Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önerin varmı kardeşim.?

Campbell zaman zaman abartılsa da bu konuda işimizi görürdü.

Ama çıkçası hiç bir önerim olamıyor çünkü yabancı sınırı var. Stopere yabancı koysan bekler Veysel-Tarık gibi saçma sapan birşey oluyor. Ön taraftan Olan ya da Burak'tan birini kesemiyorsun. Bu yabancı kuralıyla kadro yapmak çok zor.

Newcaatle Facundo Fereyra'yı kiralamış tam bizlik transferdi

tapatalk

Campbell zaman zaman abartılsa da bu konuda işimizi görürdü.

Ama çıkçası hiç bir önerim olamıyor çünkü yabancı sınırı var. Stopere yabancı koysan bekler Veysel-Tarık gibi saçma sapan birşey oluyor. Ön taraftan Olan ya da Burak'tan birini kesemiyorsun. Bu yabancı kuralıyla kadro yapmak çok zor.

Campbell abartılıyor sözcüğüne katılmıyorum onu belirteyim.Çok kaliteli bir futbolcu kendisi.

Doria alınsın yeter.

Forvetsiz çıksak fark etmez türkiyede.

Avrupa için zaten bir jardel hakan şükür veya lewandowskiler, dzekolar gerekiyor ki imkansız bunlar şimdilik

türkiyede şampiyon olmanın en önemli koşulu çok gol atmak bence. geçen yıl ligde defansif açıdan büyük sorun yoktu stoperde balta emre oynasa da olur cl'de umut yok ne de oolsa.

Hamit on numara oynar.

Geçen sene Hamit sakatlandiktan sonra gördük takımın halini.

Hamit düzenli forma gitsin sağ bekte ligin en iyi sağ Beki olur.

Campbell abartılıyor sözcüğüne katılmıyorum onu belirteyim.Çok kaliteli bir futbolcu kendisi.

Bence de kaliteli ama bir Bale havası veriliyor zaman zaman.

Ama kendisi hem tek santrafor oynayabildiğini hem de kanat forvet oynayabileceğini gösterdi bize.

Lakin gelirse Bruma kesilecek. O da ayrı bir sıkıntı. Stoper gelse Telles kesilecek.

Bence de kaliteli ama bir Bale havası veriliyor zaman zaman.

Ama kendisi hem tek santrafor oynayabildiğini hem de kanat forvet oynayabileceğini gösterdi bize.

Lakin gelirse Bruma kesilecek. O da ayrı bir sıkıntı. Stoper gelse Telles kesilecek.

Bruma ve Telles'in hiç bir şekil de kesilmesinden yana değilim.Hele Bruma'sız hiç olmaz.Adama top gelince heyecanlanıyorum be kardeşim.

10405662_784467981611899_6068817288029315015_n.jpg

10462626_784467944945236_2442694635902466545_n.jpg

türkiyede şampiyon olmanın en önemli koşulu çok gol atmak bence. geçen yıl ligde defansif açıdan büyük sorun yoktu stoperde balta emre oynasa da olur cl'de umut yok ne de oolsa.

Benim futbol anlayışımdan dolayı tespit yorumum bu sadece.

Çok gol ve dengeli hucum oyunu ancak arka bahçen iyise uygulaya bilirsin.

Bizim arka bahçemizde saatli bombalar varken ben ileri bölgelerde rahat kafayla işimi göremem.

Hucum hatamız , türkiye için en azından, yeterli seviyede.

Solda daha etkili aga sagda calim attiktan sonra hep sol ayagina geliyor top.Olcan ile ters kanatta oynuyorlar

cingıl bels

Ya kardeşim yanlış anlama da bana hacı,aga filan demesen memnun olurum.İsmimi kullan en azından.:)

Farketmez Bruma kadro da olsunda.Zaten hazırlık maçlarında da Olcan'la değişmeli oynadılar.

Hamit'i fazla küçümsüyorsunuz bana kalırsa.Geçen sene ki önemli maçlarda neler yaptığını gördük.Ben bu sene iş yapabileceğini düşünüyorum.

Daha önceki sezonu kastediyorsun, geçen sezon hiç oynamadı da o sezon bile Schalke deplasmanı (Sadece gol attı diye değil, oyun olarakta) dışında birşey oynamadı, elimde olsa ilk göndereceğim adam olurdu, bonservis filan da istemezdim; bizle bağlantısı kopsa hiç bir kulüp 1 milyon vermez, haliyle gitmez tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt