen hemen tarikin defansinin kotu olduguna hem fikir. peki milyon eurolar istenen tarik ofanstami cok iyi acaba. adamin gecen sezon ne bir golu nede bir asisti var. saka gibi. ve hala millet cikmis telles kotu tarik oynasin diyor ve bu adam Galatasarayin beklerinin kurtaricisi olarak isteniyor ve milyon eurolar verilsin deniyor.

bu adamin ve bunu gibi turkiyede oynayan bir cok yeteneksizin tek ozellikleri anadolu kuluplerinde zaman aliyor olmalari. soyle aciklayayim. yani bugun bizim genc emre tosun, emre can coskun veya birhan vatansever eskisehirde oynasa eminim burdan hemen 3-4 milyon verelim alalim diyenler cikacaktir. bakiniz: ugur demirok. bedavaya bizden giden oyuncuya simdi 3-4 milyon euro para isteniyor ve bir kesim arkadas alalim diyor. saka gibi. yani aslinda istedigimiz oyuncularin daha iyileri veya en az onlar kadar olanlari altyapimizda mevcut.

bence ne mi yapmamiz lazim. su an itibariyle bir aciklama yapip turkiyedeki oyuncu fiyatlari normal degerlerine donene kadar transfer yapmayacagiz diye bir aciklama yapilmali yonetim tarafindan. ve transferler ya yabanci, ya avrupdaki turk oyuncular yada bizim altyapimizdaki gencler olmalidir.

tarikimi istiyorsunuz emre tosun oynasin, ugur demirokumu istiyorsunuz emre can coskun oynasin. muhammet demirimi istiyorsunuz berk ismail unsal oynasin, vs vs. yeni turk oyuncu alinacaksada bu avrupadan olmali.

kusura bakmayin biraz uzun oldu ama abuk subuk yorum okumaktan canim cikti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt