Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zaten anlamiyorum o yuzden ay sonuna kadar bekleyecem, insallah kabus gormem..

Hadi şimdiye kadarki durumu bir nebze olsun anlayabiliyorum. TD değişikliği vs derken bazı aksaklıkların olması normalde, 2.kamp ve sonrasında ciddi rakip bulabilirdik aslında. Umarım bunun sıkıntısını ilk ciddi(resmi) maçta çekmeyiz.

Uefa olayıda var . Onu unutuyoruz çoğumuz.

Başkan bile ceza bekliyorum dediğine göre.

Hayırlısı artık. Bekleceğiz artık.

Uefa ile bizim alakasi yokki, toplu men den mi korkuyorlar?> oyle olsa zaten herkes rahatlar belki temizlik baslar.

Baskan Uefa nin agzina baksin diye oturmuyor ki, o kendi isini yapacak, elindeki tum imkanlari kullanip takimi en iyi hale getirebilmeli, daha dogrusu teknik heyetin elini guclendirmeli, yoksa ben ne anladim bu isten.

Neyse agustos un sonuna kadar mecburen bekleyecegiz, insallah bazi seylerden ders cikartmislardir..

Tercübeli veya üst seviyeli ola bilir. Doria hariçde düşen isim yok ama genç olmasına rahmen çok üst seviyeli.

Alınmaz ise balta-semih ola bilir. Boşuha zam yapmadık ona durup dururken.

Hazırlık maclardada prandellinin ona semihin partneri ola bileceğin işaretlerini verdi.

Tellesi keserdim ben. Neden sorma lütfen. En sayıf yabancı halka o olurdu söyleyim en azından ilk 5 için.

Onun hakını brumada kunlanırdım. Stopere bir tane. Diğer 3 belli zaten

Hayırlısı Fatih, umarım takıma fayda sağlayacak oyuncu(lar) alınır.

Bu Doria bu kadar iyimi, ben daha önce hiç izlemedim de

Super kupada şimdiki oyunumuz ile çıkarsak yeniliriz galiba. Iyiki mac yarın değil :DD

bizim yönetime 1 hafta süre verilir mi??

1 hafta bekleyip son gün vazgeçeriz..

Hadi şimdiye kadarki durumu bir nebze olsun anlayabiliyorum. TD değişikliği vs derken bazı aksaklıkların olması normalde, 2.kamp ve sonrasında ciddi rakip bulabilirdik aslında. Umarım bunun sıkıntısını ilk ciddi(resmi) maçta çekmeyiz.

Bence cok yavas ilerliyoruz o yuzden yavas yavas tedirginlik hisleri basladi bende.. Boyle cok rahat bir hava seziyorum halbuki oyle bir 'rahatlik' yok, olmamali..

Uefa ile bizim alakasi yokki, toplu men den mi korkuyorlar?> oyle olsa zaten herkes rahatlar belki temizlik baslar.

Baskan Uefa nin agzina baksin diye oturmuyor ki, o kendi isini yapacak, elindeki tum imkanlari kullanip takimi en iyi hale getirebilmeli, daha dogrusu teknik heyetin elini guclendirmeli, yoksa ben ne anladim bu isten.

Neyse agustos un sonuna kadar mecburen bekleyecegiz, insallah bazi seylerden ders cikartmislardir..

Yabancı sınırı kalkacak diye bekleyip yerliye para verjen diyen başkan var.

Kadro mühendisliğini yanlış yaptılar bundan dolayı zaten.

Yabancı sınırı kalkacak diye bekleyip yerliye para verjen diyen başkan var.

Kadro mühendisliğini yanlış yaptılar bundan dolayı zaten.

O yabanci kurali kalkmaz, ancak Fenerden 2-3 tane yerli oyuncu sakatlancakki, onlar da yerine yabanci oynatmak zorunda kalsin, o zaman olur , Tupcu bir hediye verir belki..

Bu Tarık + Erkan paketi hakkında ,

bizim bir talebimiz değilde eskişehirin teklifi olabilir mi ,

Tarık'ın devre arası yaptığı sözleşmeye koydurttuğu söylenen %25 olayı doğru ise , talep ettikleri 20 milyon TL nin büyük kısmı Erkan cüzi kısmıda Tarık için olabilir mi ?

Hayırlısı Fatih, umarım takıma fayda sağlayacak oyuncu(lar) alınır.

Bu Doria bu kadar iyimi, ben daha önce hiç izlemedim de

Dehşet. Eksiği var taktik anlayışında ama türkiyenin en iyi stoperi olur uzak arayla.

Bu çocuğu fut'dan bulup eğitmişler üstelik.

Çok zor transfer ama imkansız değil

Tarık'ın devre arası yaptığı sözleşmeye koydurttuğu söylenen %25 olayı doğru ise , talep ettikleri 20 milyon TL nin büyük kısmı Erkan cüzi kısmıda Tarık için olabilir mi ?

Eskisehir Baskani canli yayinda Galatasaray Erkan'i da sordu Tarik'la beraber dedi. Bakalim belli olur detaylar 1-2 gune herhalde.

Sonucta yerli kanat alternatifimiz de yok hoca istiyordur. Sadece Sinan Gumus'le olmaz.

Olabilir. Ama bence her ikisi için 7 M € çok da ucuk bir miktar değil. 2 oyuncuyu da istiyorsak bu paraya alınır.

Türkiyede kalkmaz kolay kolay . AB bilmem neye güvendi bizimkiler.

Vallah bizim Baskan a guvenim varda, ama Messi li Arjantin e benzetiyorum :D (veya Cr7 li Portekiz)

bitane yildiz var, gerisi napar anlamam, yaninda takiliyorlar herhalde :D

Doria ile ilgili konuşuluyor sanırım.

O çocuk cidden çok teknik, sert bir oyuncu, kademe anlayışında sıkıntı var ama geliştirilebilir bir özellik bence.

Olabilir. Ama bence her ikisi için 7 M € çok da ucuk bir miktar değil. 2 oyuncuyu da istiyorsak bu paraya alınır.

Biri 50 bin diğeri 100 bin avroluk adam bunlar ,

alt yapımdaki gence güvenip oynatma taraftarıyım ben , bu ülkede bizde oynayacak adam bu dönem için konuşursak yok ,

tek istisna olarak TS 'yi ayrı tutuyorum , bu sene aldığı adamlardan parlayan olursa parası neyse verip alalım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt