Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda va töre transferiyle bjk 90 puanı rahat bulur.Ligin oynanmasına gerek yok adamlar barca gibi kadro kurdu.
Beyine oksijen gitmiyor herhalde. Beyin ölümü gerçekleşmiş meftayı alalım burdan.
Tepetaklak
İyi halt ettik, adam idmanların tamamına katılamasa, her maç oynamasa da işe yarıyordu sahaya çıktığında...Kewell ın sezonu kapattığı belli, sözleşmesi de bitecekken, son 2-3 maç oynama ihtimali var ve küsmesin diye kadroda tutuldu, onu da oynayamadı zaten...
Bir diğer gerçek ise, Fikonun yönteminin tuttuğudur. Galatasaray Büyüyerek risk alırken Beşiktaş Feda dedi. Şimdi Bizim ve Beşiktaşın durumları ortada. Statlarının olmaması handikap sadece.
Kaliteleri bizden çok daha kötümü? Hayır bence.
Bizden bide bir artıları var. Ac kadrosu var. Başarıya aclar. Dikate alacaksan bu tür takımları .
Sonucda ligde sadece bizimle oynamıyorlar. Kadroları her anadolu takımdan daha güçlü olur açık farkla.
Bizden bide bir artıları var. Ac kadrosu var. Başarıya aclar. Dikate alacaksan bu tür takımları .
Sonucda ligde sadece bizimle oynamıyorlar. Kadroları her anadolu takımdan daha güçlü olur açık farkla.
Burak çogumuza antipatik gelebilir ama adam isini ortalamanın üstünde iyi yapıyor..Çok iyi yapan yerli varsa Burak a giydirenler bi zahmet yaziversinler...
Burak çogumuza antipatik gelebilir ama adam isini ortalamanın üstünde iyi yapıyor..Çok iyi yapan yerli varsa Burak a giydirenler bi zahmet yaziversinler...
ntvporu izliyorum da eger fb bu sene clye gitseydi kesin kupayı alırlardı. o kadar müthiş bir takım. yorumlardan anladığım bu.
Arkadaşlar forumda engelleme falan varmı ciddi anlamda uyuz olduklarım var yorumlarını okuyunca deliriyorum .
Mevlüt
Pektemek
M.Demir
Gökhan Ünal
tapatalk
Arkadaşlar forumda engelleme falan varmı ciddi anlamda uyuz olduklarım var yorumlarını okuyunca deliriyorum .
neye göre daha iyiler mesela örnek ver ne yapmıs bu adamlar