Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki Uefa FFP uyarısı verdi bize.

Yoksa geçen sene 40 milyon euro harcama yapmışken Başkan bu yaz 30 milyon harcama yapardı.İyi oldu bu iyi yoksa giderleri azaltmayı hiç düşünmeyecektik...

Valla transfer döneminin basindan beri kulübü ve kulübe yönelik haberleri hic takip etmiyorum. Cok cok rahatim. Bu sekilde karar almistim. Yabanci sayisi 5'e düsünce de iyice ilgim azaldi türk futboluna yönelik.

Soranlar oluyorda, haber edeyim dedim.

Sorsaniz liste de bulunan isimler hakkinda ne düsünüyorsun diye, 'Ne liste si?' diye cevap alirsiniz. O derece yani.

arkadaşlar kurumsak ve tanınmış bir şirketten mağaza müdürlüğü teklifi aldım ...var mı böyle biryerde çalışan tecrübesi olan ( konu dışı kusura bakmayın )

prandelli nin dediği gibi o kadar futbolcumuz var ama oynatmamışız. Oynamayanla da sözleşme uzatmışız. Halen alıyoruz yollayamıyoruz, oynatamıyoruz. hazır olmuşunu arıyoruz. Onuda beceremediğimiz için döngü devam ediyor. Biraz alınan futbolcuyu şans tanısak ne güzel olacak.

Umut Gündoğan'ın ne eksiği var anlamıyorum adamın ayağı cok düzgün bu adamı Eskişehir'den istesek kapıyı 5 milyon euro dan açarlar..Umut takımdakı ayağı en yumuşak isim ama kadroya giremiyor .s

Türkiye ligini fazla hafife alıyoruz galiba. Tamam elit seviyede uzak ama kötüde değil.

Ben hayata bu riske giremezdim Galatasaray gibi şampionluk hedefi olan takımda.

Takım savunması önemli tabiki. Ama sen konter yemeye musaitsin çünkü saldırman gerekiyor türkiyede.

Ligi küçümsemiyorum ama gözümde de abartmıyorum. Sonuç olarak ligde mücadele edeceğimiz 17 takımın tandemlerine baktığımdan Semih-Koray ikilisinden kat be kat üstün olduklarını düşünmüyorum. Tamam genç, tecrübesiz 2 stoper ile başlamak her zaman bir risktir ama bazı riskleri de almak zorundayız çünkü bu takımın kalecisi ve sol beki yabancı. Gönül isterki tecrübeli bir yabancı gelsin ama bu seferde diğer mevkilerde sıkıntı çekeceğiz.

Sabretsek bu ikiliye yada biri aksadığında altyapıdan birini monte etsek hemen ve oyuncu kazansak kötümü olur.

Bu sene 4.yıldız davasına sabretmeyelim deriz seneye de başka bir bahane buluruz. Sonra bu kadar para kazandık bu paralar nereye gitti şimdi niye durumdayız deriz. Günü kurtarmak için yaptığımız hamlelerin sonucu bir yerde karşımıza çıkıyor.

Bu transfer donemi gercekten en bos transfer donemi oluyor (oldu), gereksiz bir topic suanda..

En büyük sıkıntılarımızdan biride hem gelecek vaad ediyor diye aldığımız hemde alt yapıdaki yetenekli oyuncuları oynayabileceği bir takıma gönderemiyor oluşumuz. En yakın örneği Campbell, Arsenal 3 senedir mi ne kiralıyormuş bak şimdi kıymete bindi, hadi takıma almasa bile ciddi derecede gelir sağlayabilir.

Biz napıyoruz aldığımız her oyuncuyu yedekte bekletip sonrda kadro boşalsın diye sağa sola bedavaya yollamaya çalışıyoruz. Üstünede belki elimizdeki oyuncular kadar yetenekli olmayan ama bir şekilde ligde oynama fırsatı bulmuş oyunculara da paraları dağıtıyoruz.

Tarik ve Erkan'a 6 milyon cok iyi para, kimse itiraz etmesin. Bu piyasaya gore konusursak gayet iyidir, 1 tanesine 6 milyon istiyorlar diye konusuyorduk bu güne kadar. Umut'u da abartmaya gerek yok o kadar,25 yasindaki adamın 2 bilek hareketine kanmaya gerek yok, bizde asla kadroya giremez Gündoğan. Kurtulmak iyi olur takas yoluyla.

:42:

Kardes gundoganin iki bilek haraketine kanmaya gerek yok demissin ama erkanin iki bile haraketine kanmissin (erkan ve tarik icin istenen absurt para icin cok iyi para demissin). bu nasil tezat.

:42:

Kardes gundoganin iki bilek haraketine kanmaya gerek yok demissin ama erkanin iki bile haraketine kanmissin (erkan ve tarik icin istenen absurt para icin cok iyi para demissin). bu nasil tezat.

Üstelik Prandelli hücumda çok hareketli bir takım istiyor sürekli ayağa hızlı ve kısa paslar atılacak.Bu futbolda aldığı topla 5 kişinin arasına giren Erkan nasıl oynayacak ?

Ligi küçümsemiyorum ama gözümde de abartmıyorum. Sonuç olarak ligde mücadele edeceğimiz 17 takımın tandemlerine baktığımdan Semih-Koray ikilisinden kat be kat üstün olduklarını düşünmüyorum. Tamam genç, tecrübesiz 2 stoper ile başlamak her zaman bir risktir ama bazı riskleri de almak zorundayız çünkü bu takımın kalecisi ve sol beki yabancı. Gönül isterki tecrübeli bir yabancı gelsin ama bu seferde diğer mevkilerde sıkıntı çekeceğiz.

Sabretsek bu ikiliye yada biri aksadığında altyapıdan birini monte etsek hemen ve oyuncu kazansak kötümü olur.

Bu sene 4.yıldız davasına sabretmeyelim deriz seneye de başka bir bahane buluruz. Sonra bu kadar para kazandık bu paralar nereye gitti şimdi niye durumdayız deriz. Günü kurtarmak için yaptığımız hamlelerin sonucu bir yerde karşımıza çıkıyor.

Risk alacaksan başka bölgede al :DD takımın can damarlarında almaz hiç bir hoca kolay kolay bu riski bu bölgede.

Stoper tek bölgedir ve biraz ona göre azda olsa kaleci . Kalecin neuer olur bilmem koyarsın çok genç yaşda kaleye tabiki.

Stoper tandemin ana madesi, en az bir tane tercübeli VEYA üst elit seviyeli stoper olmasıdır.

Diğerinde ışık veren yetenekli stoper yerleştir. Prandelli italian ve zaten semih, koray bomba riskine gireceğini hiç zanetmiyorum.

Bir koray kazanalım diye semih ile birlikde tüm takımı ve hedefleri ateş üstünde tutamasın. Büyük maddi yatırımlar var sonucta işin içinde.

İyi ki Uefa FFP uyarısı verdi bize.

Yoksa geçen sene 40 milyon euro harcama yapmışken Başkan bu yaz 30 milyon harcama yapardı.İyi oldu bu iyi yoksa giderleri azaltmayı hiç düşünmeyecektik...

Giderler düşmez bizde bu maaş politikası varken. Geçen sene yılda 36 bin tl kazanan Eray gibi olabilecek en rezalet kaleciye bile 700 bin tl'lik kontratlar yaptıktan sonra giderlemizin azalması mümkün değil. Diğer maaş artışlarını, 34 yaşına geldiğinde 3 milyon euro'dan fazla kazanacak isimleri söylemiyorum bile.

Umut Gündoğa'a iyi ya da kötü diyemem ama abartıldığı ortada. Çünkü oynadığı hiç bir mata Yekta'dan, Selçuk'tan filan fazla birşey yaptığı tek an bile hatırlamıyorum. Bundan sonra yaparsa ne ala.

Giderler düşmez bizde bu maaş politikası varken. Geçen sene yılda 36 bin tl kazanan Eray gibi olabilecek en rezalet kaleciye bile 700 bin tl'lik kontratlar yaptıktan sonra giderlemizin azalması mümkün değil. Diğer maaş artışlarını, 34 yaşına geldiğinde 3 milyon euro'dan fazla kazanacak isimleri söylemiyorum bile.

Selçuk ve Burak'ın sözleşmeler skandal oldu.Maaş artırımını anlarım takım içi dengelerden ama bari Yekta-Hakan'da yaptığın gibi kısa süreli olsun.Gittik adamların sözleşmesini tam 5 sene uzattık.

Sanırım yanlış yaptıklarının farkına vardılar da Yekta-Hakan ikilisinin sözleşmeleri uzun süreli olmadı.

Eray konusu ise Taffarel'in hatası,olumlu raporu veren o yoksa yedek kaleciye 250.000 euro fazla değil ki.Ama Eray o parayı hak etmez suçlu olumlu rapor verenler...

Soldaki herhalde herkesin aklında vardır. Sağdaki çok iyi değil ama idare ederiz ligde bence.

------------------Muslera------------------ ------------------Muslera------------------

--Veysel--Semih--Koray---Telles-- --Veysel--Semih--Che/TRA--Olcan-

---------------Melo---Selçuk------------- --------------Melo----Selçuk------------

---Bruma-----Sneijder-----Olcan----- -------------------Sneijder------------------

-------------------Burak--------------------- --------Bruma----Mevlüt----Burak------

edit: Olcan olmamış orda ya. Stoperde yabancı alırız belki diye yaptım ama olmadı.

Bu kadrolarla ne pandelli nede Ünal aysal devre arasını göremez.

Forumun çoğu hala gerçeklerden bi haber. Ama işte bu yüzden klüp olarak var olan potansiyelle çok süper bir ivme yakalayacakken tem tersi bir olumsuzluk yaşanıyor.

Tarık,erken, mevlütü alırlar. Belki bir tanede ucuz yetersiz bir stoper bulurlar.taraftar her zamanki gibi ovvvv süper transferler, süper kadromuz oldu cart curt demeye başlar. Başımızdakilerde hata yapmakdan bıkmazlar.

galatasaray_fly_emirates_by_drifter765-d7t926o.jpg

Keske böyle olsa be...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt