Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkan'ı ne yapacağız anlamadım. 30'a merdiven dayamış boş bir adam.

Bunu sinsi başkanları bize itelemek istiyor neyse ki Prandelli çok akıllı adam ona güveniyorum.Alırsa bile " Bir bildiği var " derim...

Son 2senedir sadece avrupadaki bazı maclardaki hırs ve motivasyona bakıyorum, bide ligdeki.

Gitikçe yok olan gir durum gözlemledim bir çok macda.

Kötü oynaya bilirsin ama uyku hapı modunda sahada takım halinde dolaşmanı anlayamam.

Kesinlikle haklısın.2011-2012 sezonunda ligdeki havayı hiç yakalayamadık.Şampiyonlar ligi muazzam bir seviye Ne Terim ne Mancini ikisini bir arada beceremedi hep bocaladık.

Bir de havaya girme durumu var.2011-12 de 23 haftalık bir periyota 19-2-2 gibi inanılmaz bir form yakaladık.Mesela bu sene lige iyi başlarsak o havayı yakalarız bence...

adam gibi cevap vermeyeceksen alıntı falan yapma boş mesaj fetişisti seni. oraya kendi düşüncelerimi yazdım, ne düşüneceğimi sana mı soracağım? yarın Sneijder ya da Olcan sakatlansa kime güveneceksin, Çolak'a mı? ya da stoperde Chedjou oynamak zorunda olduğunda Bruma'yı kesip Gümüş'e mi güveneceksin? Telles kesik yer deme, şu anda onun alternatifi yok. gerçi niye laf anlatmaya çalışıyorum ki sen git 13 yaşındaymış gibi millete saçma saçma laf sokmaya çalış. düzgün cevap vermeyeceksen de hiç cevap verme

Celallenecek bir şey yok ortada...Mesajını ilk okuduğumda hem Erkan hem Yasin birlikte alınsın diyorsun gibi anladım, çokta dikkat ederim ama mesajı gönderdikten sonra farkettim ''veya'' yı, kusura bakma...

O dediğin yaşın 3 katından fazlayım, burda çoluk çocuğun arasında vakit öldürmemi de sıkça sorgularım...Forumda çok fazla transfer yapılması istendiği için senin şahsında geneleydi o sözüm, hakarette değil ayrıca...

Halilodzic turgut dogani gondermis kamptan . Valla bu tdş nasil oynuyor bu ligde anlamis degilim

Beyler bişey soracam.Konu ile alakalı değil ama bilen biri varsa bi zahmet söylesin.İş bankasından 100 lira çektim üst kısmı yırtık çıktı.Eve geldiğin de gördüm ancak.Ziraata filan götürsem değiştirirler mi sizce.?

bankamatige yine yatir o parayi. alir zaten onu atm. sonra yine çek

Celallenecek bir şey yok ortada...Mesajını ilk okuduğumda hem Erkan hem Yasin birlikte alınsın diyorsun gibi anladım, çokta dikkat ederim ama mesajı gönderdikten sonra farkettim ''veya'' yı, kusura bakma...

O dediğin yaşın 3 katından fazlayım, burda çoluk çocuğun arasında vakit öldürmemi de sıkça sorgularım...Forumda çok fazla transfer yapılması istendiği için senin şahsında geneleydi o sözüm, hakarette değil ayrıca...

yanlış anlaşılmış sıkıntı yok. şurada hepimiz gönül verdiğimiz takımın başarılı olmasını istiyoruz, kendi çapımızda yorumluyoruz uzatmaya gerek yok zaten

belçika kampı iptal edilmiş

bu sene hazırlık çok kötü geçiyor.

Bence Yasin başarılı olacak

tapatalk

Tamam ikisine tek tek 10 milyon TL istediklerini varsayalım. Diyelim ki sadece Tarık'ı alıyoruz. Biz de Salih'in 2.7 milyon yani 8 milyon TL ettiği yerde Umut yada Furkan'a 8 milyon fiyat biçiyoruz. Şimdi siz Tarık'a 10 milyon TL dediğinize göre bizim teklifimiz size Umut ya da Furkan'dan biri + 2 Milyon TL(800 bin euro).

Almayacaksak da böyle bir teklifle gidip hadlerini bildirelim derim ben.

Müthiş fikir ,

hatta arttırıyorum , madem fener yalakası bir kıyasa girdi ,

senin teklifin üzerinden gidersek , bizim kadromuzda düşünmediğimiz bir oyuncumuza biz 8 milyon vermiş isek ,

şuan kadromuzda olan ve rotasyonda da özellikle kupada rahatlıkla şans bulabilecek oyuncumun değeri en az 10 milyondur ,

Tarık için 2 milyon TL ödemeye hazırız eğer oyuncularımızı istiyorsanız her birisi için 10 milyon TL istiyoruz ,

8 milyon + Tarık karşılığında Umut yada Furkandan birisini yada 15 milyon + Tarık karşılığında Umut+Furkan'ı satabiliriz ,

Bu şeref yoksunlarına anlayacakları dilden konuşmak gerek !

Tamam ikisine tek tek 10 milyon TL istediklerini varsayalım. Diyelim ki sadece Tarık'ı alıyoruz. Biz de Salih'in 2.7 milyon yani 8 milyon TL ettiği yerde Umut yada Furkan'a 8 milyon fiyat biçiyoruz. Şimdi siz Tarık'a 10 milyon TL dediğinize göre bizim teklifimiz size Umut ya da Furkan'dan biri + 2 Milyon TL(800 bin euro).

Almayacaksak da böyle bir teklifle gidip hadlerini bildirelim derim ben.

Sırf beğenmek için bu mesajı aradım.

Gece gece bir suru kolpa haber var ortada . Tarik alinacak belli ki er ya da gec . Ne yasin ne erkan gerekli bu takima . Illa birini alacaksak türk olarak ademi alalim kasimpasadan ikisinden de iyi is cikartir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt