Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanın küfürünü gören var mı yine yakışanı yaptı:bansign:

Fener kötü bi karar verdi Diego'yu alarak. Geçen seneki koşan basan ortasayı mumla ararlar Diego'nun oynadığı maçlarda. Alper gibi bi adam varken üstelik ellerinde. Alper'e de yazık oldu.

la alayı gerizekalı... bizde sneijder var ya sırf onun için aldılar,bide akıllarınca mukayese edip üste çıkmaya çalışıyorlar.Patlayacak diego ellerinde bu kadar basit

Spikerler de surekli Fener icin bahane yaratiyorlar. Neymis "Diego'lu duzen yerlesince hem cok gol atan, hem de futboluyla keyif veren bir Fenerbahce" izleyecekmisiz. :D

Diego sayesinde Alperi harcarsalar umarım bizim yonetim onu almayı calisirlar, bence Salih gibi cok iyi yetenek ve bize cok katkı verebilecek oyuncu olduğunu inaniyorum

kameraya nah ceken elemanı görenler like pls :/

Caner tekmeden direkt kırmızı kart gördü. Geçen sene, Muslera Süper Kupa'da oynamasın diye 43983489434389439843 tane haber yapılıp gündem yaratılmıştı.

Muslera tekmeden kart görmedi, rakibine falan vurmamıştı.

Bakalım ne olacak. Rapora yazdırmayacaklardır da, basın ne yapacak bakalım, o kısmı merak ediyorum.

Hazirlik macinda rakibe kasitli tekme atip kirmizi gordu. :D

Caner ya sosyopat, ya da steroid falan kullaniyor. Asiri agresif.

Tarik sol bek oynar diyen arkadaşlar 2 mac ustuste oynasın özellikle cl de küfre başlarsınız..madem UEFA kriterler var ve görülen o ki hedef ligde şampiyonluk çok yüksek para verip kazık yemenin alemi yok.. Gençlere güvenmek lazim..Unutmayalım ki linderoth sakatlanması m.topal su an malatyasporda semihe guvenilmese simdi kartalspor da falandi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt