Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu fotonun güzelliğine bak

6ff18e58c5eac306d4e86810d02b6028.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fiorentina'dan bu sezon sözleşmesi bitecek olan Roncaglia'da stoper olarak düşünebilir.

30 yaş üstü klasik koşmayan 10 numara ile başarı kovalayan üst düzey takım kaldı mı arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim

30 yaş üstü klasik koşmayan 10 numara ile başarı kovalayan üst düzey takım kaldı mı arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim

Her şey koşmak değil , örneğin ; Selçuk Şahin , Sabri Sarıoğlu , Veli Kavlak gibi isimler hep koşan futbolcular oldu ;

Ancak hiçbiri oyun görüşü yüksek ve kaliteli isim olamadılar , aydınlatabildiysem ne mutlu bana.

Her şey koşmak değil , örneğin ; Selçuk Şahin , Sabri Sarıoğlu , Veli Kavlak gibi isimler hep koşan futbolcular oldu ;

Ancak hiçbiri oyun görüşü yüksek ve kaliteli isim olamadılar , aydınlatabildiysem ne mutlu bana.

Sorumun cevabı bu değil

Gayet açık yazdığımı düşünüyordum oysa

Gecmis olsun Gomeze de tiner vermeye baslamislar

Radyospor ‏@radyosporcom Vor 2 Minuten

Mario Gomez: "Türkiye'ye gelmeden önce Beşiktaş'ın bu kadar büyük bir kulüp olduğunu bilmiyordum. Almanya'daki Bayern Münih gibi."
Bayern Münih 1 sene sampiyon olamasin kulübü dagitiyorlar bizim gibi. Besiktas 40 yilda bir sampiyon oluyor abartili söylemek gerekirse. Iyi kafa :D

Ama dememistir kesin, medya salliyordur.

Sneijdere laf uzatanlar var sneijder mevkisinde yer yüzündeki en iyilerden koşmasın sahada dursun yeter maçın sonuna kadar durup bir sağ bir sol çıktığında hatırlıyorum adam safi yetenek emekliyene kadar kalmalı sneijder Muslera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt