Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kuralıyla CL hedefimiz yok dedi ya başgan

Ben duymadim.

Hedefimiz yoksa, yedeklerle cikalim, ligde sorun yasamayalim o zaman.

Bahane acikcasi. Hadi onu gectim, lig icin cok mu yeterli bu kadro? Olcan Messi de haberim mi yok?

Burak Umut, sag bek sadece Veysel, stoper ayni. Ben yeterli bulmuyorum valla.

Ligde sampiyon mu olmak istiyoruz? O zaman Türkiye kupasini ve CL´yi sallayacaksin. Baska ihtimal yok.

Bu kadro 3 kulvarda dagilir, yok olur.

Bu anlattiklarina katiliyorum ama eksik mevkilerimiz oldugunun gercegini de degistirmiyor bu yazdiklarin. Genc oyuncu alma politikası bence de basarili birsey. Sürekli transfer yapılsın diyen biriside değilim ama bu takimin bana göre en büyük sorunu hucum oyuncularinin beceri sorunuydu(Sneijder haric) biz bu sene şampiyonluğu defans yuzunden değil atamadigimiz goller yüzünden kacirdik. Burak kacirdiklarinin yarisini atsaydi simdi 4.yildizi takmistik.

Burak bu takimda oynayacagina gore onun arkasini golcü ozelligi olan oyuncularla doldurmak lazım. Olcan, Sneijder ve Bruma bu anlamda iyi oyuncular ama Bruma ya bir anda bu kadar yuk bildirmek iyi olmayabilir. Dönüşümlu oynayabilecegi bir oyuncumuz daha olsa iyi olmaz mi, Bruma 2.yari girer yorulmuş defansa karsi daha etkili olur:) yedek kulübesinde hamle gücümüz artar fenami.

★★★》☆

Şahsen bruma eğer oynayabilecek seviyedeyse her maç oynasın isterim. Bu kadro ligde her türlü başarılı olur yedekten gelecek oyuncu da amrabat olur ama cl için diyorsan 5+3 le cl de bizim finalimiz çeyrek final hangi kadroyu kurarsan kur farketmez. Bu kadro gruptan öyle yada böyle çıkar. Çeyrek final kura şansına bağlı. Diyeceğim fazla para harcamaya gerek yok sonuçta en fazla çeyrek final oynarız. Campbell ı alsak da bu gerçek değişmez

Baktiginiz zaman, gecen sezon bi Kopenhag maci, sahada Eboue´ler, Drogba´lar vs.

Bu seneye bakiyorsun, elinde Veysel var, Burak var. Nerden bakarsaniz bakin, asla güclenmedik biz.

Bir Galatasarayliya söylemek yakismaz ama CL´de bu kadroyu paramparca ederler. Gercekci olmak lazim.

Olcan geldi diye Chelsea mi olduk? Baskan 2 kaliteli yabanci almadigi sürece, "CL´de hedefimiz su bu" demesin.

Şahsi görüşüm bu bakış açısı bence yanlış Eboue ler Drogba lar yaşı geçmiş sadece ismi kalmış oyuncular.Eboue ve Drogba geçen sene bize isimlerinin gösterdiği kaliteyi sahaya yansıtmadılar sadece bazı maçlarda gösterdiler.Bizim transfer politikamız bundan sonra gündemimizde olan isimlerden bahsedersek Doria Campell gibi oyuncular olmalı.

GSTV izliyorum. Prandelli Magath gibi antrenman yaptiriyor valla. Görmemistim buna benzer antrenman metotlari önceden

Şahsi görüşüm bu bakış açısı bence yanlış Eboue ler Drogba lar yaşı geçmiş sadece ismi kalmış oyuncular.Eboue ve Drogba geçen sene bize isimlerinin gösterdiği kaliteyi sahaya yansıtmadılar sadece bazı maçlarda gösterdiler.Bizim transfer politikamız bundan sonra gündemimizde olan isimlerden bahsedersek Doria Campell gibi oyuncular olmalı.

Doria, Campbell gibi oyunculari bi alsinlar, sonra konusuruz. Ortada hicbirsey yok henüz.

Kendi kendimize takiliyoruz iste. Tamam Eboue, Drogba vs. yaslari gelmisti de, belli bir kaliteleri vardi.

Demek istedigim, biz bunlari kaybettik ama yerlerini doldurmadik. Öyle kaldi. Memnun degildik ki biz.

Olcan disinda hicbirsey yok. Sanirsin Messi. Ben genel anlamda bakiyorum. Kadronun tümüne bakiyorum.

Bu kadro ne lig icin ne de CL icin yeterli. Sadece lig olsa, motivasyon vs derken, belki bisey yapardik.

Ama 3 kulvarda rezil rüsva olur bu kadro.

Hiç düşünmüyor kimse ya şikecilerin yerinde olsaydık? Adamlar kuyt gibi kazmaya tapıyorlar. Bekir'e Selçuk'a Mehmet Topal'a topuza futbolcu muamelesi yapıyorlar. Yıldızı caner olan bir takım gerisini düşünün artık. Ve daha da garibi adamlar takımlarını yeterli sanıyor :) Feneri düşünüp halinize şükredin :)

Onların geçen sene şampiyon olmasının temel nedeni biz 3 kulvarda yarıştık kadro yapılanmasını doğru yapamadık yabancı yerli futbolcu dengesini doğru kuramadık onlarda Ersun Yanal kondisyonu bastı takıma tek kulvarda bizim 2 sene üst üste şampiyon olmamızdan dolayı hakemlere baskı federasyona baskı yaparak şampiyon oldular.Fenerbahçenin kadrosu bizden iyi değil ve yaşlılar.

Prandelli reise güveniyorum gerekirse altyapıdan çıkarır ama bu sene şampiyon yapar bizi. CL'de de gruplardan çıkarız en kötü UEFA'da devam.

Şahsen bruma eğer oynayabilecek seviyedeyse her maç oynasın isterim. Bu kadro ligde her türlü başarılı olur yedekten gelecek oyuncu da amrabat olur ama cl için diyorsan 5+3 le cl de bizim finalimiz çeyrek final hangi kadroyu kurarsan kur farketmez. Bu kadro gruptan öyle yada böyle çıkar. Çeyrek final kura şansına bağlı. Diyeceğim fazla para harcamaya gerek yok sonuçta en fazla çeyrek final oynarız. Campbell ı alsak da bu gerçek değişmez

Bana kalsa defansi da Semih ve Koray'a emanet ederim ve bu oyunculari kazanıp uzun yillar fayda sağlayalim isterim ama demekki yetersiz gördüğü birsey var hocanin ki o da defans ve kanat oyuncusu ariyor.

Yoksa Bruma, Koray vs. bu oyunculari surekli oynatip kazansak iyi olur.

★★★》☆

Bazilariniz oyunculari karistirmis bakiyorum da :D

Juve Morata icin 20 milyon euro odedi.

Ama eger Llorente i konusuyorsaniz o belese alinmisti..

Doria, Campbell gibi oyunculari bi alsinlar, sonra konusuruz. Ortada hicbirsey yok henüz.

Kendi kendimize takiliyoruz iste. Tamam Eboue, Drogba vs. yaslari gelmisti de, belli bir kaliteleri vardi.

Demek istedigim, biz bunlari kaybettik ama yerlerini doldurmadik. Öyle kaldi. Memnun degildik ki biz.

Olcan disinda hicbirsey yok. Sanirsin Messi. Ben genel anlamda bakiyorum. Kadronun tümüne bakiyorum.

Bu kadro ne lig icin ne de CL icin yeterli. Sadece lig olsa, motivasyon vs derken, belki bisey yapardik.

Ama 3 kulvarda rezil rüsva olur bu kadro.

Doria Campell gibi oyuncuları almak zaten önemli olan.Kadromuzda Bruma Telles Koray Günter gibi oyuncular var.Telles i beğenmiyenlerden biride olabilirsin belki ama Brezilya liginin en potansiyelli sol beki sonuçta.Eboue nin ve Drogba nın yeri dolmadı katılıyorum ve zaten bende bu şekil düşünüyorum ama mevki olarak dolmadı geçen sene Eboue bitikti ligi Sabri ile tamamladık.Drogba desen ligin 2.yarısı ortalarda yoktu Chelsea ve Fb maçında hatırlıyorum sadece.Dediğin gibi mevki olarak sıkıntılarımız var ama genç kaliteli isimleri almamız önemli.Şahsi görüşüm Ozan Tufan Doria ve Campell ya da genç kaliteli bir forvet alır transferi kaparım.

Brezilya haber kanallarında çıkan haberlere göre 10 milyon euro opsiyon ile Doria'yı kiralayacağız galiba.. Çok iyi yatırım olur.

Ama önce elimizdeki çöpler temizlenmeli.

Bazilariniz oyunculari karistirmis bakiyorum da :D

Juve Morata icin 20 milyon euro odedi.

Ama eger Llorente i konusuyorsaniz o belese alinmisti..

Ben beleşe aldılar dedim sonra arkadaşlar 20 milyon verdi dediler ortalık karıştı :D Bir kaç kişi yazınca bende dedim ben yanlış hatırladım heralde. Onların bilgisine inandım.

Ben beleşe aldılar dedim sonra arkadaşlar 20 milyon verdi dediler ortalık karıştı :D Bir kaç kişi yazınca bende dedim ben yanlış hatırladım heralde. Onların bilgisine inandım.

Llorente = beles

Morata = 20 milyon euro

:D dahada karistirmayin :P

Devre arası operasyonu bizi 3-4 yıl geriye attı bu kadar boşa sıkılan kurşunun maliyeti buraya yansıdı işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece devre arası operasyonu değil, aslında devre arasındaki operasyonu zorlaştıran ilk şampiyon olunduktan sonra başlayan iş bilmezliklerle dolu transfer süreci.Her gelen oyuncu süper ve transfer olsunda çamurdan olsun diyen bir taraftar topluluğu. Hiç bir tepki olmadığı için rahat olan yöneticiler.

Brezilya haber kanallarında çıkan haberlere göre 10 milyon euro opsiyon ile Doria'yı kiralayacağız galiba.. Çok iyi yatırım olur.

Ama önce elimizdeki çöpler temizlenmeli.

Elimizdeki çöpleri temizlemeye kalksak Doria 30 yaşında olur.Eğer bahsettiğin yabancı çöplerse bende Galatasaray ı tanıyosam önce yabancı transferi yapılır sonra bunlara kira felan gönderilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt