Bizim stoperler yumuşak. Defans oyuncusu hirçin olur. Forveti sindirir. Denayer bize gelmez seneye. 2 hirçin stoper lazim bize.
Doğru bir teşhis renktaş katılmamak elde değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim stoperler yumuşak. Defans oyuncusu hirçin olur. Forveti sindirir. Denayer bize gelmez seneye. 2 hirçin stoper lazim bize.

ZAMBRANO - CABRAL ikilisini harman etmeli
yedekler de SEMIH - EMRECAN
Cabral hangisi oluyor![]()
30 yaş üstü klasik koşmayan 10 numara ile başarı kovalayan üst düzey takım kaldı mı arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
Her şey koşmak değil , örneğin ; Selçuk Şahin , Sabri Sarıoğlu , Veli Kavlak gibi isimler hep koşan futbolcular oldu ;
Ancak hiçbiri oyun görüşü yüksek ve kaliteli isim olamadılar , aydınlatabildiysem ne mutlu bana.
Sorumun cevabı bu değil
Gayet açık yazdığımı düşünüyordum oysa
Diyorum ki her şey koşmak değil , anlamanın bu kadar güç olacağını tahmin etmemişim.
Kusur bende özür dilerim.
Bayern Münih 1 sene sampiyon olamasin kulübü dagitiyorlar bizim gibi. Besiktas 40 yilda bir sampiyon oluyor abartili söylemek gerekirse. Iyi kafaGecmis olsun Gomeze de tiner vermeye baslamislar
Radyospor @radyosporcom Vor 2 Minuten
Mario Gomez: "Türkiye'ye gelmeden önce Beşiktaş'ın bu kadar büyük bir kulüp olduğunu bilmiyordum. Almanya'daki Bayern Münih gibi."
10 numara topçu zaten, yürüyene kadar takımda kalmalı.Umut Bulut'u 10 numara yapalim bu halde, cok kosuyor ayni zamanda.
Sabri gibi yürekli oynayanlar lazim. Ne yapacan klasik top teknigi olan 10 numarayi..taraftarımız ısıran, sert futbolcular istiyor belli ki
Dedi. NTV Spor'da izledim.Bayern Münih 1 sene sampiyon olamasin kulübü dagitiyorlar bizim gibi. Besiktas 40 yilda bir sampiyon oluyor abartili söylemek gerekirse. Iyi kafa
Ama dememistir kesin, medya salliyordur.