Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takim oyunu diyorsun sonra gol atti diyorsun

gol atmak takim oyununa katki vermek mi oluyor

emenike rakip defansi yipratan bir adam

yeri gelince topu alip gidiyor

yeri gelince asist yapiyor

burak anca önde bekleyip ofsayta düsmedigi anda gol atiyor o kadar

onu da artik zar zor yapar hale geldi ki bos kale bulamayinca gol bile atamiyor

tamam benim anlatmak istediğim ikiside takım oyununa çok fazla katkı vermiyor ama burak daha fazla gol atıyor emenikenin hatırladığım 1 asisiti var son iki satırda tamamen saçmalamışsın 2012-2013 sezonunu aç burak yılmazın 8 tane şampiyonlar ligi golünü izle

Emenike Burak ile kiyaslamak. :D :D :D

Emenike'ye hakaret bu. Sow zaten baska bir level.

Muslera Stoper Melo Sneijder Bruma

Daha Telles'e bile doğru düzgün yer açamıyoruz millet yabancı forvet bekliyor

tapatalk

2011 yazında para mı vardı? O kadar transfer hangi parayla yapıldı aysal cebinden verdi bunu anlamayan ahmaktır illa başka başkanlar .gibi çıkıp şu kadar para verdim demesi mi lazım adam haber yapılmasını istemiyor

Versin demiyorum bende. Ama inan kıraç bu sonuçta. Yalan ile seçilmiş birisine ben Galatasaray başkanı olarak ksbul göremem

100 milyonu koyacak oraya bir çekilde.

Koymaz ama tabikide.

ama dedigin dogru, bende öyle duydum 100 milyon dolar ile gelecek diye, adam zengin falan filan, neyse Unal Aysalin ilk 2 sezon efsanedir. Hala baskana ve yönetime güvenim var, bakalim bu sezon nolacak, 4. yildizi bu sene Fenerbahceyi kaptirirsak istifa eder diye düsünüyorum

İşine gelmeyince fotoğraf paylaşmayla olmuyor paşam bu işler. Aysal'a cimri başkan diyen adam net kötü niyetlidir bunun başka açılaması yok. Galatasaray tarihinde ne zaman gördünüz yarı sezonda 20m€ transfere harcandığını? Cem Uzan'mış. Cem Uzan'ın eğer bi çıkarı olmasa babasına su bile vermez.

hahaha kötü niyetlimidir?

UEFA Kuralları ayan beyan ortadayken , ülkenin mevcut sportif/siyasi iklimi ayan beyan ortadayken ,

kişilerin eline cebine atıp klübe para pompalamasımı isteniyor burada :(:eek::rolleyes:

Kendisinin ağzından duydunuz mu hiç ben kulübe 100m€ vereceğin dediğini? Adam geldiğinden beri Galatasaray'ın kimsenin parasına ihtiyacı yok diyor. Bana ne İnan Kıraç'ın söylediği yalandan?

Ayrıca vermediğini nerden biliyorsunuz? Keza Aysal'ın kulübe nakit gerekli olduğunda nakit destek verdiğini de yazılmıştı geçen sezon. Başkan seçilmeden önce de aynı şekilde kulübe desteği olmuştu. Aziz Yıldırım gibi başkan lazım size.

Vermem diyen kendisi dediğin gibi.

Inan kıraç kim olduğundan pek haberin yok galiba.

Gelip seçimden önce senin cumhurbaşkanın (kıraç) bu adam 100 milyon ile geleçek deyip seçtiriyorsa

Ve bu söylemi o sırada yalanmıyorsa aysal o zaman ben sorarım.

Çocukmu kandırıyorsunuz siz ?

Nuri gibi üyeler oldugu sürece bu nöbet'te cocuklar seviyesinde anlamsiz tartismalar ve konular olur. Futbol desen gram anlamiyor, finansal konular desen yasi yetmez ve bos bos konusur; bknz: baskan 100 milyon versin.

He birde karsisina adam akilli konusacak biri gelirse bos bos fotograf paylasir.

Yetmedi birde sidik yarisina girer.

Fazla yüz vermisler burda, görünen o.

Cem Uzan Adam gibi Adam...Bize 16 Milyona JARDEL hediye etmis. Galatasaray tarhinde en pahali transferi. Hediye etmis resmen, Adam gibi Adam.

Hemde Fanatik Galatasarayli, cok büyük bir Adam.

Cem Uzan Jardel'i sadece Türkiye'ye getirdi ve işin şov kısmını yaptı. Jardel'in parasının tamamı Galatasaray tarafından ödendi sonraki dönemde. Bakkal dükkanı mı bu cebinden transfer yapacak yönetici.

Nuri gibi cocuklar oldugu sürece bu nöbet'te cocuklar seviyesinde anlamsiz tartismalar ve konular olur. Futboldan desen gram anlamiyor, finansal konular desen yasi yetmez ve bos bos konusur; bknz: baskan 100 milyon versin.

Yetmedi birde sidik yarisina girer.

Fazla yüz vermisler burda, görünen o.

Hajrovic Avatarini yapan, Chedjou'e müthis stoper diyen kisi bana futboldan analamiyor diyor. Olm git yat, forumunun en gereksiz üyesin.

Bi daha cevap vermem, hadi.

nuri neden bu kadar zenci seviyor burağı artık yerin dibine sokmayın adamı hasta ediyosunuz yeter

cem uzanın nasıl bir kişilik olduğunu kimse bilmiyor kaçak göçek yaşıyor ünal aysal kötü niyetli biri değil ama rahat sadece yani hiç zaman mevhumu yok şu transferler çoktan bitmeli takıma alışmalıydı başkan robot sanıyo heralde anında alışcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt