Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevlüt yıllardır Fransa'da Burak'tan iyi olmasa tutmazlardı

M.Demir rövaşata kralı

Pektemek gol demek

Gökhan Ünal'ın saç stili hoşuma gidiyor

tapatalk

Adem Büyük Burak küçük

Ahmet dursun Burak gitsin bir de.. :-p

Adam kafa yapıyor Burak a laf atanlara tepki olarak..

Mevlüt yıllardır Fransa'da Burak'tan iyi olmasa tutmazlardı

M.Demir rövaşata kralı

Pektemek gol demek

Gökhan Ünal'ın saç stili hoşuma gidiyor

tapatalk

vallahi yaşın kaç bilmiyorum ama futboldan anlamadıgın konusunda emin olabiliyorum . fransada her sezon şampiyonluga oynayan bir takımda ilk 11 oynasa anlarım dediğini ama sıradan takımlarda arada oynayan bir adam GALATASARAY topçusu değildir. röveşata atıyor diye bir oyuncu seviyorsan futsal izle orda çok var .

Adam ironi yapıyor Emre.:))

Yola bu defansla çıkarsak forvette İbrahimovic kanatta Di Maria olsa da başarı çok zor.

Ben katılmıyorum kadromuz geniş bile sayılır.Mesela Kupada ikinci bir 11 futbolcuyu rahatlıkta çıkarabiliriz başka hiçbir takım bunu yapamaz.

Sadece sol bek ve forvet yedeğimiz yok.Artık sol bekte Emre Tosun'a güveneceğiz ama forvet transferi şart kere şart.Ya Bruma-Wes ikilisi ile rotasyona girecek yabancı bir kanat forvet ya da Mevlüt.Başka çare yok...

Kupa için onlarda farklı 11 ile çıka bilirler .

Dar kadro derken ilk 11 için yaza bileceğimiz isim diye düşünmüşdüm daha çok.

Yekta, bolat, umut g, hamit, amrabat, chedjou belki

Başka?

Dediğim gibi. 2 macdada yensek bile bunları şampion olmuyoruz.

Bunlar geçen sene küçük büÿük takım demeden her maca aynı hırsla çıkdılar.

Bu bizde yokdu resmen. Son haftalarda 2cilik gidiyor yahu diye uyandığımızda ancak oldu bir şeyler.

Kaliteleri bizden kötü ama türkiye ligine göre üstün kadrosu var.

Başırıya ac olmaları bunun yanında en büyü etken bu maratonda.

Olur oljazlar ama ciddiye alınması rakip bu sene bence. Dmba ba hakında dediğine katılıyorum ama tutarsa fark yarata bilir.

Cenk tosun ve form yakalamış pektemekleride var üstelik.

İşte bu sene gecen sene gibi olmaz bizdede.Bütün futbolcularımız 4.yıldız için inanılmaz hırslı oynayacak.Tabiki ciddiye alıcaz bjk yıda.Ama ben fb yi gecse bizi gececegını yada tam tersi bizi gecse fb yı gececegını düşünmüyorum.Ha olurda şampiyon olursa bu benim için büyük süpriz olur.

Ben gündüz de dedim eylül başına kadar hareket beklemiyorum pek.. O zaman da acil son dk transferi ve yine hüsran ...

Başka?

Ched dediğin adamı bırak kadroyu, yedeklere bile almam. Gitsin tribünde otursun. Yanına da Bülent Tulun otursun.

Başka?

Tamam işte.Katkı verecek düzeyde 6-7 yedek olsa rahatlıkla yeter.Sonuçta kadro devamlılığı da önemli.Bence bizim forvet dışında ciddi bir sıkıntımız yok.Ama forvet çok önemli bir transfer kesin yapmamız lazım...

İşte bu sene gecen sene gibi olmaz bizdede.Bütün futbolcularımız 4.yıldız için inanılmaz hırslı oynayacak.Tabiki ciddiye alıcaz bjk yıda.Ama ben fb yi gecse bizi gececegını yada tam tersi bizi gecse fb yı gececegını düşünmüyorum.Ha olurda şampiyon olursa bu benim için büyük süpriz olur.

Hırsı yaalayıp bide adam gibi top oynarsak sorun olmaz zaten.

Ben bu hırs konusunda biraz şüpheliyim

Bizim borç da 1Milyarı geçti diyen yöneticiler var. inanalım mı bizde? Sende başarı oldu da ne yaptın ona bakmak lazım önce. Hala kasan UEFA tarafından ceza alıyor. 2 sene şampiyon oldun. Gruplardan çıktın. Ne var elde? Bugün istediğin oyuncuyu alabiliyor musun? Nerede transfer bütçen? Oyuncu satıp bütçe yaratılacak gibi saçma bir tutum içerisine girmişsin. Takasta oyuncu kullanmaya çalışıyorsun ama takastaki oyuncularını bırak herhangi bir Anadolu kulübü, satın aldığın kulüpler bile istemiyor.

2 takımında 3 yıl sonundaki tablolarına bakmak lazım bir. Tabi gerçek tablolarına. Kendi takımımın durumunu Beşiktaş'tan daha kötü görüyorum ben nedense.

Carpitmissin. Bizde herseye muhalif kesim bunu söylüyor. Alacaklari saymiyorlar. Ceplerine giren paraya bakacaklarini söylüyorlar?

Nerden biliyorsun oyunculari kimsenin istemediğini? Mancinin ayrildiğini bile italyan basinindan ögrendik. Transfer görüsmelerini saat basi takip edip, icinde mi yer aliyorsun?

Transfer bütcesinin olmadiğini nerden biliyorsun? Daha transferin bitmesine 1 ay var. Dünya kupas, Avruğa sampiyonasi sonra Agustos ortalarindan itibaren transfer piyasasi inanilmaz yoğun olur. Yönetim ve Prandellin transferde ne yaptiğini kimse bilmiyor.

Bjk feda der. Bjk 10 senede 1 kez sampiyon olan, pazar payi kücük olan bir takim. Sen FEDA diyemezsin. 314 milyon dolar borcla, enkaz bir kadroyla, isim hakki, loca gelirleri bile 2014e kadar harcanmis bir durumda, bjkden cok cok daha kötü bir durumdaydik.

FFPden kur farkindan dolayi ceza yedik. Bu yüzden ceza 200 bin euro. PSG yada City gibi yüksek degil. Ayrica, incelemeye giren 3 türk takimida FFPden ceza aldi.

Tekrar bütceye gelelim. Devre arasinda harcanan 2014 bütcesinde yer alacak 20 milyon euroluk Mancini transferleri. 4 milyon euro Olcan transferi. 24 milyon euro. O rakam en az 40 milyon euro olur.

Sacma tutum derken, bjk en iyi 2 oyuncusuna 3 milyon euro vermeyip bedava gönderdi. Bende diyorum ki, bizde Sneijder ve Muslerayi gönderelim, maas bütcesi yaratip,taksitle Arsenalin 4.forvetini alalim. bjk doğru yapti dedin ya?

Takasa gelirse, Anadolu takimi 1 milyon euro bile etmeyecek oyuncu icin 6 milyon euro isterse, tabiki takasta oyuncu kullanirsin. 3-4 tane transfer yapilacak. Bütcenin tamanini Anadolu takimin oyuncusuna mi verelim?

Eskişehir başkanı a önce tv 24 e bağlandı,

Elindeki iki kazma için 20 milyon istedik, iki gün içinde ciddi şekilde bize dönüş olmasa artık transfere izin vermeyeceğiz dedi.

Ayrıca bu kadar yüksek fiyat cekmelerinin sebebide Salih 2.7

Amrabat 8 küsur ediyor iken bizim oyuncularımız için bu fiyatlar gayet makul dedi.

Furkan ve umut G.sadece takasta ilgileniyoruz dedi.

Umarım bu Tarık ve erkan gibi iki vasat oyuncuya

Birde bu şike cilere para kaptirmayiz.

Yabancı kanat forvet te istersin muhtemelen...Kanat fetişizm ini de tıp literatürüne eklemiş oluyoruz böylece...

adam gibi cevap vermeyeceksen alıntı falan yapma boş mesaj fetişisti seni. oraya kendi düşüncelerimi yazdım, ne düşüneceğimi sana mı soracağım? yarın Sneijder ya da Olcan sakatlansa kime güveneceksin, Çolak'a mı? ya da stoperde Chedjou oynamak zorunda olduğunda Bruma'yı kesip Gümüş'e mi güveneceksin? Telles kesik yer deme, şu anda onun alternatifi yok. gerçi niye laf anlatmaya çalışıyorum ki sen git 13 yaşındaymış gibi millete saçma saçma laf sokmaya çalış. düzgün cevap vermeyeceksen de hiç cevap verme

bizim taraftara yaranılmaz renkdaş. saydıkları özelliklere sahip ama burak kadar skorer olmayan bir adam alınır. bu sefer de başlarlar takımın gol yükünü kim çekecek? gelen adam şu kadar atsa, sneijder şu kadar atsa... bu yabancı sınırında nasıl oynatıcaz vs tarzı yorumları.

Çok açık örnekleri var bu dediğinin. Çok değil Burak gelirken ben acaba diyenlerdendim. Elmander'i ön plana çıkarıp övüyordum. Hatta kimse inanmaz ama Allah'tan kayıtlar var 4-5-2 muhabbetini burada Uğur Meleke yazmadan önce yapmıştım. Ama o zaman Burak 3o bilmem kaç gol atıyor, Elmander ne yapıyor, forvet dediğin pres değil, gol atacak gibi yorumlarla muhatap oldum.

Yani beğendirmek zor. Ayrıca bu forumda şuna emin oldum ki bizim taraftar veya millet transfer hastası. Yani Muslera-Selçuk-Sneijder-Burak hepsi tek tek gitsin yerine hep yenileri gelsin isteniyor. Savunma hiç önemsenmesin hep Drogbalar alalım isteniyor.

Ched dediğin adamı bırak kadroyu, yedeklere bile almam. Gitsin tribünde otursun. Yanına da Bülent Tulun otursun.

:DD

Bazılarına ayıp olmasın diye ekledim rotasyona. Dar kadro işde ama.

Lig veya avrupada 5-6 oyuncu hariç ciddi anlamda rotasyon oyuncun yok kadar az.

Carpitmissin. Bizde herseye muhalif kesim bunu söylüyor. Alacaklari saymiyorlar. Ceplerine giren paraya bakacaklarini söylüyorlar?

Nerden biliyorsun oyunculari kimsenin istemediğini? Mancinin ayrildiğini bile italyan basinindan ögrendik. Transfer görüsmelerini saat basi takip edip, icinde mi yer aliyorsun?

Transfer bütcesinin olmadiğini nerden biliyorsun? Daha transferin bitmesine 1 ay var. Yönetim ve Prandellin transferde ne yaptiğini kimse bilmiyor.

Bjk feda der. Bjk 10 senede 1 kez sampiyon olan, pazar payi kücük olan bir takim. Sen FEDA diyemezsin. 314 milyon dolar borcla, enkaz bir kadroyla, isim hakki, loca gelirleri bile 2014e kadar harcanmis bir durumda, bjkden cok cok daha kötü bir durumdaydik.

FFPden kur farkindan dolayi ceza yedik. Bu yüzden ceza 200 bin euro. PSG yada City gibi yüksek degil. Ayrica, incelemeye giren 3 türk takimida FFPden ceza aldi.

Tekrar bütceye gelelim. Devre arasinda harcanan 2014 bütcesinde yer alacak 20 milyon euroluk Mancini transferleri. 4 milyon euro Olcan transferi. 24 milyon euro. O rakam en az 40 milyon euro olur.

Sacma tutum derken, bjk en iyi 2 oyuncusuna 3 milyon euro vermeyip bedava gönderdi. Bende diyorum ki, bizde Sneijder ve Muslerayi gönderelim, maas bütcesi yaratip,taksitle Arsenalin 4.forvetini alalim. bjk doğru yapti dedin ya?

Takasa gelirse, Anadolu takimi 1 milyon euro bile etmeyecek oyuncu icin 6 milyon euro isterse, tabiki takasta oyuncu kullanirsin. 3-4 tane transfer yapilacak. Bütcenin tamanini Anadolu takimin oyuncusuna mi verelim?

Transfer sezonunun sonunda görüşelim kardeşim :)

valla ben onu bunu bilmem bu takıma adam gibi bir santrafor adam gibi bir stoper alınmazsa iş zor...eldeki yabancıları mı gönderirler ne yaparlar bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt