Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.865
- 7.371
- 1.743
Türkiye ligini Veysel,Hamit götürür ama Ş.L de ne olur bilemem.
Abi hosgelmisen cezan bitmis.
Soyledim burda Halit abi haksiz yere ceza gördu diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir önerin varmı kardeşim.?
Abi hosgelmisen cezan bitmis.
Soyledim burda Halit abi haksiz yere ceza gördu diye![]()
Nereye yazalım Tevfik kardeşim.?
Campbell zaman zaman abartılsa da bu konuda işimizi görürdü.
Ama çıkçası hiç bir önerim olamıyor çünkü yabancı sınırı var. Stopere yabancı koysan bekler Veysel-Tarık gibi saçma sapan birşey oluyor. Ön taraftan Olan ya da Burak'tan birini kesemiyorsun. Bu yabancı kuralıyla kadro yapmak çok zor.
Doria alınsın yeter.
Forvetsiz çıksak fark etmez türkiyede.
Avrupa için zaten bir jardel hakan şükür veya lewandowskiler, dzekolar gerekiyor ki imkansız bunlar şimdilik
Hamit ten hala medet umanlara şaşıyorum...
Campbell abartılıyor sözcüğüne katılmıyorum onu belirteyim.Çok kaliteli bir futbolcu kendisi.
Sola haci
cingıl bels
Bence de kaliteli ama bir Bale havası veriliyor zaman zaman.
Ama kendisi hem tek santrafor oynayabildiğini hem de kanat forvet oynayabileceğini gösterdi bize.
Lakin gelirse Bruma kesilecek. O da ayrı bir sıkıntı. Stoper gelse Telles kesilecek.
Sağda veya solda oynamış çok mühim değil.Ben iki kanatta da başarılı olacağı kanaatindeyim.
türkiyede şampiyon olmanın en önemli koşulu çok gol atmak bence. geçen yıl ligde defansif açıdan büyük sorun yoktu stoperde balta emre oynasa da olur cl'de umut yok ne de oolsa.
Solda daha etkili aga sagda calim attiktan sonra hep sol ayagina geliyor top.Olcan ile ters kanatta oynuyorlar
cingıl bels
Hamit'i fazla küçümsüyorsunuz bana kalırsa.Geçen sene ki önemli maçlarda neler yaptığını gördük.Ben bu sene iş yapabileceğini düşünüyorum.