hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.177
- 0
- 1.308
Forvet ve defans hattına acill takviye şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu transfer de transfer yeter artık.Kadromuz büyük oranda belli , ilk 11'e transfer yapmayacağız neredeyse neden transfere bu kadar kafayı taktınız...
Nando-Veysel-Semih-Hakan-Telles-Melo-Selçuk-Olcan-Bruma-Wes-Sneijder
gelecek 2-3 oyuncu da rotasyonu kuvvetlendirmek için kullanılacak.
Bundan daha önemli olan takımın Prandelli'nin oynatmak istediği futbola alışması ve fizik/kondüsyon durumumuzun yüksek olması ki bunlar da iyi durumda gözüküyor...
Niye karalar bağlıyorsunuz anlamıyorum...
This.
Adam pahaliya oyuncu alamazsa bile en azından kendi cebinden altyapı facility filan yapabilir, dünyanın her yerine scout gönderebilir
Tarihin en rezil transfer dönemi acik ara. Güya 4.yildiz senesi
Yahu transfer de transfer yeter artık.Kadromuz büyük oranda belli , ilk 11'e transfer yapmayacağız neredeyse neden transfere bu kadar kafayı taktınız...
Nando-Veysel-Semih-Hakan-Telles-Melo-Selçuk-Olcan-Bruma-Wes-Sneijder
gelecek 2-3 oyuncu da rotasyonu kuvvetlendirmek için kullanılacak.
Bundan daha önemli olan takımın Prandelli'nin oynatmak istediği futbola alışması ve fizik/kondüsyon durumumuzun yüksek olması ki bunlar da iyi durumda gözüküyor...
Niye karalar bağlıyorsunuz anlamıyorum...
![]()
![]()
İKİSİNİDE SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAYALIM
Mesajını okuma zahmetine katlandım, ıstırap da denebilir buna!...Seviye demişsin de, buna imla kurallarından başlasan keşke; mükemmel olması da gerekmezdi, birkaç nokta, birkaç virgül...