Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırlaması olduğu için yabancı forvet almamız sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum o yüzden skorer ozelliği olan Campbell mesela bize çok iyi olurdu. Kanat + forvet oynatabilirdik zaman zaman.

Umut Mevlüt değişikliği de yaparsak tamamdır işte:)

Bak Campbell olursa o zaman tamam.Campbell ve Doria.

Campbell - Doria - Mevlüt paketini yapın tamam . Sağ bek için transfer yapmaya gerek yok . Veysel Tarık'dan daha iyi . Hiç olmadı alt yapıdan bir isim çıkarırız . O da olmadı Sabri affedilir artık .

Demba Ba

Olcay BryanRuiz Töre

Oğuzhan Atiba

Ismail Ersan Franco xxxx

Tolga

Iyi bir yabanci sağ bek bulurlarsa güzel bir kadrolari var aslinda. Çok caliskan bir orta sahalari var, bu da Ba ve Ruiz i cok rahat ettirir. Bjk Ve Ts elinden geleni yapmaya calisiyor yeni sezon için ama bakalim yeterli olucak mi.

Ben de sağ bekte Tarık 6 milyonlar vermek yerine Sabrinin affedilmesi ve Doria-Campbell-Mevlüt paketinin yapılması taraftarıyım.

Ama 2 sorun var:

1. Eldekiler nasıl satılacak

2. Bunlar gelirse 5 yabancılı nasıl bir takım olacak?

Tarık ve bence erkan da alınabilir o paraya mevlüt ile transferi kapatalım şimdilik yeterlj bizimkiler ara dönem daha etkili

Konu dışı ama iddaa'da 1 0 açık oynadığın maç ertelenir ve 24 saat içerisinde oynanmazsa ne oluyor ?

Sonuçta açık oynadığım için 7 misli işaretledim 14 TL ödedim.

Diğer maçlar tutarsa nasıl hesaplanacak ?

Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Konu dışı olduğu için kusra kalmayın.

Demba Ba

Olcay BryanRuiz Töre

Oğuzhan Atiba

Ismail Ersan Franco xxxx

Tolga

Iyi bir yabanci sağ bek bulurlarsa güzel bir kadrolari var aslinda. Çok caliskan bir orta sahalari var, bu da Ba ve Ruiz i cok rahat ettirir. Bjk Ve Ts elinden geleni yapmaya calisiyor yeni sezon için ama bakalim yeterli olucak mi.

Atiba hastanelik olur

Oğuzhan fazlalık gibi

Demba Ba

Olcay BryanRuiz Töre

Oğuzhan Atiba

Ismail Ersan Franco xxxx

Tolga

Defans berbat

tapatalk

Demba Ba

Olcay BryanRuiz Töre

Oğuzhan Atiba

Ismail Ersan Franco xxxx

Tolga

Bryan Ruiz yerine Belhanda olabilirmiş.

BJK: Tolga-Y.sağbek-Franco-Ersan-İsmail-Atiba-Veli-Olcay-Belhanda(Ruiz)-Töre-Demba Ba

Fener: Volkan-GG-Alves-Bekir-Caner-Topal Emre-Kuyt(Meirelles) Diego-Sow-Emenike

TS: Onur-Bosingwa-Belkalem-Medjani-İshak-Zeki-Bourcanu- yabancıları koyamadım.

Biz. Muslera-Veysel-Semih-?-Telles-Melo-Selçuk- Bruma- Sneijder-Olcan-Burak

Ched den ziyada Dany, Eboue ve Ontivero'dan kurtulsak bir an önce iyi olacak.

Ben de sağ bekte Tarık 6 milyonlar vermek yerine Sabrinin affedilmesi ve Doria-Campbell-Mevlüt paketinin yapılması taraftarıyım.

Ama 2 sorun var:

1. Eldekiler nasıl satılacak

2. Bunlar gelirse 5 yabancılı nasıl bir takım olacak?

Tellese mecbur alternativ bulacaksın yerli olarak. Yada bilmem yerli kanat bulacaksın. Campbell zaten ne satılı nede kiralık.

Wenger dün macdan sonra açıkladı.

Brumadan ama en azından vaz geçmem. Sol bekdeki telles en sayıf halka gibi duruyor ilk 11 için

Bryan Ruiz yerine Belhanda olabilirmiş.

BJK: Tolga-Y.sağbek-Franco-Ersan-İsmail-Atiba-Veli-Olcay-Belhanda(Ruiz)-Töre-Demba Ba

Fener: Volkan-GG-Alves-Bekir-Caner-Topal Emre-Kuyt(Meirelles) Diego-Sow-Emenike

TS: Onur-Bosingwa-Belkalem-Medjani-İshak-Zeki-Bourcanu- yabancıları koyamadım.

Biz. Muslera-Veysel-Semih-?-Telles-Melo-Selçuk- Bruma- Sneijder-Olcan-Burak

Bu kadrolar asıl kadroları ise bizim defansa niye bu kadar karamsar bakıyor millet anlamadım.

Bjk: Franco-Ersan

Fb: Alves-Bekir

Ts: Belkalem-Medjani

Bunlardan TS'nin oyuncuları hakkında bir bilgim yok diğerleri bizim olası Semih-Koray ikilisinden kat be kat üstün değiller.

Yine söyluyorum Semih ve Koray'a güvenmeliyiz.

(Şu Doria alınabilir ama olmazsa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt