Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Erkani ya ? Erkan Zengin´e ihtiyacimiz yok... Bencede Burak ve Umut üc kulvar icin yetersiz kalabilir. Ancak unutmayin ki, biz bu sene tek santrafor ile mücadele edeceyiz. Burak, Umut ve üstüne Mevlüt gelirse o konuda sorunumuz olmaz. Rakibe göre ya Burak, yada Mevlüt baslar. Bazen Mevlüt Erdinc´i kanatlara atabiliriz. Yani o konuda yeterli alternatif var.

Tarik Camdal hem sol hem sag bek oynayabildigi icin gerekli bir transfer. Ama 3 Milyon avro maximum olarak verilsin...

Yönetim bu oyunculari bir an evel göndermeli...

Chedjou

Eboue (Özlicem kardesimizi)

Dany

Ontiviero

6 yabanci kaliyor... bunun üzerine bir tane daha kaliteli bir yabanci alabilirz. Nordin ve Telles yedekten gelir...

Alex Telles

Nordin Amrabat

Wesley Sneijder

Felipe Melo

Fernando Muslera

Armindo Bruma

Emenike yi öven arkadaşları anlamıyorum yetenek yok birşey yok Sow iyi futbolcu Burak Yılmaz iyi golcü.

Hajrovic Avatarini yapan, Chedjou'e müthis stoper diyen kisi bana futboldan analamiyor diyor. Olm git yat, forumunun en gereksiz üyesin.

Bi daha cevap vermem, hadi.

Iste senin anlayacagin is bu kadar olur. Hadi paylas bi fotograf ve kurtar kendini. Baskan ise yaradigin yok zaten. Coluk cocukla sidik yarisina girecek degilim. Kimin ne oldugunu burda cogu kisi biliyordur.

Hayır bide bunu çok normal bişeymiş gibi konuşuyorlar ona da tavım. Başkan neden para versin ki? Galatasaray kulübü neden birisinin parasına muhtaç olsun ki? Demirören'in BJK'yı ne hale getirdiği malum, adama hala borcu var takımın ve bu yüzden gebe durumda YD ne derse tamam abi diyorlar.

Allah aşkına bu forumda oldukca fazlasınız. Şu başkanı ve yönetimi savunmaktan vazgeçin. Galatasarayın iyiliği için bunu yapın.Çünkü savunulacak hiçbir taraftarı yok. Galatasaray=başkan düşüncesinden sıyrılın.Senelerdir bıkmadınız mı. Şunu artık görün bu adamların Galatasaray sevgisi yeterli değil. Egolar tavan yapmış. Bu yüzden 60 yaşından sonra klübe üye oluyor. Bu yüzden egoları Galatasaray menfeatlerinin önünde. İşler süper giderken nasıl tepetaklak oluyor zannediyorsunuz.

Şaka gibi şu transfer döneminde erkan zengin konuşuluyor lan.

Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver..

Ne Erkani ya ? Erkan Zengin´e ihtiyacimiz yok... Bencede Burak ve Umut üc kulvar icin yetersiz kalabilir. Ancak unutmayin ki, biz bu sene tek santrafor ile mücadele edeceyiz. Burak, Umut ve üstüne Mevlüt gelirse o konuda sorunumuz olmaz. Rakibe göre ya Burak, yada Mevlüt baslar. Bazen Mevlüt Erdinc´i kanatlara atabiliriz. Yani o konuda yeterli alternatif var.

Tarik Camdal hem sol hem sag bek oynayabildigi icin gerekli bir transfer. Ama 3 Milyon avro maximum olarak verilsin...

Yönetim bu oyunculari bir an evel göndermeli...

Chedjou

Eboue (Özlicem kardesimizi)

Dany

Ontiviero

6 yabanci kaliyor... bunun üzerine bir tane daha kaliteli bir yabanci alabilirz. Nordin ve Telles yedekten gelir...

Alex Telles

Nordin Amrabat

Wesley Sneijder

Felipe Melo

Fernando Muslera

Armindo Bruma

eğer mevlüt gelirse almeida alınmalı ben milletin aksine almedinın yine gol atıcağını düşünüyorum umut bulut gibi kazma değil portekizde banko oynuyo adam beşiktaşta bi halt edemez ama bizde servis eden adam çok

Vermem diyen kendisi dediğin gibi.

Inan kıraç kim olduğundan pek haberin yok galiba.

Gelip seçimden önce senin cumhurbaşkanın (kıraç) bu adam 100 milyon ile geleçek deyip seçtiriyorsa

Ve bu söylemi o sırada yalanmıyorsa aysal o zaman ben sorarım.

Çocukmu kandırıyorsunuz siz ?

İnan Kıraç bunu söyledi diye seçildi öyle mi Aysal? :) Keşke seçilmeseydi de Sneijder'leri Drogba'ları hayalinizde görseydiniz. İnan Kıraç Aysal 100m$ ile geliyor dedi. Nakit 100m$ verecek gibi birşey söylemedi. Bu bir proje de olabilir 100m$ kazandıracak. Keza Aysal'ın görev süresi boyunca Galatasaray 100$'ı katlayarak kazanmıştır da.

kötünün iyisi sadece mevlüt - tarık

bizi rahat ettirir almeida-mevlüt-tarık

bizi uçurur campbell-mevlüt-tarık-doria

Allah aşkına bu forumda oldukca fazlasınız. Şu başkanı ve yönetimi savunmaktan vazgeçin. Galatasarayın iyiliği için bunu yapın.Çünkü savunulacak hiçbir taraftarı yok. Galatasaray=başkan düşüncesinden sıyrılın.Senelerdir bıkmadınız mı. Şunu artık görün bu adamların Galatasaray sevgisi yeterli değil. Egolar tavan yapmış. Bu yüzden 60 yaşından sonra klübe üye oluyor. Bu yüzden egoları Galatasaray menfeatlerinin önünde. İşler süper giderken nasıl tepetaklak oluyor zannediyorsunuz.

Şaka gibi şu transfer döneminde erkan zengin konuşuluyor lan.

Allahım sen gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır ver..

Aysal gelmeden önce Serdar Özkan konuşuluyordu, Zapata konuşuluyordu. Ulan sanki Polat döneminde takımda Ronaldinholar oynuyordu da Aysal dönemiyle Erkan konuşuluyor. Ben böyle balık beyinli taraftar görmedim arkadaş yazık gerçekten.

tamam benim anlatmak istediğim ikiside takım oyununa çok fazla katkı vermiyor ama burak daha fazla gol atıyor emenikenin hatırladığım 1 asisiti var son iki satırda tamamen saçmalamışsın 2012-2013 sezonunu aç burak yılmazın 8 tane şampiyonlar ligi golünü izle

ne demisim ben

onu da artik zar zor yapar hale geldi ki bos kale bulamayinca gol bile atamiyor

sen bana diyorsun ki ac 2-3 sene önce attigi golleri izle

bana ne yahu ondan

o mantikla hakan sükürü geri getirelim 10 sene önce o da goller atiyordu

2013-2014 M.P. Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe maç özeti Ligtv.com.tr

burak su ikinci golü attirsin bir daha laf etmem kendisine

nurinin canı ban istiyo mod abileri,basın artık.yazık yavrucağa.

Fenerden cacık olmaz bu sene görürsünüz geçen sene mancini yüzünden çöktük deplasman çok önemli bu sene götürcez emenike anca ağaçtan armut toplar o fiziğiyle

Ünal Aysal'i para vermiyor diye elestirenler bal gibi kötü niyetlidir tabi.

Unal Aysali yakindan taniyani diyorum kendisi diyor cimridir diye, valla ben o kadar duydum, yani baskandan para isteyenler bosuna istemesin cünkü vermez. Ama bana ne, para benim param degil, sorumlulugu onun üstünde, bu sene kötü gecerse tamamen Unal Aysalin sorumlulugudur ve istifa eder diye düsünüyorum. Bu sene bakacagiz artik, Unal Aysal all in, all or nothing.

(Galatasaray para isteyecek külüb degildir)

İşine gelmeyince fotoğraf paylaşmayla olmuyor paşam bu işler. Aysal'a cimri başkan diyen adam net kötü niyetlidir bunun başka açılaması yok. Galatasaray tarihinde ne zaman gördünüz yarı sezonda 20m€ transfere harcandığını? Cem Uzan'mış. Cem Uzan'ın eğer bi çıkarı olmasa babasına su bile vermez.

20 milyona 10 tane adam. Kimin parasını veriyor.

ama dedigin dogru, bende öyle duydum 100 milyon dolar ile gelecek diye, adam zengin falan filan, neyse Unal Aysalin ilk 2 sezon efsanedir. Hala baskana ve yönetime güvenim var, bakalim bu sezon nolacak, 4. yildizi bu sene Fenerbahceyi kaptirirsak istifa eder diye düsünüyorum

Ilk 2 senedeki başarıyı sağlayan ama başka elemanlardı.

O yönetimde sadece başkanı kaldı ve 2 tane full biat eden genç yönetici.

Ben yönetimlerden veya başkanlardan fazla beklentim yok aslında.

Ekonomik bölümü hal etsinler ve doğru isimleri seçsinler hoca gibi okadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt