Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera gibi olur sonu . Para verir gondeririz . Isin garibi eboue tariktan iki gomlek ustun ama oynamiyor adam kosunca yorulup kendini yere birakiyor .d

Bıkmış, tok ve karakteri nasıl söyleyim.. Light erkek :DD savaşcı ruhu yok. Sıfır yani. Sabrideki hırs bunda olacak offff

doria nin kontrati 1.4.2015 bitiyor yani bir sene sonra belese gidecek avrupaya simdi 8 milyon verirsek botafogo hemen kabul eder chedjouyu da 3-4 milyona satalim

Feyenoord Bilal Basakcioglunu almis 3.5 Milyona.19 yasinda asiri yetenekli bi eleman orda tavan yapar sonra kapida yatariz 10 milyon cekerler alamayiz gider Avrupanin buyuk liglerinden birine.Herzaman olan sey.

CARDOZO > Trabzonspor.

Her ne kadar gecen sene formsuz olsa da..

Müthis Transfer TS icin. Herkes forvet aliyor, bi biz almiyoruz. Besiktasin, Trabzonun forvet hatti bizden daha iyi valla. :(

CARDOZO > Trabzonspor.

Her ne kadar gecen sene formsuz olsa da..

Müthis Transfer TS icin. Herkes forvet aliyor, bi biz almiyoruz. Besiktasin, Trabzonun forvet hatti bizden daha iyi valla. :(

5+3 bize vuruyor çünkü.

4 takım içinde yabancı kaleci kullanan bir tek biziz.

Böyle ise 2000 takımı gibi beklerin Davala+Hakan ikilisi gibi üst düzey yerli olacak.

Ama o da yok.

Takımın planlaması yanlış yapıldı bir kere.

Ben olsam Caner'e senelik 3.5 Milyon Euro verir almaya çalışırdım bu şartlarda.

5+3 bize vuruyor çünkü.

Böyle ise 2000 takımı gibi beklerin Davala+Hakan ikilisi gibi üst düzey yerli olacak.

Ama o da yok.

Yabanci sinirlamasi ile zaten Avrupa basari beklemez, insallah 2-3 Yil icin bu gereksiz sinirlamasi kalkacak...Sanirim 1 Yil sonra zaten yeni TFF Baskani secilecekmis, Tüpcü gidecek büyük ihtimalle.

Terim olacak TFF başkanı

10534662_10204522240163991_4107253978761131037_n.jpg

Yeri değil ama harbi doğru

Aysal'ın dediklerine bakarsak zaten transfer nöbeti sadece satıcağımız oyuncular olarak olur sonuç olarak 10'a yakın oyuncu boşaltıcaz bu sebepten dolayı bunlar gitmeden o gelcek bu gelcek demek saçma bana kalırsa şuan Mevlüt , Campbell ve Doria yada Balanta'dan biri ile prensipte anlaşıldı fakat oyuncuları satarken sorun olmasın diye açıklama yapmayıp gizli tutuyorlar Eboue , Dany , Chedjou , Ontivero , Umut Bulut gibi oyuncular gittikten sonra açıklamalar ard arda olacaktır. Eboue'yi en iyi katar vb. yere satarız ama Eboue Katar'a gitmek istemiyor Almanya kulüplerindeki türk oyuncularla takas denenebilir bir ara Shalke istiyordu Kaan Baysal'a karşılık verilebilir yada Sinan Kurt için üstüne az para gibi bir seçenek ile verilebilir.

doria nin kontrati 1.4.2015 bitiyor yani bir sene sonra belese gidecek avrupaya simdi 8 milyon verirsek botafogo hemen kabul eder chedjouyu da 3-4 milyona satalim

O fiyata Doria'yı alamazsın. Bu kontrat bitimini koz olarak kullanmayı da anlamıyorum. Adamlar sözleşme yeniler bu kadar basit. Bu Doria'yı yanlış bilmiyorsam Manu izliyordu.

5+3 bize vuruyor çünkü.

Ama o da yok.

Caner denen genişe zaten o paralara yakın maaş teklif edildi. Ama herif kuşlarda kaldı. Bizim önceliğimiz tarık olmalı. Sinan tutarsa seneye belki muslerayı iyi bi paraya gönderip kaleyi sinana teslim ederiz. Yoksa kale ve bekler yabancı olduğu müddetçe şikecilerle yarışmamız zor.

Bu yıl yine tek kulvar gidecek onlar. İnşallah şampiyonluğu vermeyiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt