Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu istatistik çok yanıltıcı oldu çoğumuza.

efans bloğu güven vermediği gibi çok amatörce, iomik hatalar yaptı ve üstelik çoğunda gol ile sonuclandı.

1-2 kere olsa neyse. Sayamadığım kadar rezilikler af edersiniz yaptılar .

Orta saha ve hucum bölgedeki oauncular bunu görmedimi?Hızlı oyunu engeler bu ki engeledi.

Nasıl engeliyor sora bilirsin.

Sen ilerde kafanda korku oluşur , topu kaybedersem arka bahçem beni yaka bilir. Sigortam sağlam değil.

Biz en iyisi garantili oynayalı.. hooooop yan-geri pas. Al sen riske gir bende çıksın , yok be sen al.

Ama bizde tam tersi oldu. Bizde savunma ve ortasahanın ileriye verdiği her top duvar gibi döndü. kanatsız oynadığımız için oyunu da açamadık. Üstelik bu 2 yıldır var. İlerde top kalmayınca rakip sürekli hücum ediyor size karşı. Yani sorun arkanın güven vermemesinden çok ön tarafın işini iyi yapamamasından ve taktiksel saçmalıklardan kaynaklanıyordu. Bu yüzden de 4-2-3-1 oynadığımız her maçta daha rahat oyunlar oynadık. Üstelik kanatlardan birisi zaman zaman Burak olmasına rağmen.

Arsenal'de 2382398328932 tane hücumcu var, Podolski'yi opsiyonlu kiralasak ? Alışma sorunu da çok olmaz, lahmacun, çay, Türkler'le ilişkisi belli :) şaka bir yana yeterince tecrübesi de mevcut, sol ayağı baya iyi, skorer sol forvet/kanat...

3.85 net alıyormuş sanırım, işte orası biraz sıkıntı tabi.

Takım boyu diye bir şey var, en gerideki stoperle uçtaki santrfor arasındaki mesafe; geçen sezon bizde ortalama 50-60 metre idi ve bunda kondüsyon düşüklüğünün yanısıra defans elemanlarının yetersizliği etken oldu, hata yapma ve eksik yakalanma korkusuyla defans ve hatta Selçuk-Melo öne çıkamıyordu, hücumda kalabalıklaşamayınca da sonuç üretmek zorlaşıyordu...Az gol yenmesi, hatta az pozisyon verilmesi defans hattının zavallılığını örtmez...

Aynı şeyi yine yazacağım ama Selçuk ve Melo'nun öne çıkamamasında savunmada daha çok ön taraf sorumluydu. Çünkü dediğim gibi hiç bir ön taraf elemanımız top tutan, oyunu açan isimler değildi Sneijder hariç. Kanatsız da oynadığımızdan oyun sıkışında Melo ve Selçuk 2 adım gidemediler. Takım boyunun da bir numaralı sorumlusu yine stopler değil Burak Yılmaz, Drogba ve Umut Bulut'tan hangisi oynuyorsa o idi.

Savunma mükemmeldi demiyorum tabi.

Ben çok beğeniyorum.Antep'te bu çocuğa iyi bakamıyorlar.Seneye de sözleşmesi bitiyor zaten.İtelesinler bi kaç çöpü işte.

Dediğim gibi yetenekli bir oyuncu olabilir adını sürekli duyarım ama bizim maçlar dışında takip etmişliğim de yoktur gözüme çarpmışlığı da yoktur.

Sürekli sakatlanıyor sorun Antep'in bakamamasımı yoksa müzmin mi orasını da bilmiyorum ama forvet alınacaksa bu tarz birisine ihtiyacımız yok. Buna para vereceğimize alt yapıdan 1-2 oyuncu oynatsan daha iyi olur.

Campbell ın takıma gelmesini istemek takıma ihanettir. Bruma'yı kesip Arsenal'in oyuncusunu CL için hazırlamak aptallıktır.

Seneye Campbell çeyrek finalde Arsenal formasıyla karşındayken napacaksın?

Büyük takım satış opsiyonsuz oyuncu kiralamaz...

Ama bizde tam tersi oldu. Bizde savunma ve ortasahanın ileriye verdiği her top duvar gibi döndü. kanatsız oynadığımız için oyunu da açamadık. Üstelik bu 2 yıldır var. İlerde top kalmayınca rakip sürekli hücum ediyor size karşı. Yani sorun arkanın güven vermemesinden çok ön tarafın işini iyi yapamamasından ve taktiksel saçmalıklardan kaynaklanıyordu. Bu yüzden de 4-2-3-1 oynadığımız her maçta daha rahat oyunlar oynadık. Üstelik kanatlardan birisi zaman zaman Burak olmasına rağmen.

Yine güvenli değildik. Daha güvenli ok ama yine korkuyu hisediyordun oyuncularda .

Şöyle bir fantezi yapalım.

Elinde ferrari var. Tutsan uçuyor. Ama arka tekerleklerine bir çekilde 2 tane murat31in tekerleklerini monte etmişin.

Araba gider yine ama korkudan normal hızla gide bilirmisin?

Evet gidersin tabiki ama yanında yaralı birisi (hoca) sana gitmesen şimdi son süratla ölürüm derse.

Bunu 1 sene boyunca hiç bir hoca yapamaz. 4231 benimde sevdiğim bir system ama takım oyunu olduğunu unutmayalım.

Bu forvet içinasıl geçerliyse , 10 macdır gol atamayıp takımın güven kaybına uğraması gibi, her bölge için geçerli.

Kalecin güven vermiyorsa git iflas bayrağını çıkart

Savunman güven vermiyorsa acil bakıma getir

Orta sahhanda doktora göster

Forvet hatına küfür et

Edit: forvete en azından bir mevlüte gerek var bencede. Umutu burakın alternatvi olamaz tek santrofor hat olarak. Çokda kötü gördüm kendisi üstelik. Zaten iyi değildi

Aynı şeyi yine yazacağım ama Selçuk ve Melo'nun öne çıkamamasında savunmada daha çok ön taraf sorumluydu. Çünkü dediğim gibi hiç bir ön taraf elemanımız top tutan, oyunu açan isimler değildi Sneijder hariç. Kanatsız da oynadığımızdan oyun sıkışında Melo ve Selçuk 2 adım gidemediler. Takım boyunun da bir numaralı sorumlusu yine stopler değil Burak Yılmaz, Drogba ve Umut Bulut'tan hangisi oynuyorsa o idi.

Savunma mükemmeldi demiyorum tabi.

Avrupa nın ciddi takımlarında da Burak tipinde fırlak, top tutamayan forvet oyuncularını görebilirsin...Ama hiçbir önemli takımda bizimki gibi defans zavallılığı göremezsin, bu takımın en önemli ihtiyacı 1. sınıf, lider karakterli bir stoperdir bu yüzden...''Tarık alınsa yeter defans için'' görüşüne hiç katılmıyorum, sağ-sol bek için zayıf bir alternatiften ötesi olamayacak, kesiciliği ve kademe bilgisi zayıf adamdan çok bir şey beklenmemeli...

Dediğim gibi yetenekli bir oyuncu olabilir adını sürekli duyarım ama bizim maçlar dışında takip etmişliğim de yoktur gözüme çarpmışlığı da yoktur.

Sürekli sakatlanıyor sorun Antep'in bakamamasımı yoksa müzmin mi orasını da bilmiyorum ama forvet alınacaksa bu tarz birisine ihtiyacımız yok. Buna para vereceğimize alt yapıdan 1-2 oyuncu oynatsan daha iyi olur.

Valla kardeşim ben baya bi beğeniyorum.İşte tek sıkıntısı sürekli sakatlanması.Yabancı forvette almayacağımıza göre Mevlüt ve Muhammed ideal diye düşünüyorum.

Doria gelirse benim için bu yılın transferi o olur.

Müthiş bir potansiyel var ki şu an ki hali bile bize yeter.

Valla kardeşim ben baya bi beğeniyorum.İşte tek sıkıntısı sürekli sakatlanması.Yabancı forvette almayacağımıza göre Mevlüt ve Muhammed ideal diye düşünüyorum.

Yabancı sınırlaması olduğu için yabancı forvet almamız sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum o yüzden skorer ozelliği olan Campbell mesela bize çok iyi olurdu. Kanat + forvet oynatabilirdik zaman zaman.

Umut Mevlüt değişikliği de yaparsak tamamdır işte:)

Dün gece ntvspor da feneri fena yalıyorlardı.Danimarka da bi kaç kişi karşılamış,haber de binlerce kişi karşıladı,izdiham yaşandı diye verdiler.Bi iki tane de Danimarkalı bulmuşlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt