Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak ı çıkart kadrodan , staddan dısarı cık herhangi bir siyahi saatçiyi koy forvete hem daha iyi top oynar hem de daha ucuza gelir

Bu kadar basit değil mi! Ayrıca hangi siyahi futbolcu bizde efsane olmuş Drogba dahil bir söylermisin? Ben daha bir Afrika lının iş yaptığını görmedim siyahi olarak ilk kez Bruma dan ümitliyim madem her saatçi siyahi iş yapar örnek Dominic Iorfa ve Ali Lukunku diyerek bahsi arttırıyorum ve diyorum ki yapamaz

------------------------------Fernando Muslera---------------------------------

--Tarık--------------Semih----------------Gökhan------------Telles-----------

---------------Melo------------------------------------Inan-----------------------------

--Olcan----------------------------Sneijder-----------------Podolski/Transfer--

----------------------------------Burak Yılmaz------------------------------------------

Yedekler

1. Sinan

2. Veysel

3. Koray

4. Emre

5. Bruma

6. Amrabat

7. Mevlüt

Ama Zan kadro dışı ve güvenebileceğimiz tek isimdi sakatlık dışında.

12 milyon verdiğin bruma takımda çalım atabilen tek oyuncu . hazırlık maçlarında bile top ayağına geldiğinde fark yarattı. sen bu adamı oynatmazsan elinde patlar. bruma bu takımda oynayacak .

burak ı çıkart kadrodan , staddan dısarı cık herhangi bir siyahi saatçiyi koy forvete hem daha iyi top oynar hem de daha ucuza gelir

Biraz abartmıyor musun? Burak dediğin adam iki sene üst üste gol kralı oldu. Şampiyonlar liginde 8 gol attı. Haa geçen sezon iyi bir performans sergilememiş olabilir ama 5+3 saçmalığında Burak altın değerindedir bana göre.

Belhanda Besiktas ta galiba haberler yalan degilse, vallahi iyi transfer, super hatta.

12 milyon verdiğin bruma takımda çalım atabilen tek oyuncu . hazırlık maçlarında bile top ayağına geldiğinde fark yarattı. sen bu adamı oynatmazsan elinde patlar. bruma bu takımda oynayacak .

şu forumdaki şu baskıyı kaldırın artı bruma oyuncak şu oyuncak bu oyuncak kime göre oyuncak senin futbol anlayışında oyuncak bakalım prandelli oynatıcakmı bencede bu sene bruma yedek kalacak hocanın yabancıyı kanatta kullanacağına zerre kadar ihtimal vermiyorum ama tabi sen ve senin gibiler bruma oyuncak dediği için belki hocada oynatır.ayrıca 12 milyon verdiğin diyorsunda bu adamı terim aldırdı.prandelli değil oynatma kararıda ona ait brumanın 11 oynaması için müthiş form tutması lazım bu fizikle bu bitircilikle çok zor görüyorum benim gibi düşünen bir çok insan var

gerçkten çok kötü geçiyor bu transfer dönemi...bizimkiler ne yapıyorlar neyi bekliyorlar anlamdım gitti

burak kadar taş düşsün kafanıza ergenler, burak'ın yerine hangi yerliyi koyacağınızı da söyleyin. stopere bile yabancı koyamıyoruz daha

Bu sezon yerli futbolculardan en büyük kazancımız Koray Günter, Umut Gündoğan ve Sinan Gümüş olabilir. Tam ihtiyacımız olan tarzda oyuncular. Aslında bunlar varken Yasin'e falan onca para saçmak yanlış olur.

Yasin Öztekin, kulübe transferi olur. Maliyeti çok fazla değilse alınabilir.

şu forumdaki şu baskıyı kaldırın artı bruma oyuncak şu oyuncak bu oyuncak kime göre oyuncak senin futbol anlayışında oyuncak bakalım prandelli oynatıcakmı bencede bu sene bruma yedek kalacak hocanın yabancıyı kanatta kullanacağına zerre kadar ihtimal vermiyorum ama tabi sen ve senin gibiler bruma oyuncak dediği için belki hocada oynatır.ayrıca 12 milyon verdiğin diyorsunda bu adamı terim aldırdı.prandelli değil oynatma kararıda ona ait brumanın 11 oynaması için müthiş form tutması lazım bu fizikle bu bitircilikle çok zor görüyorum benim gibi düşünen bir çok insan var

Saka yaptigini sole dostum

Adam hakli yedekte bitiriciligi ve fiziği iyi olan Robben olduğu icin Bruma oynayamaz.

★★★》☆

Yasin Öztekin'e para vermek enayilik olur. Sinan ve Amrabat var.

Kanata alternatif olarak iyi yedekte aydın yerine yasini görmeyi tercih ederim..

Sent from my SM-G900T using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt