Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli yababcı Santrafor alamayacagımız aşikar. Artık Mevlüt'e bile razıyım. Bu adamı uzun zamandır izleyen varsa anlatsın bari,

İleride top tutup, rakip savunmayı yıpratma özellikleri var mı ? Bize bu tarzda bir santrafor lazım.

zdoria.jpg

roberto_soldado_g_2633138b.jpg

İKİSİNİDE SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAYALIM

geçen seneki transfer dönemi daha rezildi bu sene bari para yok ona göre oyuncu bakıyoruz durumu filan var tarıka 5 verip almaktansa transfer yapmamak daha iyi ama forvet transferi bas bas ağrıyor ondada prandellinin raporu önemli birşey diyemeyiz

Bu yönetimden hicbirsey olmaz artik. Kasayi sifirladilar, oyunculari bile gönderemiyorlar.

25 Agustos'ta sezonu aciyoruz ama ne transfer var, ne adam gibi hazirlik.

Kadromuz genel hatlarıyla iyi ama bir türlü istediğim kadro kurulamıyor.Defans sağlam olsa orta saha olmuyor orta saha sağlam olsa kanat olmuyor hepsi olsa forvet olmuyor eziyet çektirmezse rahat etmiyor Galatasaray.

Yahu transfer de transfer yeter artık.Kadromuz büyük oranda belli , ilk 11'e transfer yapmayacağız neredeyse neden transfere bu kadar kafayı taktınız...

Nando-Veysel-Semih-Hakan-Telles-Melo-Selçuk-Olcan-Bruma-Wes-Sneijder

gelecek 2-3 oyuncu da rotasyonu kuvvetlendirmek için kullanılacak.

Bundan daha önemli olan takımın Prandelli'nin oynatmak istediği futbola alışması ve fizik/kondüsyon durumumuzun yüksek olması ki bunlar da iyi durumda gözüküyor...

Niye karalar bağlıyorsunuz anlamıyorum...

Neresinden bakarsan bak;

1-Bekler cok zayıf, kaliteli her kanat oyuncusu bizi zorlar.

2-Stoperde defansa liderlik yapabilecek tarzda bir oyuncu yok. Semih-Koray-Balta süper ligi bir sekil götürür ama CL icin yetersiz. Dedigim gibi hicbiri sorumluluk alıp, defansı toplayacak tarzda oyuncu değil.

3-İleride top tutacak, rakip defans ile savasacak tarzda bir santrafor yok. TT Arena'da zaten her takımı gömeriz ama Burak ve tarzı düz santraforlar ile deplasmanlarda en dandik takımlar karsısında bile gömülürüz.

4-Yedek kalitesi cok zayıf.

Tüm acıklarımızı kapatmamız çok zor ama en azından komple bir santrafor ile lider bir stoper alsak sağlam bir takım oluruz. Koskoca Galatasaray icin bu iki oyuncuyu bulmak zor olmamalı ama nedense yönetim bir uyku halinde,

Yahu transfer de transfer yeter artık.Kadromuz büyük oranda belli , ilk 11'e transfer yapmayacağız neredeyse neden transfere bu kadar kafayı taktınız...

Bundan daha önemli olan takımın Prandelli'nin oynatmak istediği futbola alışması ve fizik/kondüsyon durumumuzun yüksek olması ki bunlar da iyi durumda gözüküyor...

Neresinden bakarsan bak;

1-Bekler cok zayıf, kaliteli her kanat oyuncusu bizi zorlar.

2-Stoperde defansa liderlik yapabilecek tarzda bir oyuncu yok. Semih-Koray-Balta süper ligi bir sekil götürür ama CL icin yetersiz. Dedigim gibi hicbiri sorumluluk alıp, defansı toplayacak tarzda oyuncu değil.

3-İleride top tutacak, rakip defans ile savasacak tarzda bir santrafor yok. TT Arena'da zaten her takımı gömeriz ama Burak ve tarzı düz santraforlar ile deplasmanlarda en dandik takımlar karsısında bile gömülürüz.

4-Yedek kalitesi cok zayıf.

Tüm acıklarımızı kapatmamız çok zor ama en azından komple bir santrafor ile lider bir stoper alsak sağlam bir takım oluruz. Koskoca Galatasaray icin bu iki oyuncuyu bulmak zor olmamalı ama nedense yönetim bir uyku halinde,

Mevcut kadro ile şampiyon falan olamayız, karalar falan bağlamıyorum ama gercekleri görmemezlikten gelmekte istemiyorum.

Unutulan bir durum varki ; Biz bu senede hem Lig hem CL'de mücadele edeceğiz. Bu kadro iki kulvarı götüremez.

Galatasaray hep böyle 3-4 sene mükemmel olur sonra 7-8 sene parasız bu sene ya tamam ya devam senesi şampiyonluk gelmezse sonumuz vahim

forvet yok forvet nasıl karalar bağlanmasın tek ts vardı forvetleri bizden iyi olmayan onlarda bizden iyi oldu :D

Of ya campbell olayı acayip moral bozdu tam bizlikti aslında. Hala forvet ihtiyacımız var, inter jovetic'i kiralamak istiyomus aslında biz kiralasak muhteşem olur bonservisini almak imkansız gibi bir şey

Bari bunu alalım, direk alışır, yabancılık çekmez. Sol ayak sağlam, yeterince tecrübeli.

BuCwpstCAAEspDc.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt