Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu umutsuzluğa bak takımdaki tüm çöpler gitti Muslera mı gitsin Sneijder mi gitsin Podolski mi gitsini konuşuyosunuz.

Takıma adam akıllı ortasaha stoper ver forvet alsak Carole Telles önlü arkalı götürür orayı bence sağ da Linnes önü Bruma Sinan

Ben Yedder çok iyi oyuncu ,tek transfer o olsa bile çok farklı bir takım oluruz.
Normal şartlarda;
1 stoper
1 ön libero
1 forvet
1 kanat
Bu 4 bölgeye takviye yapmazsak ilk 2 zor.
Minimalist olup bütce yaratmak icin bu oyunculari sectim:

- Stoper'e para harcamak yerine Denayer'i bir sekilde bir kez daha kiralamak
- Ayni sekilde gelecek sezon sampiyon olup oyuncu satin almak icin bütce yaratmak adina Roma dan Paredes kiralik

Harcadigin para 2-3 milyon olur maksimum bu 2 oyuncu icin

Ve elinde ki transfer bütcesini komple Ben Yedder ve Ben Arfa'ya yatirmak gerekir.

Ben Yedder 7-8 milyon olabilir ve Ben Arfa 3-4 milyon imza parasi, maksimum harcadigin para 12 olur.

Hadi diyelim Telles'i sattigin vakit ki satmak zorunda degilsin, harcadigin para yine 5-6 milyona inebilir.

Bu kadro rahat sampiyon olur, ondan sonra ki sezon icin yeni bütce yaratilmis olur. Ben Arfa haric hic bir oyuncu fazla para almaz ayrica yillik.

- Ayni sekilde gelecek sezon sampiyon olup oyuncu satin almak icin bütce yaratmak adina Roma dan Paredes kiralik

Ve elinde ki transfer bütcesini komple Ben Yedder ve Ben Arfa'ya yatirmak gerekir.

Ben Yedder 7-8 milyon olabilir ve Ben Arfa 3-4 milyon imza parasi, maksimum harcadigin para 12 olur.

Hadi diyelim Telles'i sattigin vakit ki satmak zorunda degilsin, harcadingin para yine 5-6 milyona inebilir.

Bu kadro rahat sampiyon olur, ondan sonra ki sezon icin yeni bütce yaratilmis olur. Ben Arfa haric hic bir oyuncu fazla para almaz ayrica yillik.

Ben Arfa artık imkansız bence ortada Barca falan konusurken bizi seçmez hele ki cezalıyken

Mario Gomez: "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"

Mario Gomez: "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"

Helal olsun. Boyle futbolculari severim, sadece para icin gelmemis ulkemize, basari yakalayabilmek icin geldi, kendisini dinledim ve fiorentina'da hikayesini anlatti, orda verilen sozleri tutmamislar ondan ayrilmak istemis. Besiktas haric (gulerek) bir turk takim'dan daha teklif almis, oda buyuk ihtimal biziz. Takim tercihinde bakmis, sagimda quaresma, solumda gokhan tore, arkamda sosa olur ve oyle bakarak bjk'i tercih etmis. Adam hakli, bizi tercih etse solunda yasin, saginda sabri.

Merak ediyom, Sneijder ve Podolski gibi oyuncular da yonetim'e giderek bazi sitemlerde bulunup bazi sözler istediler mi yonetimden, gelecege donuk, yatirimlar gibi. Gelecek sezon icin ya iyi bir teknik direktor getirip iyi bir kadro kuracaklar, yada bu senenin part 2'sini malesef yasayacagiz.
Sneijder sozlesmesini uzatirken ne bicim bir aciklama yapmis git arsivlere bak anlarsin.

Mario Gomez: "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"

Mario Gomez: "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"

Helal olsun. Boyle futbolculari severim, sadece para icin gelmemis ulkemize, basari yakalayabilmek icin geldi, kendisini dinledim ve fiorentina'da hikayesini anlatti, orda verilen sozleri tutmamislar ondan ayrilmak istemis. Besiktas haric (gulerek) bir turk takim'dan daha teklif almis, oda buyuk ihtimal biziz. Takim tercihinde bakmis, sagimda quaresma, solumda gokhan tore, arkamda sosa olur ve oyle bakarak bjk'i tercih etmis. Adam hakli, bizi tercih etse solunda yasin, saginda sabri.

Merak ediyom, Sneijder ve Podolski gibi oyuncular da yonetim'e giderek bazi sitemlerde bulunup bazi sözler istediler mi yonetimden, gelecege donuk, yatirimlar gibi. Gelecek sezon icin ya iyi bir teknik direktor getirip iyi bir kadro kuracaklar, yada bu senenin part 2'sini malesef yasayacagiz.

Başkan olsam ve futbolcum böyle bir açıklama ile gelse sportif direktör müsün birader işine bak derim.

Yatırım yapılması gereken pozisyonlar varmış. Buyur forvete yatırım yapıyoruz ama yedek kalınca küsmek yok.

Hadi diyelim Telles'i sattigin vakit ki satmak zorunda degilsin, harcadigin para yine 5-6 milyona inebilir.

Benim tek itirazım denayer-ched çok yumuşak kalır bence,1 stoper alırsak sıkıntı çekmeyiz,onun haricinde kadro iyi duruyor.
Selçuktan bıktım ama gitmez, bu parayı başka takımda rüyasında göremez.
Beklerimiz iyi,bu senenin tek kazanımı sinan ile birlikte.
Bu kadroda sinan,bruma var daha.60 da al bayıltsınlar rakibi.
Edit:Bruma 11 deymiş,telles olabilir sol açık.

Son düzenleme:
Gelecek sezon Avrupa'da olmadığımızı düşünürsek, Telles - Carole sol bek hattı biraz lüks olur. Telles'i satıp bir tane kanat almalıyız.

-----------Muslera--------
Linnes---Denayer--Chedjou---Carole
---------Dzemaili--Selçuk--------------
Bruma-------Sneijder---------Telles---
---------------Podolski-------------------

Sadece sene başında gönderip çok çok yüksek paralar kazandığımız oyuncular bile şuanki Akhisar maçına çıkan kadroyla top diye oynar

Son düzenleme:
Sinan a ben acikcasi daha komple güvenmem ilk 11 oyuncusu olarak, iyi alternatif de lazim

Sinan 22 yasinda, yetenekli ve potansiyeli olan bir oyuncu, sinan kac mac arka arkaya oynadi? Hic duzenli bir sans verildi mi? Bi duzenli oynasin, bi izleyelim. Sakatlanmadan once harika bir performans gosterdi, simdi döndu ve ne yazik ki 10-20dk sure aliyo.

Illa bir yabanci oyuncu mu gelsin? Illa bir transfer mi yapilsin? Once elimizdeki oyuncularin degerlerini bilmeliyiz, kanat oyuncu olarak adam'da hiz var, dribblingleri super, adam gecme becerisi var, oyun gorusu desen fena degil, son vuruslari da fena degil. Sadece oyunun icinde bazen kayboluyo, onu cozmek de teknik direktor'e kalmis.

Bir kategoriye sokmuyorum renktaş tam aksine Sneijder kalacaksa verim almak için orta sahanın geri kalanını tempo yapacak adamlardan kurmaktan bahsediyorum.

Forumda öyle bir mantık var ki hem 10 numaralı oynayayım, hem kanatlarım geri gelmesin, hem ön liberom temposuz olsun... Böyle kadrolar yazıp başarı bekliyorlar.

Sağ kanada, sol kanada, ön liberoya tempolu adamlar koyalım Sneijder'i de ümitsiz bekleyişinden kurtaralım diye uğraşıyorum yani.

Kesinlikle haklısın. Topsuz oyun konusunda dünyadaki en rezil takımız. En büyük önceliğimiz bunu çözecek oyuncularla ilgilenmek olmalı.

Son düzenleme:

Sadece sene başında gönderip çok çok yüksek paralar kazandığımız oyuncular bile şuanki Akhisar maçına çıkan kadroyla top diye oynar

Aşırı temposuz orta saha.

Geçen yaz transfer dönemi hiç gelen giden olmasa şampiyonduk.Bu yazda iyiler gidip,leşler kalmaz/gelmez inşallah.

Sneijder sozlesmesini uzatirken ne bicim bir aciklama yapmis git arsivlere bak anlarsin.

Gec bunlari, gecen sene ve bu sene rezalet bir performans gosterdik sampiyonlar liginde. Sneijder sozlesme uzatirken yeni mi farkina varmis takviyelerin lazim olduguna? Sene basinda niye alinmadi? Bunu demesi dogal, hangi ust duzey kulup bir 31 yasindaki sneijder'e senelik 5m verir. Sneijder'in performansina zaten birsey diyemem, yaninda hizli kanatlar lazim ama malesef adamin yanindakiler ver-kac bile yapamiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt