Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende duymustum ama dedikoduydu. Kirac söylerken duymadim. Spor programlarinda vs 100 milyon euro konusuldu. Onu biliyorum.

Hayır söyledi,başkanda açıkladı hatta .

Not:seçim vaadi sonuçta fazla takılmamak lazım,camiaya enerji pompaladı kasten.

Ya ne diyon be Allah aşkına? Aysal döneminden önce 3 yıl ard arda Avrupa'ya gitmişliğin mi vardı da konuşuyorsun. Aysal benim babamın oğlu mu da savunacağım. Adı Ahmet olsun yine savunurum adamın yaptıkları ortada. Galatasaray gibi bi kulüp saçma sapan yönetimler yüzünden Avrupa'nın tepesinden kafa üstü çalışığını izledik 10 yıldır hep beraber. Ama senin zaman mevhumu biraz sıkıntılı heralde ki 3 sene öncesini hatırlamıyorsun daha. Tromso'ya elendik lan bu sene Juve'yi gruplarda geçen takımla bu takım bir mi şimdi?

Olaylara işine geldiği gibi bakıyorsun. Tartışma farklı boyutlara gitmesin diye yazmıyorum.

Sedece şu kadarını söyliyim Ünal Aysal çok şanslı bir adam.

Erkan koyuncu vefat etmiş.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına başı sağ olsun:(

Video olduğuna hatırlamıyorum vallahi ama hayri kozak abi çıkmışdı galiba sonradan. Hani 100 milyon diye.

Hayri kozak abi muhalefetici olsada inanmış yani. Inanan varmıydı diye soruna cevap oldu biraz.

Neyse ya, olan olmuş . 2016 dan sonra yokum demiş zaten sayın aysal. Istemeyen herkez geriye çekilip günleri sayma sabrını göstere biliyor zaten bizde.

Ali dürüst umarım başkan olur ondan sonra .

Ali Dürüst baskan, Terim td.

2.dönemde Lucescuyu gönderdiler, Terimi getirdiler. GS 10 sene geriye gitti. Terim birakip gitti, zorluğunu Hagi ve Gerets gibi tdler cekti. Aysal gelene kadar kendine gelemedi. Artik bu kezde Prandelliyi gönderip, Terimi getirirler, bir 10 sene daha kaybederiz. Bu konuda baskana güveniyorum.

Aysal cok zeki birisi. Bosuna hayal kurmayin, Yerine gelecek kisiyi coktan düsünmüstür.

Hayri Kozak herseyi elestiriyor. Onun söylediklerine pek inanmiyorum.

Video olduğuna hatırlamıyorum vallahi ama hayri kozak abi çıkmışdı galiba sonradan. Hani 100 milyon diye.

Hayri kozak abi muhalefetici olsada inanmış yani. Inanan varmıydı diye soruna cevap oldu biraz.

Neyse ya, olan olmuş . 2016 dan sonra yokum demiş zaten sayın aysal. Istemeyen herkez geriye çekilip günleri sayma sabrını göstere biliyor zaten bizde.

Ali dürüst umarım başkan olur ondan sonra .

yahu duymadığınız yalan yanlış şeylerle burada gelip oraya buraya sallamayın... daha o seçimleri bile hatırlamıyorsunuz takip bile etmemişsiniz...

inan kıraç çıktı "gerekirse cebinden çıkarır 100milyon verir" dedi ünal aysal için... onun üzerine ünal aysal seçimlerden önce "galatasaray'ın böyle çıkarıp para verecek başkanlara ihtiyacı yok herşeyi kendi gücüyle halleder" dedi...

sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz ortaya koyduğunuz argümanlar gazetelerdeki dedikodular... ünal aysal, ali dürüst'ü kendisi istedi sonraki başkan olarak... hatta başkanlığı kabul et ben hemen sana devredeyim de dedi... ali dürüst şu aşamada kabul edemem arkadaşlarıma ayıp olur dedi kabul etmedi... bunlar da yazdı gazetelerde.... herşeye inanıyorsunuz da buna niye inanmıyorsunuz peki???...

+ sunu da eklemek istiyorum.

Birseyde zengin/veya buyuk basari yakalamak istiyorsan kisa vadede, risk almak zorundasin. Oyle kucuk adimlarla ancak 10 yil sonra bir yerlere varabilirsin. Unal Aysal da 10 yil burada kalmayacagi icin riski alip, ilk geldigi yil baya para harcadi, ve bu oyunu kazandi. Sampiyon olduk, nasil oldugumuz onemli degil, amac sampiyon olmak hedef Sampiyonlar Ligi idi, bunu da basardik. Tekrar sonraki yil yatirim ve risk yapti, bu kumar tutmasaydi batmis olabilirdik belki, ama CL de 2 yildir ust ustte tur atladik, 2 sene ust uste sampiyon olduk. O yatirimlarin karsiligini aldi, ha bittimi? tabiki degil, sunu da unutmayin, sike yapilmis, kimsenin sponsor olmak istemedigi bir ligin parcasiyiz malesef, onumuzde sadece boyle engeller yok, bide TFF yayinci kurulusun koydugu engeller de var maddi ve manevi, bunlarin ne oldugunu hepiniz biliyorsunuz.

Bu kadar borcu olan bir kulubu boyle ortamda ayakta tutabilmek, butceyi daha da yukari tasiyabilmek, yuksek hedeflerin pesinden kosturmak herkesin yapacagi bir is degil, kimse o cureti gosteremedi bu kadar, hep kucuk dusunduler. O yuzden arada sirada yanlisi da olsa (suanki yonetim kurulu mesela) Unal Aysal i destekleyecegim..

Ali Dürüst baskan, Terim td.

2.dönemde Lucescuyu gönderdiler, Terimi getirdiler. GS 10 sene geriye gitti. Terim birakip gitti, zorluğunu Hagi ve Gerets gibi tdler cekti. Aysal gelene kadar kendine gelemedi. Artik bu kezde Prandelliyi gönderip, Terimi getirirler, bir 10 sene daha kaybederiz. Bu konuda baskana güveniyorum.

Aysal cok zeki birisi. Bosuna hayal kurmayin, Yerine gelecek kisiyi coktan düsünmüstür.

Hayri Kozak herseyi elestiriyor. Onun söylediklerine pek inanmiyorum. Tutarli bulmuyorum.

Terimi sevsem bile bunu istemem. Prandellli çok iyi hoca bence ve umarım çok uzun yıllar kalır başkan değişse bile.

Dürüstün başkan olmasın aysalda istemiyor değil , hata teklifde etmişdi ama o dönemde yanlış zamanlama diye geri çefirmişdi.

Şöyle de bir durum var;

Diyelim DK dan hemen sonra Campbell transfer edilmiş olsa ''Yetmeez, bir de pivot santrfor olmazsa olmaz!'' diye veryansın ederdi büyük çoğunluk ki stoper ihtiyacı ortada iken kontenjanı buraya harcamak çok yanlış bir hamle olurdu...Şimdi büyük çoğunluk yabancı forvet olarak sadece Campbell a razı durumda...Transferlerin gecikmesinin, gerçekçi yaklaşım açısından böyle faydalı bir tarafı da var...

Yerli transferinde zaten parayı basıp alma ihtimalin pek yok, parasızlıktan inleyen Anadolu yamyamları bile ederinin 5 katını istiyor, futbolcusu için, transferin sonuna doğru hizaya gelirler, vazgeçilmeyecek oyuncu da yok piyasada...

Chedjou-Dany-Eboue-Ontivero-Amrabat dan birkaçının az zararla gönderilememiş olması beceriksizlik ama, başka izahı yok; forvet ve stoper için olası bir transfer fırsatı belki bu yüzden kaçırılacak...

o değilde bir tane forvetimiz olmasın mı ?

4 tane forvetin var... burak, olcan, bruma, umut'un yerine mevlüt... buna ek olarak beklerden gelecek telles ve veysel olursa tarık... sen bunu beğenmeyip illa da yabancı olsun diyebilirsin... geçen sene kanatları hiç kullanamadığın için gol atamadın... kanatların gelmediği için drogba ve burak stoperlerin kucağında kaldı...

üstüne alınma da yani taraftarın pesimisti de hiç çekilmiyor yemin ederim... yada alın... pesimist seni :)

Seçimden önce İnan Kıraç'ın ''100 milyon dolarla geliyor'' şeklindeki sözünün hatırlatılarak, ''Kendi cebinizden kulübe ne kadar para aktardınız?'' şeklindeki soruyu Aysal, ''İnan Kıraç'ın, ben bu beyanatı duymadım ama böyle bir beyanatı olmuş. Her halde İnan Kıraç böyle bir şey düşünmüş, ümit etmiş, düşünmüş olabilir ama benim Galatasaray'a bakış şeklim Galatasaray'a balık tutup vermek değildi. Her zaman balık tutmayı öğretmekti.

Süren Ceo olacak, Aysal 100 milyon dolarla geliyor, o dönemi cok iyi hatirliyorum ama basinda cikan haberlerdi. İnan Kiracin öyle bir sey söylediğini tvden vs duymamistim.

Aysal gelmeden önce GSnin geliri ne kadardi? Simdi ne kadar? Simdi dünyada 17.sirada. Aysal engellenmese, siyasi desteği vs olsa, Galatasarayi cok rahat ilk10a sokardi.

Kirac 2006da da 100 milyon dolardan bahsediyordu.

yahu duymadığınız yalan yanlış şeylerle burada gelip oraya buraya sallamayın... daha o seçimleri bile hatırlamıyorsunuz takip bile etmemişsiniz...

inan kıraç çıktı "gerekirse cebinden çıkarır 100milyon verir" dedi ünal aysal için... onun üzerine ünal aysal seçimlerden önce "galatasaray'ın böyle çıkarıp para verecek başkanlara ihtiyacı yok herşeyi kendi gücüyle halleder" dedi...

sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz ortaya koyduğunuz argümanlar gazetelerdeki dedikodular... ünal aysal, ali dürüst'ü kendisi istedi sonraki başkan olarak... hatta başkanlığı kabul et ben hemen sana devredeyim de dedi... ali dürüst şu aşamada kabul edemem arkadaşlarıma ayıp olur dedi kabul etmedi... bunlar da yazdı gazetelerde.... herşeye inanıyorsunuz da buna niye inanmıyorsunuz peki???...

Sayın aysalın bunu Seçimden önce söylediğine dahil video varrmı? Varsa hatalıymışım demesini biliriz.

Dürüst meselesini niye işin içine katın anlamadım ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt