Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tane çöp için 3-4 tane çöpü takas olarak verirsek Genel çöp sayımızı azaltmış oluruz. Allahım sen büyüksün.Halimize bak.

Bu Dany'den hiç ses yok bir caps vardı beni unuttular xd diye gerçek olacak sanırım

Daha takımdaki yeteneksizleri gönderemiyoruz ama başka yeteneksizler peşinde koşuyoruz.Futbolcu satmayı geçtim bedelsiz bile gönderemiyoruz.Uzun süreli sözleşme ve astronomik ücretler verilirse böyle olur.

Anlayamazsın (Ben de anlayamıyorum, haddimi biliyorum ama!)...Kurumsallaşmanın gereği bunlar sanırım, mesela 2 sene sonra, sözleşmeleri bittiğinde Selçuk-Burak sız kalmak gibi bir durumla karşılaşmamak için 34 yaşına kadar sağlama aldık, fena mı?!...Hajrovic için ödenen bedel de önemli değil, bir Hayri gider on tanesi gelir, mühim olan ''Kurumsallaşma'' mıza halel gelmesin, o bizim en değerli kutsalımız!...

FB yıllar önce benzer bir kurumsallaşmaya gitmiş, önüne gelene milyonlar dökmüştü, sonra akılları sıra hatadan döndüler, kulübü batmaktan kurtardılar güya...Enayiler ne bilsin tabi, kulüp batardı belki ama olsundu, kurumsal batışın tadını alırlardı!...

Anlayamazsın (Ben de anlayamıyorum, haddimi biliyorum ama!)...Kurumsallaşmanın gereği bunlar sanırım, mesela 2 sene sonra, sözleşmeleri bittiğinde Selçuk-Burak sız kalmak gibi bir durumla karşılaşmamak için 34 yaşına kadar sağlama aldık, fena mı?!...Hajrovic için ödenen bedel de önemli değil, bir Hayri gider on tanesi gelir, mühim olan ''Kurumsallaşma'' mıza halel gelmesin, o bizim en değerli kutsalımız!...

FB yıllar önce benzer bir kurumsallaşmaya gitmiş, önüne gelene milyonlar dökmüştü, sonra akılları sıra hatadan döndüler, kulübü batmaktan kurtardılar güya...Enayiler ne bilsin tabi, kulüp batardı belki ama olsundu, kurumsal batışın tadını alırlardı!...

Bu sözleşmeler gerçekten skandal.Yine de başkanın kurumsallaşma lafına fazla takılmamak lazım sorun kurumsallaşma da değil futbol aklının olmamasında bana göre.

adnan polat dönemi de dahil bu kulübün bu kadar yönetildiği bir dönem yok. (gecen sene başından beri olan dönemden bahsediyorum)

2015-2016 feda sezonuna hazırladım ben kendimi :)

Bu sözleşmeler gerçekten skandal.Yine de başkanın kurumsallaşma lafına fazla takılmamak lazım sorun kurumsallaşma da değil futbol aklının olmamasında bana göre.

Yönetim şekli adına, eskisinden daha iyi olduğunu söyleyebileceğimiz somut tek bir şey göremiyorsak 3 yılda değişen, hatta çok kişi ''Yönetememe'' durumundan bahsediyorsa, ortada yönetim kurulu diye bir şey kalmamış, en kıytırık konuda bile inisiyatif tamamen başkana bırakılmışsa, bu duruma başka ad aramaya gerek yok...Sayın başkan, en başta çizdiği ''Avrupalı Başkan'' imajını yerle bir edeli çok oldu...Mevcut durum ''Alaturka'' bile değil, maalesef...

Halilhodzic istifa ile tehdit etmiş yönetimi, adam arıza çıktı :D Valla Trabzon için baya hayırlı bir iş yapmış olur. Ben Trabzon yöneticisi olsam bunu isterdim şahsen. Herif çıldırmış, takımı daha 2.maçtan yerin dibine soktu, özgüven kalmamıştır takımda. Artık ne kadar hayır gelir bilinmez.

Dünya kupasindan once anlasti Ts ile sonra cezayir in beklenmedik cikisiyla daha iyi teklifler aldi..Bu adam bence kovdurmak istiyor kendini ligler başlamadan başka takıma kapağı atmak için..

Dany Chedjou gibiler takimdayken bizim yönetimin beklentileri nedir acaba. Suanki defans CLde fena kırılır

Dünya kupasindan once anlasti Ts ile sonra cezayir in beklenmedik cikisiyla daha iyi teklifler aldi..Bu adam bence kovdurmak istiyor kendini ligler başlamadan başka takıma kapağı atmak için..

Ben Boşnaklara sempatiyle bakarım, çok sayıda tanıdıklarımdan da pek bir yaramazlık görmedim doğrusu ama Hajrovic ten sonra bu da böyle sinsilik peşinde olursa çok futbolseverin Boşnaklara bakışı olumsuz yönde değişecektir...

Ya bu halilodzic tarzı yiyici adamları artık getirmeyin yahu. Sanki buraya gelmeden Trabzon'un oyuncu kadrosunu bilmiyordu. Maksadı tazminat koparmak bu haysiyetsizin.

Halilhodzic istifa ile tehdit etmiş yönetimi, adam arıza çıktı :D Valla Trabzon için baya hayırlı bir iş yapmış olur. Ben Trabzon yöneticisi olsam bunu isterdim şahsen. Herif çıldırmış, takımı daha 2.maçtan yerin dibine soktu, özgüven kalmamıştır takımda. Artık ne kadar hayır gelir bilinmez.

Kendi sucu yahu ne isi var bu adamin trabzon'da. Bi kere gelmis gitmis zaten :D

Eline de lesh gibi kadro verdiker tam sukse yapmisken yine itibari cokecek adamin. Ne takimlar istemisti dunya kuoasindansonra :D

Bu Halilovic'e Monaco'dan teklif geldi geleli atar gider modunda Trabzonspor kafasıda değil artık yollamaları için gelinden geleni yapıyor Cezayir'den 2 oyuncu aldı Trabzon 1 tane yabancı Defansif orta saha 1 tane Forvet ve 1 forvet daha alınması kapıda 5 yabancı dedi 4 tanesi direk aldılar bile neyin tribinde anlamış değilim büyük olasılık Trabzonspordan gitmek istiyor bence Monaco 3-5 ne verirse alıp bir tane yerli bir teknik direktörle hatta Hami Mandıralı ile sözleşmeleri devam ediyor Hami'yi kulüp başına getirmeli diyorum.

Ayrıyetten bizim transferlerimize gelirsek maalesef kadroda temizlik yapmadan transferlerin açıklanmasını beklemiyorum bu temizlikler yabancı olarak Dany , Eboue ve Ontivero bunlardan gelen para ile ona göre bir sağ bek tahminim buda Tarık olucaktır. Chedjou satılması durumunda ise Doria , Balanta ve şimdide Rojo'dan biri gelicek gibi gözüküyor. Mevlüt var birde oda gerekli kesinlikle gerekli oyuncular yollanmadanda boşa transfer beklemiyelim derim. Yasin için gelirsek Gençlerbirliğinde çok iyidi sağ açık olarak güzel oynuyordu Trabzonsporda maalesef tutmadı sonra düşüşe geçti bize gelirsede ne olur bilmem. Ama bir kanat forvette gerekli Joel Campbell durumları inşallah sadece laftan ibaretti gelmesini çok istiyorum. Bunlar sadece kendi fikirlerim.

Ben Boşnaklara sempatiyle bakarım, çok sayıda tanıdıklarımdan da pek bir yaramazlık görmedim doğrusu ama Hajrovic ten sonra bu da böyle sinsilik peşinde olursa çok futbolseverin Boşnaklara bakışı olumsuz yönde değişecektir...

Ben bir başka futbol forumda üyeyim, oradaki Bosnalilar biz ve türkiye hakkında ki yorumlarını okursan o sempatin gider galiba....

Kendi sucu yahu ne isi var bu adamin trabzon'da. Bi kere gelmis gitmis zaten :D

Eline de lesh gibi kadro verdiker tam sukse yapmisken yine itibari cokecek adamin. Ne takimlar istemisti dunya kuoasindansonra :D

Yav iyi de bu adam buraya gelirken ne bekliyordu sanki, bildiğin Trabzon bu ne uzar ne kısalır, en fazla ya 4. olur ya 5. :) Hoca dediğin biraz da eldekilerden bir şeyler yaratmasını bilmeli. Ha kadro cidden çok kötü bile olsa böyle çıkıp bu oyuncuların hepsi çöp, bana 10 oyuncu lazım dememeli bir antrenör, yani işin biraz da insani boyutu var. Ben mesela şu an TS futbolcusu olsam özgüvenim falan biter, hele şu adamın suratını görmeye hiç katlanamazdım herhalde :)

Yav iyi de bu adam buraya gelirken ne bekliyordu sanki, bildiğin Trabzon bu ne uzar ne kısalır, en fazla ya 4. olur ya 5. :) Hoca dediğin biraz da eldekilerden bir şeyler yaratmasını bilmeli. Ha kadro cidden çok kötü bile olsa böyle çıkıp bu oyuncuların hepsi çöp, bana 10 oyuncu lazım dememeli bir antrenör, yani işin biraz da insani boyutu var. Ben mesela şu an TS futbolcusu olsam özgüvenim falan biter, hele şu adamın suratını görmeye hiç katlanamazdım herhalde :)

Adam bariz kafayi yemis. 10 transfer istiyor. Ts bu istekleri asla yerine getiremez. Bence ts bununla yol yakinken yollari ayirmali. Yoksa hem buyuk borca girecekler hem de buyuk husrana ugrayacaklar :)

Arkadaş ne ses var ne seda. Hadi transferi geçtim sponsor nerede? Sponsoru geçtim transfer nerede? Cidden bu takım insanı kanser eder.

Prandelli suanki kadroyla memnun sa ona acıyorum.

Hazırlık maçı yapmıyoruz ki biz de Trabzon gibi 2 şer 3 er yemeyelim. Sonra Prandelli de konuşur Halilodzic gibi falan, yönetim üzülür.

İlk maçla Honved maçını saymıyorum ben, bölgesel lig takımı ve bir gün önce maç yapmış takımlarla oynamak nedir.

Bakalım Atletico maçından sonra ne yapacağız.

şikeciler transfer ücretlerini artan yıllarda düşürüyorlar veya sabit tutuyorlar. Çünkü yaş ilerledikçe (çok genç değilse) fiyatıda düşüyor fulbolcunun. Ayrıca yıllık ücreti fazla olan futbolcunu başka takımda almıyor, alamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt