Siyabend Acar
Sarı Üye
- 1 Mayıs 2014
- 497
- 1
- 588
1 tane çöp için 3-4 tane çöpü takas olarak verirsek Genel çöp sayımızı azaltmış oluruz. Allahım sen büyüksün.Halimize bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha takımdaki yeteneksizleri gönderemiyoruz ama başka yeteneksizler peşinde koşuyoruz.Futbolcu satmayı geçtim bedelsiz bile gönderemiyoruz.Uzun süreli sözleşme ve astronomik ücretler verilirse böyle olur.
Anlayamazsın (Ben de anlayamıyorum, haddimi biliyorum ama!)...Kurumsallaşmanın gereği bunlar sanırım, mesela 2 sene sonra, sözleşmeleri bittiğinde Selçuk-Burak sız kalmak gibi bir durumla karşılaşmamak için 34 yaşına kadar sağlama aldık, fena mı?!...Hajrovic için ödenen bedel de önemli değil, bir Hayri gider on tanesi gelir, mühim olan ''Kurumsallaşma'' mıza halel gelmesin, o bizim en değerli kutsalımız!...
FB yıllar önce benzer bir kurumsallaşmaya gitmiş, önüne gelene milyonlar dökmüştü, sonra akılları sıra hatadan döndüler, kulübü batmaktan kurtardılar güya...Enayiler ne bilsin tabi, kulüp batardı belki ama olsundu, kurumsal batışın tadını alırlardı!...
Bu sözleşmeler gerçekten skandal.Yine de başkanın kurumsallaşma lafına fazla takılmamak lazım sorun kurumsallaşma da değil futbol aklının olmamasında bana göre.
Halilhodzic istifa ile tehdit etmiş yönetimi, adam arıza çıktıValla Trabzon için baya hayırlı bir iş yapmış olur. Ben Trabzon yöneticisi olsam bunu isterdim şahsen. Herif çıldırmış, takımı daha 2.maçtan yerin dibine soktu, özgüven kalmamıştır takımda. Artık ne kadar hayır gelir bilinmez.
Dünya kupasindan once anlasti Ts ile sonra cezayir in beklenmedik cikisiyla daha iyi teklifler aldi..Bu adam bence kovdurmak istiyor kendini ligler başlamadan başka takıma kapağı atmak için..
Halilhodzic istifa ile tehdit etmiş yönetimi, adam arıza çıktıValla Trabzon için baya hayırlı bir iş yapmış olur. Ben Trabzon yöneticisi olsam bunu isterdim şahsen. Herif çıldırmış, takımı daha 2.maçtan yerin dibine soktu, özgüven kalmamıştır takımda. Artık ne kadar hayır gelir bilinmez.
Ben Boşnaklara sempatiyle bakarım, çok sayıda tanıdıklarımdan da pek bir yaramazlık görmedim doğrusu ama Hajrovic ten sonra bu da böyle sinsilik peşinde olursa çok futbolseverin Boşnaklara bakışı olumsuz yönde değişecektir...
Kendi sucu yahu ne isi var bu adamin trabzon'da. Bi kere gelmis gitmis zaten
Eline de lesh gibi kadro verdiker tam sukse yapmisken yine itibari cokecek adamin. Ne takimlar istemisti dunya kuoasindansonra![]()
Yav iyi de bu adam buraya gelirken ne bekliyordu sanki, bildiğin Trabzon bu ne uzar ne kısalır, en fazla ya 4. olur ya 5.Hoca dediğin biraz da eldekilerden bir şeyler yaratmasını bilmeli. Ha kadro cidden çok kötü bile olsa böyle çıkıp bu oyuncuların hepsi çöp, bana 10 oyuncu lazım dememeli bir antrenör, yani işin biraz da insani boyutu var. Ben mesela şu an TS futbolcusu olsam özgüvenim falan biter, hele şu adamın suratını görmeye hiç katlanamazdım herhalde
![]()
Prandelli suanki kadroyla memnun sa ona acıyorum.