- 20 Mayıs 2011
- 23.549
- 10.478
- 1.873
Şu umutsuzluğa bak takımdaki tüm çöpler gitti Muslera mı gitsin Sneijder mi gitsin Podolski mi gitsini konuşuyosunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB'nin final maçında kaybetmesi bence de iyi oldu.
Minimalist olup bütce yaratmak icin bu oyunculari sectim:Ben Yedder çok iyi oyuncu ,tek transfer o olsa bile çok farklı bir takım oluruz.
Normal şartlarda;
1 stoper
1 ön libero
1 forvet
1 kanat
Bu 4 bölgeye takviye yapmazsak ilk 2 zor.
-Muslera-
-Linnes-Denayer-Chedjou-Carole-
-Paredes-Selcuk-
-Ben Arfa-Sneijder-Bruma
-Ben Yedder-
Minimalist olup bütce yaratmak icin bu oyunculari sectim:
- Stoper'e para harcamak yerine Denayer'i bir sekilde bir kez daha kiralamak
- Ayni sekilde gelecek sezon sampiyon olup oyuncu satin almak icin bütce yaratmak adina Roma dan Paredes kiralik
Harcadigin para 2-3 milyon olur maksimum bu 2 oyuncu icin
Ve elinde ki transfer bütcesini komple Ben Yedder ve Ben Arfa'ya yatirmak gerekir.
Ben Yedder 7-8 milyon olabilir ve Ben Arfa 3-4 milyon imza parasi, maksimum harcadigin para 12 olur.
Hadi diyelim Telles'i sattigin vakit ki satmak zorunda degilsin, harcadingin para yine 5-6 milyona inebilir.
Bu kadro rahat sampiyon olur, ondan sonra ki sezon icin yeni bütce yaratilmis olur. Ben Arfa haric hic bir oyuncu fazla para almaz ayrica yillik.
Sneijder sozlesmesini uzatirken ne bicim bir aciklama yapmis git arsivlere bak anlarsin.Mario Gomez: "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"
Mario Gomez: "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"
Helal olsun. Boyle futbolculari severim, sadece para icin gelmemis ulkemize, basari yakalayabilmek icin geldi, kendisini dinledim ve fiorentina'da hikayesini anlatti, orda verilen sozleri tutmamislar ondan ayrilmak istemis. Besiktas haric (gulerek) bir turk takim'dan daha teklif almis, oda buyuk ihtimal biziz. Takim tercihinde bakmis, sagimda quaresma, solumda gokhan tore, arkamda sosa olur ve oyle bakarak bjk'i tercih etmis. Adam hakli, bizi tercih etse solunda yasin, saginda sabri.
Merak ediyom, Sneijder ve Podolski gibi oyuncular da yonetim'e giderek bazi sitemlerde bulunup bazi sözler istediler mi yonetimden, gelecege donuk, yatirimlar gibi. Gelecek sezon icin ya iyi bir teknik direktor getirip iyi bir kadro kuracaklar, yada bu senenin part 2'sini malesef yasayacagiz.
Ne nedion laNe diyon
Mario Gomez: "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"
Mario Gomez: "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"
Helal olsun. Boyle futbolculari severim, sadece para icin gelmemis ulkemize, basari yakalayabilmek icin geldi, kendisini dinledim ve fiorentina'da hikayesini anlatti, orda verilen sozleri tutmamislar ondan ayrilmak istemis. Besiktas haric (gulerek) bir turk takim'dan daha teklif almis, oda buyuk ihtimal biziz. Takim tercihinde bakmis, sagimda quaresma, solumda gokhan tore, arkamda sosa olur ve oyle bakarak bjk'i tercih etmis. Adam hakli, bizi tercih etse solunda yasin, saginda sabri.
Merak ediyom, Sneijder ve Podolski gibi oyuncular da yonetim'e giderek bazi sitemlerde bulunup bazi sözler istediler mi yonetimden, gelecege donuk, yatirimlar gibi. Gelecek sezon icin ya iyi bir teknik direktor getirip iyi bir kadro kuracaklar, yada bu senenin part 2'sini malesef yasayacagiz.
Minimalist olup bütce yaratmak icin bu oyunculari sectim:
- Stoper'e para harcamak yerine Denayer'i bir sekilde bir kez daha kiralamak
- Ayni sekilde gelecek sezon sampiyon olup oyuncu satin almak icin bütce yaratmak adina Roma dan Paredes kiralik
Harcadigin para 2-3 milyon olur maksimum bu 2 oyuncu icin
Ve elinde ki transfer bütcesini komple Ben Yedder ve Ben Arfa'ya yatirmak gerekir.
Ben Yedder 7-8 milyon olabilir ve Ben Arfa 3-4 milyon imza parasi, maksimum harcadigin para 12 olur.
Hadi diyelim Telles'i sattigin vakit ki satmak zorunda degilsin, harcadigin para yine 5-6 milyona inebilir.
Bu kadro rahat sampiyon olur, ondan sonra ki sezon icin yeni bütce yaratilmis olur. Ben Arfa haric hic bir oyuncu fazla para almaz ayrica yillik.
Fb Daniel Agger'i alıyormuş. Biz kapsaydık keşke.
Sidste eventyr: Storklub vil genforene Agger og Kjaer – Ekstra Bladet
Sinan a ben acikcasi daha komple güvenmem ilk 11 oyuncusu olarak, iyi alternatif de lazim
Bir kategoriye sokmuyorum renktaş tam aksine Sneijder kalacaksa verim almak için orta sahanın geri kalanını tempo yapacak adamlardan kurmaktan bahsediyorum.
Forumda öyle bir mantık var ki hem 10 numaralı oynayayım, hem kanatlarım geri gelmesin, hem ön liberom temposuz olsun... Böyle kadrolar yazıp başarı bekliyorlar.
Sağ kanada, sol kanada, ön liberoya tempolu adamlar koyalım Sneijder'i de ümitsiz bekleyişinden kurtaralım diye uğraşıyorum yani.
-----------Muslera--------
Linnes---Denayer--Chedjou---Carole
---------Dzemaili--Selçuk--------------
Bruma-------Sneijder---------Telles---
---------------Podolski-------------------
Sadece sene başında gönderip çok çok yüksek paralar kazandığımız oyuncular bile şuanki Akhisar maçına çıkan kadroyla top diye oynar
-----------Muslera--------
Linnes---Denayer--Chedjou---Carole
---------Dzemaili--Selçuk--------------
Bruma-------Sneijder---------Telles---
---------------Podolski-------------------
Sadece sene başında gönderip çok çok yüksek paralar kazandığımız oyuncular bile şuanki Akhisar maçına çıkan kadroyla top diye oynar
Sneijder sozlesmesini uzatirken ne bicim bir aciklama yapmis git arsivlere bak anlarsin.
Haber nerden demek istiyorum, süper haberde ondan.Ne nedion la
Cobanmisin okudugunu anlamion mu
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam bizde degilmi?Haber nerden demek istiyorum, süper haberde ondan.