Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.572
- 994
- 1.628
Yasin hakkında tek bildiğim bize ilk devre fena bir gol atmıştı. O kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak ı çıkart kadrodan , staddan dısarı cık herhangi bir siyahi saatçiyi koy forvete hem daha iyi top oynar hem de daha ucuza gelir
------------------------------Fernando Muslera---------------------------------
--Tarık--------------Semih----------------Gökhan------------Telles-----------
---------------Melo------------------------------------Inan-----------------------------
--Olcan----------------------------Sneijder-----------------Podolski/Transfer--
----------------------------------Burak Yılmaz------------------------------------------
Yedekler
1. Sinan
2. Veysel
3. Koray
4. Emre
5. Bruma
6. Amrabat
7. Mevlüt
Ama Zan kadro dışı ve güvenebileceğimiz tek isimdi sakatlık dışında.
burak ı çıkart kadrodan , staddan dısarı cık herhangi bir siyahi saatçiyi koy forvete hem daha iyi top oynar hem de daha ucuza gelir
Rapid wienden 3 yedik daha ne olsun.
Bu wien geçen evinde 6-1 yenildi bide üstelik lig maclarında.
Salzburg iyi takım ama okadarda değil yani.
Takım hiç hazır değil.
12 milyon verdiğin bruma takımda çalım atabilen tek oyuncu . hazırlık maçlarında bile top ayağına geldiğinde fark yarattı. sen bu adamı oynatmazsan elinde patlar. bruma bu takımda oynayacak .
12 milyon verdiğin bruma takımda çalım atabilen tek oyuncu . hazırlık maçlarında bile top ayağına geldiğinde fark yarattı. sen bu adamı oynatmazsan elinde patlar. bruma bu takımda oynayacak .
şu forumdaki şu baskıyı kaldırın artı bruma oyuncak şu oyuncak bu oyuncak kime göre oyuncak senin futbol anlayışında oyuncak bakalım prandelli oynatıcakmı bencede bu sene bruma yedek kalacak hocanın yabancıyı kanatta kullanacağına zerre kadar ihtimal vermiyorum ama tabi sen ve senin gibiler bruma oyuncak dediği için belki hocada oynatır.ayrıca 12 milyon verdiğin diyorsunda bu adamı terim aldırdı.prandelli değil oynatma kararıda ona ait brumanın 11 oynaması için müthiş form tutması lazım bu fizikle bu bitircilikle çok zor görüyorum benim gibi düşünen bir çok insan var