Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera bu sene ligin en kötü kalecilerinden birisi. bu seneye kadar çok iyiydi ama bu sene oda takıma uydu. ayrıca muslera dünyada en fazla kazanan kalecilerden birisi. kulübün maddi sorunlarınıda unutmayın..

Bize geldiginden beri bu takimi sirtlayan adami kötü bir sezon gecirdigi icin hemen satacagiz öyle mi? Bu kadar kolay mi?

Yillarca cektigimiz kaleci sorunlarini ne cabuk unutuyor sunuz. Sadece Muslera kötü olsa bir nevi anlarim bu tartismayi ama takimin tamami dökülüyor.

Para kazaniyorsa kazansin, iyi kaleciye tabi ki iyi para vereceksin elinde tutabilmek icin. Burasinin Türkiye oldugunu unutmamak lazim. Bizim sorunumuz Musleranin kazandigi para degil daha cok kazandigi paraya hic bir sekilde karsilik vermeyen hic bir sekilde performans saglayamayan adamlar. Örnek vermeye gerek yok cünkü takimin büyük bir bölümü aynen bu kategoriye giriyor.

Tek bir yasadigi kötü sezon ile son yillarda basimiza gelmis en iyi seylerden biri olan adama ne kadar cabuk tekme atiyorsunuz, hayret gercekten hayret birsey. Muslera gitsin ama Chedjou kalsin demenin ne türlü bir mantikli aciklamasi var ?

Donk bile daha iyidir stoperde Chedjou'dan adam halen kalması gerek diyor yav

Muslera'ya ligin en kötü kalecilerinden biri demesine şaşırmamak lazım o yüzden

Donk bile daha iyidir stoperde Chedjou'dan adam halen kalması gerek diyor yav

Muslera'ya ligin en kötü kalecilerinden biri demesine şaşırmamak lazım o yüzden

Art niyet ariyorum artik bazi yorumlarda. Cünkü mantik yönünden hic bir aciklamasi yok.

hamzacı olduğumu nereden çıkardın?

Sezon başinda Hamza'nin her söylediğine doğru söylüyor diyordun. Ordan çikardim renktaş

Telles de eklenebilir bunlara bence.

Olcan'in gitmesine vesileyse dursun. Seneye anamizin ligindeyiz bu 2 senede olabilir.
Ne etti bu yabancılar size reyiz,yerliler için eleştiri yaptığını göremiyoruz

Yerlilere söyleyeceğimiz söylemişiz be reis. Olcan Tarik Umut Semih jem Hamit ve Hatta Selçuğun bile o maaşiyla gitmeli. Bunlari hep söylüyoruz Dİlimiz eskidi reis:oley:

yine yerli seviciler dolmus burada !!!

Chedjunun dolu dolu oynadığı bir sezon hatırlamıyorum geldiğinden beri hep aynı vasat çizgide ujfa olsun demiyoruz da beklentiyide karşılamıyor ayrıca çok sakatlanıyor riera da mesela kötü başlamış sonra açılmıştı ertesi yıl ched de bu olmadı

may-2000-galatasaray-fan-during-the-uefa-cup-final-against-arsenal-at-picture-id1038145

Chedjunun dolu dolu oynadığı bir sezon hatırlamıyorum geldiğinden beri hep aynı vasat çizgide ujfa olsun demiyoruz da beklentiyide karşılamıyor ayrıca çok sakatlanıyor riera da mesela kötü başlamış sonra açılmıştı ertesi yıl ched de bu olmadı

Chedjou'nun konsantrasyon sorunu var biraz. Hata yapma olasiliği fazla. Hava toplarinda iyi olmasa hiç çekilmezdi. Tabi bunlarin daha beterini getirme olasiliğida var.:(

Chedjou'nun konsantrasyon sorunu var biraz. Hata yapma olasiliği fazla. Hava toplarinda iyi olmasa hiç çekilmezdi. Tabi bunlarin daha beterini getirme olasiliğida var.:(

Yönetimin daha kötüsünü bulamayacağı tek mevki belki de stoper

Kimi getirirsen getir en kötü bu kadar oynar zaten

Denayer'i bir tarafa ayırıyorum diğer stoperlerimizi toplasak GS seviyesinde 1 stoper elde edemiyoruz maalesef

akhisar maçının özetini izledim hakan balta 3 pozisyonda çok ağır kalmış ciddi etkisi var. Yerlilerden en düzgün adamların başında gelir sorun çıkaracak tip değil artık 11de olmaması lazım

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin daha kötüsünü bulamayacağı tek mevki belki de stoper

Kimi getirirsen getir en kötü bu kadar oynar zaten

Denayer'i bir tarafa ayırıyorum diğer stoperlerimizi toplasak GS seviyesinde 1 stoper elde edemiyoruz maalesef

Bizim stoperler yumuşak. Defans oyuncusu hirçin olur. Forveti sindirir. Denayer bize gelmez seneye. 2 hirçin stoper lazim bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt