Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
başkanım olur![]()
Adam gibi adam be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkanım olur![]()
Burasi cocuk dolu. Herkesin pacasi tutusmus, sanki transferin son gunu. Aglayan aglayana. Sampiyonluk transferle kazanilmaz. Yok efendim "Trabzon Cardozo'yu aldi, biz olduk bittik!", "Bestas Ba Ba'yi aldi, biz mavholduk!". Ne rezil bir grup olmus bizim taraftarlarimiz, boyle degildi eskiden.
Ya Bi Git İşine
katılmıyorum. İhtiyacı olan adam neyse alıyorlar. Basar parayı ömertoprakı alırsa şaşıtmam. Kadroları zaten oturmuş durumda. bizde bu sene kadroyu oturtabilirsek iddaalı olabilirizBruma 'yı oynatamıyoruz forvette pek de ihtiyacımız olmayan Arsenal'in satmaya yanasmayacagi satsa da servet isteyeceği oyuncuyu alamadığımız icin üzülüyoruz , beyler fazla üzülmeyin 2 tane nokta tranaferle 4.yıldız gelir Prandelli ne yaptığını bilen bir hoca zaten rakibimiz fener cok kötü durumda Egemen sakatlandı stoper sorunlari var yabancı alamazlar..Forvette bi sakatlık oldu mu patlarlar..beklerin performansi düştü mu Caner veya GG den biri sakatlandi mi isleri biter..fenerin Diego sistemi bozar...Fenerin temeller pek de sağlam değil
sonra eskişehir tarik için 6 milyon isteriz deyince kızıyor taraftar... bütün yaz burda "tarığı almalıyııızzzz alamazsak yanarız biteriz" diye ağlarsan adam 6 da ister 10 da... prandelli'ye ilk basın toplantısında transfer sordular stoper alacakmısınız dediler adam "öyle bir niyetimiz yok olsa bile niye söyleyelim karşı tarafa koz verelim" dedi... o lafı kaynadı gitti... veysel iki maçta iyi oynayınca ünal aysal "sabri iyi çalışırsa dönebilir" beyanatı verdi... tarık için 6 milyondan aşağı olmaz diyen eses bir anda erkanı da verelim hadi 6bucuk olsun deyiverdi... halbuki yönetim 20 gün önce teklifini vermiş sonra da bir daha aramamış... akıllıca... tarık olacaksa bile bizim şartlarımızda olacaktır...
ama taraftara kalsa ver parayı ne olursa olsun al... ona verdin buna da ver... gerekirse cebinden çıkar 100 milyon ver...
gerçekten komiğiz...
๘۩MehmetGs_ @MehmetGs_ 3 dk.
Aziz Üstel @aziz_ustell 1 dk.campbell gelse muhtemelen kanatta oynayacağı için değişen pek birşey olmayacaktı.
S.a
tost makinasi
sonra eskişehir tarik için 6 milyon isteriz deyince kızıyor taraftar... bütün yaz burda "tarığı almalıyııızzzz alamazsak yanarız biteriz" diye ağlarsan adam 6 da ister 10 da... prandelli'ye ilk basın toplantısında transfer sordular stoper alacakmısınız dediler adam "öyle bir niyetimiz yok olsa bile niye söyleyelim karşı tarafa koz verelim" dedi... o lafı kaynadı gitti... veysel iki maçta iyi oynayınca ünal aysal "sabri iyi çalışırsa dönebilir" beyanatı verdi... tarık için 6 milyondan aşağı olmaz diyen eses bir anda erkanı da verelim hadi 6bucuk olsun deyiverdi... halbuki yönetim 20 gün önce teklifini vermiş sonra da bir daha aramamış... akıllıca... tarık olacaksa bile bizim şartlarımızda olacaktır...
ama taraftara kalsa ver parayı ne olursa olsun al... ona verdin buna da ver... gerekirse cebinden çıkar 100 milyon ver...
gerçekten komiğiz...