Bizim borç da 1Milyarı geçti diyen yöneticiler var. inanalım mı bizde? Sende başarı oldu da ne yaptın ona bakmak lazım önce. Hala kasan UEFA tarafından ceza alıyor. 2 sene şampiyon oldun. Gruplardan çıktın. Ne var elde? Bugün istediğin oyuncuyu alabiliyor musun? Nerede transfer bütçen? Oyuncu satıp bütçe yaratılacak gibi saçma bir tutum içerisine girmişsin. Takasta oyuncu kullanmaya çalışıyorsun ama takastaki oyuncularını bırak herhangi bir Anadolu kulübü, satın aldığın kulüpler bile istemiyor.
2 takımında 3 yıl sonundaki tablolarına bakmak lazım bir. Tabi gerçek tablolarına. Kendi takımımın durumunu Beşiktaş'tan daha kötü görüyorum ben nedense.
Carpitmissin. Bizde herseye muhalif kesim bunu söylüyor. Alacaklari saymiyorlar. Ceplerine giren paraya bakacaklarini söylüyorlar?
Nerden biliyorsun oyunculari kimsenin istemediğini? Mancinin ayrildiğini bile italyan basinindan ögrendik. Transfer görüsmelerini saat basi takip edip, icinde mi yer aliyorsun?
Transfer bütcesinin olmadiğini nerden biliyorsun? Daha transferin bitmesine 1 ay var. Dünya kupas, Avruğa sampiyonasi sonra Agustos ortalarindan itibaren transfer piyasasi inanilmaz yoğun olur. Yönetim ve Prandellin transferde ne yaptiğini kimse bilmiyor.
Bjk feda der. Bjk 10 senede 1 kez sampiyon olan, pazar payi kücük olan bir takim. Sen FEDA diyemezsin. 314 milyon dolar borcla, enkaz bir kadroyla, isim hakki, loca gelirleri bile 2014e kadar harcanmis bir durumda, bjkden cok cok daha kötü bir durumdaydik.
FFPden kur farkindan dolayi ceza yedik. Bu yüzden ceza 200 bin euro. PSG yada City gibi yüksek degil. Ayrica, incelemeye giren 3 türk takimida FFPden ceza aldi.
Tekrar bütceye gelelim. Devre arasinda harcanan 2014 bütcesinde yer alacak 20 milyon euroluk Mancini transferleri. 4 milyon euro Olcan transferi. 24 milyon euro. O rakam en az 40 milyon euro olur.
Sacma tutum derken, bjk en iyi 2 oyuncusuna 3 milyon euro vermeyip bedava gönderdi. Bende diyorum ki, bizde Sneijder ve Muslerayi gönderelim, maas bütcesi yaratip,taksitle Arsenalin 4.forvetini alalim. bjk doğru yapti dedin ya?
Takasa gelirse, Anadolu takimi 1 milyon euro bile etmeyecek oyuncu icin 6 milyon euro isterse, tabiki takasta oyuncu kullanirsin. 3-4 tane transfer yapilacak. Bütcenin tamanini Anadolu takimin oyuncusuna mi verelim?