- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou felan elden çıkarılsa Doria'a kimse hayır demez. Umarım kiralık + satış opsiyonu gibi bir alternatif de gündeme gelir. Oyuncunun gelişimine göre alınabilir.
Suanda Chedjou kalacak gibi, eger 5 milyon euro veren olursa, ve Doria 7-8 milyon euro ya alabilsek boyle bir yatirim cok iyi olurdu. Ama suanda giden olmadigi icin bence bosuna konusuyoruz.
Abi bizde hem gelen hemde giden parayla !
Ayagi duzgun, yasina gore sakin bir stili var (panik yapmayan), yakin markaj yapiyor genelde kenardan gelen ortalara veya hava toplarinda.. Biraz Melo ya benziyor, bazen konsantrasyon sorunu yasayabilir gibi, ama cok genc oldugu icin tecrube kazana kazana bunu da giderir. Soyle diyebilirim: ayni yasta olan Turk stoperlerden cok daha ileride.
Fizigi zaten onun icin avantaj, sert oyundan cekinmiyor, hava toplarinda iyi.
Bu sorunu cozmeleri lazim, boyle olunca takimda gerekenden fazla adam oluyor, yeni transferleri de engelliyor..
Tarık, Emrah Başsan, Mevlüt Erdinç, kiralık opsiyonlu kanat forvet, ve Chedjou satılırsa stoper
Çok mu zor ? Çok mu şey istiyoruz ?
Tarık, Emrah Başsan, Mevlüt Erdinç, kiralık opsiyonlu kanat forvet, ve Chedjou satılırsa stoper
Çok mu zor ? Çok mu şey istiyoruz ?
daha yigit gokoglan falan var![]()
Ek olarak top tekniği çok iyi. (pas ve top sürme)
Bu arada dünkü macda rakip takımda diğer stoper adayım vardı.
Dede!
Bu ikisi zaten tek elit seviyeli stoperler orda galiba
Son dönemde verilen yüksek yıllık maaşlara bakılırsa pek akıllandıkları da söylenemez.
Mevlüt'te ekstrem bir şey yıllardır göremedim hala daha göremiyorum. Umut Bulut varken gerek var mı, bence yok.
Suanda Chedjou kalacak gibi, eger 5 milyon euro veren olursa, ve Doria i 7-8 milyon euro ya alabilsek boyle bir yatirim cok iyi olurdu. Ama suanda giden olmadigi icin bence bosuna konusuyoruz.
ben bu ikisine de fitim ama beceremezler, onun yerine gidip birilerine zam yaparlar takımdan bütceyle![]()
Kimse 5 vermez, yıllık kazancı fazla olduğu için alacak kulüpte kendisine ederinin üzerinde vermek zorunda, 2-3 e çoktan razıyım ben...Etien Mevlüt e karşılık Chedjou yu istese keşke, Fransa da hala piyasası vardır...Gönderilmesi en zor oyuncular Chedjou-Hamit-Bulut...Mevlüt-Chedjou takası + Bulut out, Mevlüt ün katkısının da ötesinde muhteşem olurdu...