Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası operasyonu bizi 3-4 yıl geriye attı bu kadar boşa sıkılan kurşunun maliyeti buraya yansıdı işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nasıl oluyor o iş merak ettim. Birtek hayrovic kaçtı ki zaten kurtulmak isterdik gitsin diye. Onun dışında bir salih dursun var oda 5 taksit falan aldılar. Bonservisi sadece rakam olarak düşünmeyin. Taksit sayısıda önemli

Valla o zaman yerli transferi demeyin beyler. Türklerin kapasitesi bu. Yapacak birsey yok.

Erkan değil de Tarık cuzzi bir miktara alınabilirse iyi olur.Erkan da olmuş 30 yaşında.Şimdi gelse en az 4 sene imzalarlar.Boşuna masraf.

Podolski´nin sans bulmasi neredeyse imkansiz zaten Arsenal´de.

Pahali da degildir zaten Poldi. 2 günde hallederler normalde.

Hem kanat hem forvet. Istedigin yerde oynar, siritmaz. Istatistikleri de herzaman iyidir. Takar yani.

Eglenceli, muzip bir tiptir zaten. Sneijder´le iyi anlasirlar. Keske gelse

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P3gDA_4xOKE[/media]

Hücumda skor üretir

Topa iyi vurur vs

Tam aranan adam

Yaşı falanda iyi

Arsenal satar 3e 5e giderse yanarım

Hücumda skor üretir

Topa iyi vurur vs

Tam aranan adam

Yaşı falanda iyi

Arsenal satar 3e 5e giderse yanarım

3-5 arasi biseydir zaten. Istersek aliriz Podolski´yi. Podolski sever bizi.

Tepkileri bile Türk gibi. "Aha", "Abo" gibi tepkileri vardir :) Ingiltere´de meshur zaten "Aha" tepkisi :)

CL´de forvet oynatirsin gerektiginde. Ligde kanat oynatirsin. Dedigin gibi, iyi bir skorer Podolski. Bi sut atar felegin sasar.

Podolski´nin sans bulmasi neredeyse imkansiz zaten Arsenal´de.

Pahali da degildir zaten Poldi. 2 günde hallederler normalde.

Hem kanat hem forvet. Istedigin yerde oynar, siritmaz. Istatistikleri de herzaman iyidir. Takar yani.

Eglenceli, muzip bir tiptir zaten. Sneijder´le iyi anlasirlar. Keske gelse

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P3gDA_4xOKE[/media]

Kesinlikle katılıyorum. Hem maliyet hem de performans olarak değerlendirildiğinde alınması en uygun isim.

Semihin yanina isi bilen uzun bi stoper gelmedigi.surece o.savunma kotudur benim icin, ve sampiyonlul garanti diyemem.galatasarayin ligde sampiyonlugun favorisi olmasi icin bi stoper bi forvete ihtiyaci vardir.bunun aksini soyleyene sadece saygi duyarim polemige girmem.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksini söyleyene saygı duyacağınıza içi mantıksızlıklarla dolu cümleler kurmayın.

Bir golcü ve bir defansa ligi kapatıyoruz beyler. Dağılın.

Aksini söyleyene saygı duyacağınıza içi mantıksızlıklarla dolu cümleler kurmayın.

Bir golcü ve bir defansa ligi kapatıyoruz beyler. Dağılın.

Seni sicak carpmis birader.aksini soyleyene saygi duyarim dedim zaten.ama sadece saygi:) ayrica 2 transferle favori oluruz dedim.ligi kapatiriz demedim.sen hic.iyi.degilsin.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceliğimiz defanstan ziyada kanat/forvet oynayabilen hücum oyuncusu almak.

Gol attikmi sorun olmaz:)

★★★》☆

Doria için 9M Euro isteniyorsa 1 dk bile durulmamalı.

ey tüpçüüü eyyyy kulakların çınlasın emiiiii aziz yalakası sayende transfer yok bizde başarı elde edemeyelim iyice düşür ülke puanını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt