Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou felan elden çıkarılsa Doria'a kimse hayır demez. Umarım kiralık + satış opsiyonu gibi bir alternatif de gündeme gelir. Oyuncunun gelişimine göre alınabilir.

Suanda Chedjou kalacak gibi, eger 5 milyon euro veren olursa, ve Doria i 7-8 milyon euro ya alabilsek boyle bir yatirim cok iyi olurdu. Ama suanda giden olmadigi icin bence bosuna konusuyoruz.

Yıldırma politikası olabilir birazdan herkes Yasın geleceğine Erkan gelsin diyebilir:D:D:D:D

Ayagi duzgun, yasina gore sakin bir stili var (panik yapmayan), yakin markaj yapiyor genelde kenardan gelen ortalara veya hava toplarinda.. Biraz Melo ya benziyor, bazen konsantrasyon sorunu yasayabilir gibi, ama cok genc oldugu icin tecrube kazana kazana bunu da giderir. Soyle diyebilirim: ayni yasta olan Turk stoperlerden cok daha ileride.

Fizigi zaten onun icin avantaj, sert oyundan cekinmiyor, hava toplarinda iyi.

Ek olarak top tekniği çok iyi. (pas ve top sürme)

Bu arada dünkü macda rakip takımda diğer stoper adayım vardı.

Dede!

Bu ikisi zaten tek elit seviyeli stoperler orda galiba

Tarık, Emrah Başsan, Mevlüt Erdinç, kiralık opsiyonlu kanat forvet, ve Chedjou satılırsa stoper

Çok mu zor ? Çok mu şey istiyoruz ?

daha yigit gokoglan falan var :D

Para kazanamayacağız zaten onlardan, Zan, Sabri, Gökoğlan, Engin... bunlarla transferin son gününe doğru kiralık ya da feshetme olaylarına girilir.

Kamplara götürülmeyenlerin takımda işi yok, geri dönüşleri de yok, korkmayalım.

Aydın sakatlanmasa o da onların arasındaydı. Emre Çolak ve hatta Hamit'i de almazdı aslında da biri altyapıdan olduğu için ve stiliyle, diğeri de maaşıyla kadroda şimdilik.

Ek olarak top tekniği çok iyi. (pas ve top sürme)

Bu arada dünkü macda rakip takımda diğer stoper adayım vardı.

Dede!

Bu ikisi zaten tek elit seviyeli stoperler orda galiba

Dogru ikiside aslinda Avrupa ya gelmeli, Dede gec bile kaldi bana gore.

Doria nin teknigi iyi ama daha da gelistirebilir, ozaman top class defender olabilir eger profesyonelce calismaya devam ederse..

Son dönemde verilen yüksek yıllık maaşlara bakılırsa pek akıllandıkları da söylenemez.

Dogru adamlara verdikten sonra sorun degil ama soru isareti olan oyunculara hemencik yuksek maas baglarsan ve sonrada gondermek durumunda olunca, bu problemle karsi karsiya kalirsin.

Mevlüt'te ekstrem bir şey yıllardır göremedim hala daha göremiyorum. Umut Bulut varken gerek var mı, bence yok.

Gidip 5 milyon Euro falan vereceksek zaten olmasın ama 2 2,5 + Dany falan olursa Umut'tan iyidir. Umut artık mücadele de etmiyor, 9 numarayı da aldı, iyice golcüyüm havalarına girmiştir.

Rakibin stoperi, ön liberosu gibi oynuyor zaten malum.

Suanda Chedjou kalacak gibi, eger 5 milyon euro veren olursa, ve Doria i 7-8 milyon euro ya alabilsek boyle bir yatirim cok iyi olurdu. Ama suanda giden olmadigi icin bence bosuna konusuyoruz.

Kimse 5 vermez, yıllık kazancı fazla olduğu için alacak kulüpte kendisine ederinin üzerinde vermek zorunda, 2-3 e çoktan razıyım ben...Etien Mevlüt e karşılık Chedjou yu istese keşke, Fransa da hala piyasası vardır...Gönderilmesi en zor oyuncular Chedjou-Hamit-Bulut...Mevlüt-Chedjou takası + Bulut out, Mevlüt ün katkısının da ötesinde muhteşem olurdu...

ben bu ikisine de fitim ama beceremezler, onun yerine gidip birilerine zam yaparlar takımdan bütceyle :)

Tarık'ı istiyoruz, koskoca sezonu tek başına Veysel'e bırakamayız, solu da yedekler Tarık. Hoca da istiyor sonuçta (İshak'ı da alamadık, Telles'in yedeği yok, Balta ve Hamit bek için bitmiş durumda)

Emrah'ı yazmamın nedeni Trabzon ile adı anıldı, çok pahalı değildir diye düşündüm ki Erkan'ı sormuşuz (hoca demek ki bir yerli kanat daha istiyor)

Mevlüt 2 2,5 + Dany falan gibi olursa iyi olurdu, kiralık opsiyonlu forvet te olabilir.

Chedjou olayı zor bak mesela. İnanamıyorum satacağımıza.

Her sene yeteneksizleri sezon sonunda gönderecegiz diye kendimizi kandiriyoruz. Yine ayni yeteneksizler kadro da..

Kimse 5 vermez, yıllık kazancı fazla olduğu için alacak kulüpte kendisine ederinin üzerinde vermek zorunda, 2-3 e çoktan razıyım ben...Etien Mevlüt e karşılık Chedjou yu istese keşke, Fransa da hala piyasası vardır...Gönderilmesi en zor oyuncular Chedjou-Hamit-Bulut...Mevlüt-Chedjou takası + Bulut out, Mevlüt ün katkısının da ötesinde muhteşem olurdu...

Artik teknik heyetin raporuna bagli, ya gondermeye calisip yerine baska adam alacaklar yada bu oyunculara guvenip yola cikmak zorundalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt