Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadrolarla ne pandelli nede Ünal aysal devre arasını göremez.

Forumun çoğu hala gerçeklerden bi haber. Ama işte bu yüzden klüp olarak var olan potansiyelle çok süper bir ivme yakalayacakken tem tersi bir olumsuzluk yaşanıyor.

Tarık,erken, mevlütü alırlar. Belki bir tanede ucuz yetersiz bir stoper bulurlar.taraftar her zamanki gibi ovvvv süper transferler, süper kadromuz oldu cart curt demeye başlar. Başımızdakilerde hata yapmakdan bıkmazlar.

En fazla 8 yabancımız olabilir ve yerli futbolcu neredeyse yok ne yapabiliriz ?

Risk alacaksan başka bölgede al :DD takımın can damarlarında almaz hiç bir hoca kolay kolay bu riski bu bölgede.

Stoper tek bölgedir ve biraz ona göre azda olsa kaleci . Kalecin neuer olur bilmem koyarsın çok genç yaşda kaleye tabiki.

Stoper tandemin ana madesi, en az bir tane tercübeli VEYA üst elit seviyeli stoper olmasıdır.

Diğerinde ışık veren yetenekli stoper yerleştir. Prandelli italian ve zaten semih, koray bomba riskine gireceğini hiç zanetmiyorum.

Bir koray kazanalım diye semih ile birlikde tüm takımı ve hedefleri ateş üstünde tutamasın. Büyük maddi yatırımlar var sonucta işin içinde.

Fatih ben derdimi anlatamıyorum herhalde:) tabiki tecrübeli bir yabancı olsa çok iyi olur ama

Kalede Muslera, 1 sene yolunu beklediğimiz ve yerlisini bulmanın bu kadar zor olduğu bir sol bek Telles, takımın yarısı sayılacak Melo ve beynimiz Sneijder toplamı 4 geriye 1 tane hakkın kalıyor onu nerde değerlendirmek lazım? ben bunu kanatta kullanmak isterim.

He birde şu var adı bizimle anılan oyuncların %90'ı genç oyuncular onları denemektense bizimkileri denesek daha iyi olur. Dediğin gibi tecrübeli bir oyuncu düşünceleri yok teknik heyetin.

erkani bir ben mi beğeniyorum anlamadim

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sadece birkaç kişinin beğenmemesi zaten çok vahim bir durum.

Erkanın isminin bizle anılması bile fiyaskodur.

Yıllardır, senelerdir bıkmadan usanmadan hep aynı hatalar yyapılıyor.

Gökhan Töre duruken erkanı almak sadece bizi yönetenlere yakışır.

transfer yok sponsor yok yabancılar gönderilemıyor nu gidişat nereye 4.yıldızı nasıl takıcaz ya artı bir hareket olsun

Fatih ben derdimi anlatamıyorum herhalde:) tabiki tecrübeli bir yabancı olsa çok iyi olur ama

Kalede Muslera, 1 sene yolunu beklediğimiz ve yerlisini bulmanın bu kadar zor olduğu bir sol bek Telles, takımın yarısı sayılacak Melo ve beynimiz Sneijder toplamı 4 geriye 1 tane hakkın kalıyor onu nerde değerlendirmek lazım? ben bunu kanatta kullanmak isterim.

He birde şu var adı bizimle anılan oyuncların %90'ı genç oyuncular onları denemektense bizimkileri denesek daha iyi olur. Dediğin gibi tecrübeli bir oyuncu düşünceleri yok teknik heyetin.

Tercübeli veya üst seviyeli ola bilir. Doria hariçde düşen isim yok ama genç olmasına rahmen çok üst seviyeli.

Alınmaz ise balta-semih ola bilir. Boşuha zam yapmadık ona durup dururken.

Hazırlık maclardada prandellinin ona semihin partneri ola bileceğin işaretlerini verdi.

Tellesi keserdim ben. Neden sorma lütfen. En sayıf yabancı halka o olurdu söyleyim en azından ilk 5 için.

Onun hakını brumada kunlanırdım. Stopere bir tane. Diğer 3 belli zaten

Yeri burası değil de gscimbom forum diye sözlüklerde kim neler yazmış diye bakarken birden bugün tarihli bir kişi yöneticilere küfür etmiş :d (O kişiyi az çok tahmin ettim ama) :D

Selçuk ve Burak'ın sözleşmeler skandal oldu.Maaş artırımını anlarım takım içi dengelerden ama bari Yekta-Hakan'da yaptığın gibi kısa süreli olsun.Gittik adamların sözleşmesini tam 5 sene uzattık.

Sanırım yanlış yaptıklarının farkına vardılar da Yekta-Hakan ikilisinin sözleşmeleri uzun süreli olmadı.

Eray konusu ise Taffarel'in hatası,olumlu raporu veren o yoksa yedek kaleciye 250.000 euro fazla değil ki.Ama Eray o parayı hak etmez suçlu olumlu rapor verenler...

Eray özelinde olmasa bile bizde maaşlar yüksek zaten. Ha normalde dediğin gibi yedek kaleciye 250 bin euro verilebilir ama Eray'a 12 bin euro bile fazla yani, bu nasıl görülemez, olacak iş değil. Hadi neyse Eray özelinde konuşmayalım da, bizde ki maaşlar genel anlamda çok yüksek zaten. Selçuk-Burak'ı da geçtim, daha Hamit'in, Umut'un korkunç kontratları var, kadro dışı kalanların maaşlarına bakınca bile en düşüğü 1 milyon 250'den falan başlıyor. Böyle bir tablo da giderlerimizin azalması mümkün değil. Bu senenin tek farkı daha az transfer yapmamız ve bu bağlamda doğal olarak daha az bonservis ödememiz oldu.

Bizimkiler niye mac oynamiyor, grevdemiyiz nedir bu? bi Atletico maci kaldi, ciddi macimiz yok suana kadar, ne durumdayiz hala bi fikrim yok.. en az 2 tane ciddi mac daha olmaliydi..

Acayip kotu bir sessizlik var, sonu da kotu tahminim..

ağır söz ederiz ama adam gibi adamlar da var burda kekolarda var kabul ama kuş çoğu

Bizimkiler niye mac oynamiyor, grevdemiyiz nedir bu? bi Atletico maci kaldi, ciddi macimiz yok suana kadar, ne durumdayiz hala bi fikrim yok.. en az 2 tane ciddi mac daha olmaliydi..

Acayip kotu bir sessizlik var, sonu da kotu tahminim..

1 ay var daha alper liglerin başlamasına.

Sneijder bile henüz gelmedi . (umarım fit tutmuşdur kendisini kondisyon bakımından)

1 ay var daha alper liglerin başlamasına.

Sneijder bile henüz gelmedi . (umarım fit tutmuşdur kendisini kondisyon bakımından)

oylede (ciddi) mac yok.. cok tehlikeli bir sessizlik var. Ben boyle bir sessizlik 5 yildir gormedim burada..

En fazla 8 yabancımız olabilir ve yerli futbolcu neredeyse yok ne yapabiliriz ?

Erkanı değil Gökhan töreyi alacaksın.

Tarığı değil Ozan Tufanı alacaksın.

Gerekirse Bruma, telles gibi oyuncuları +3 olarak düşünüp ona göre transfer yapacaksın.

Elindeki kalması gerekenler dışında tüm yabancıları bir şekilde göndereceksin.örnek Amrabat malagada bu kadar etki bırakmışken nasıl satılamaz.Yahu adamlar çapsız henrigeyi 4 milyona satıyorda biz neden bunu yapamıyoruz.

Elinde o kadar çok yerli oyuncu var ki çoğu yetersiz. Neden bu hallere geldik alınması gereken yerlilerin yerine üçün beşin hesabını yapıp çapsız adamları aldığımız için bu durumlara geldik.

Şu takımda o kadar çöp var. Gönder kardeşim. Kadro az ama öz olsun.Yekta istiyorlarsa takasta ver git Gökhan inleri al.Radikal kararlar vermek gerekir.

Selçuğa zam, Burağa zam.Bu adamlar kaçıyor mu. Kim alacak bu adamlarıda bunlara zam yapıyorsun. Genç olur, potansiyelli olur anlarım. Selçuk problem mi çıkarıyor mis gibi Gökan inler alternatifi var. git al..

oylede (ciddi) mac yok.. cok tehlikeli bir sessizlik var. Ben boyle bir sessizlik 5 yildir gormedim burada..

Süper kupadaki rakibimiz bu konuda daha iyi sanki, bize göre ciddi rakiplerle oynayacaklar. Hiç olmazsa 15 günlük sürede ciddi 1-2 takımla maç yapsaydık iyi olurdu.

Süper kupadaki rakibimiz bu konuda daha iyi sanki, bize göre ciddi rakiplerle oynayacaklar. Hiç olmazsa 15 günlük sürede ciddi 1-2 takımla maç yapsaydık iyi olurdu.

Ben zaten anlamiyorum o yuzden ay sonuna kadar bekleyecem, insallah kabus gormem..

Brezilya'dan haber var..İnşallah kaynağı Turkish media değildir

San @Zizouology

Galatasaray are reportedly closing in on an £8 million move for Botafogo central-defender Dória. Cesare Prandelli is said to be keen on him.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt