Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma Adobe'ya twitter/insta'dan küfür mü etti de bu arkadaş bu kadar Bruma düşmanı?

İyi halt ettik, adam idmanların tamamına katılamasa, her maç oynamasa da işe yarıyordu sahaya çıktığında...Kewell ın sezonu kapattığı belli, sözleşmesi de bitecekken, son 2-3 maç oynama ihtimali var ve küsmesin diye kadroda tutuldu, onu da oynayamadı zaten...

Gönderilmesi için az uğraşmadık.Ben kim olursa olsun zamanı geldiğin de gitmesinden yanayım.Bu Hakan Şükür için de geçerli,Nonda için de,Sneijder(3-4 sene daha kalsın.) içinde geçerli.Ama güzel gitmeliler.

Bir diğer gerçek ise, Fikonun yönteminin tuttuğudur. Galatasaray Büyüyerek risk alırken Beşiktaş Feda dedi. Şimdi Bizim ve Beşiktaşın durumları ortada. Statlarının olmaması handikap sadece.

Tuttuğu mu? Stad bitince, borclarinin 750 milyon tl, sadece faiz ödemelerinin bile cok büyük olacağini yönetimden ayrilan eski yöneticileri acikladi.

Ortada basari var mi? Yok. Avrupada basari var mi? Yok. Neye göre tutuyor? En iyi 2 oyuncuna 2.5-3 milyon euro vermeyip, bedava gönderip, bütcede yaratilan boslukla ve taksitle Chealse 4.tercih forveti Bayi alinca mi tutmus oluyor?

Tamam o zaman, Sneijderi, Muslerayi vs satalim. Bizde Arsenalin 4.tercih forvetini alalim. O zaman bizimkide tutar.

Kaliteleri bizden çok daha kötümü? Hayır bence.

Bizden bide bir artıları var. Ac kadrosu var. Başarıya aclar. Dikate alacaksan bu tür takımları .

Sonucda ligde sadece bizimle oynamıyorlar. Kadroları her anadolu takımdan daha güçlü olur açık farkla.

Kaliteli ve genç kadroları olduğu doğru ama her şey kağıt üstünde iyi, daha bir numaralarını görmedik. Yalnız olurda tutarsa genç ve dinamik kadrosuyla bir kaç yıl lige ambargo koyabilirler.

Burak çogumuza antipatik gelebilir ama adam isini ortalamanın üstünde iyi yapıyor..Çok iyi yapan yerli varsa Burak a giydirenler bi zahmet yaziversinler...

Bizden bide bir artıları var. Ac kadrosu var. Başarıya aclar. Dikate alacaksan bu tür takımları .

Sonucda ligde sadece bizimle oynamıyorlar. Kadroları her anadolu takımdan daha güçlü olur açık farkla.

Kadroları fena değil diyelim ama çok dar.

Turu geçtiler gibi bu da kesin olarak Avrupa'ya gitmek demek.

34 kupa + asgari 6 EL + asgari 6 Ziraat kupası = asgari 46 maç demek...

Gercekler ortada.Bir takımın en önemli noktası orta sahasıdır.Orta sahalara bakarsak selcuk melo bjk göre 3 gömlek daha kaliteli.Olcan töreden daha iyi.Brumada olcay dan.Dembaba kapalı kutu müzmün sakat.Ben bu sene Burak ın 20 ve üzeri gol aatacgaını düşünüyorum.Dembaba ise soru işareti.Ona bakarsan bizim kadroda her anadolu takımından daha güçlü.Benim görüşüm bjk ilk 2 ye giremez.Fb le çekısıcez yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt