Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Başkan bugün Lig Tv'deymiş? Yüzünü görmeyeli bayağı oldu ya özledik.

fb coentrao ile luiz adriano'yu almis.biz abbas'dan hoca bekliyoruz.eyy monserler,eyy derin dinazorlar,sürünmemizi görerek keyif alan serefsizler.adam olun lan

Emre Gural ile Emrah Başsan'ı gelir.Transferi kapatırız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen bu transfer donemi sakin ucim deme, zaten bu capsizlar varken oyle guzel transferler bekleyip de sonra hayal kirikligina ugrama. ;)

Cit9H94XEAEJMC1.jpg

Milliyet

Yönetim, Donk ile ilgilenen Akhisar'a Rodallega için takas teklifinde bulunacak. Üzerine 1 M € verilecek. (Fotomaç)

Öyle çok değil ortalama zeka ile yönetilseydi bu kulüp Denizli'nin gidişinden sonraki 1-2 haftada TD işini çözer ve açıklardı. Bu hoca bu sene sahaya inmezdi. Yine Riekerink ya da Orhan Atik çalıştırırdı takımı. Ama hoca tibünden takımı izler, notlar alırdı. Bunun iki avantajı olurdu:

1. Takım çok daha erkenden işi sıkardı. 5.liği çoktan garantilerdik. Gelecek sezon takımı çalıştıracak hocanın gözüne girmek için paralarlardı kendilerini ve mal mal küme düşen takımlara puan hediye etmezlerdi.

2. Hoca planlamasını şimdiden yapar ve başta bonservissiz oyuncualr olmak üzere transfere erkenden başlardı. Kampa da yetişirdi böylece transferlerin çoğu.

Şimdi uğraş dur.

Kafalarındaki kadro buysa, Bruma'yla Podolski'yle Selçuk'la bir halt olacağını sanıyorlarsa gerçekten kafalarına s.çayım. Hadi Selçuk oynayacak diyelim yanına koyacağın adam mükemmel bir oyuncu olmalı. Podolski %100 gitmeli, Bruma'dan (en azından bizde) hiçbir şey olmayacağı ortada.

Kafalarındaki kadro buysa, Bruma'yla Podolski'yle Selçuk'la bir halt olacağını sanıyorlarsa gerçekten kafalarına s.çayım. Hadi Selçuk oynayacak diyelim yanına koyacağın adam mükemmel bir oyuncu olmalı. Podolski %100 gitmeli, Bruma'dan (en azından bizde) hiçbir şey olmayacağı ortada.

O kadroda Yasin Sabri gözüne batmadı da , bruma Podolski mi battı. İlginç .

Yönetim, Donk ile ilgilenen Akhisar'a Rodallega için takas teklifinde bulunacak. Üzerine 1 M € verilecek. (Fotomaç)
Seneye de büyük ihtimal rodellega +1e umari falan alırız.
Yanlışı başka bir yanlışla kapatıyoruz hep.

Rodelegayi al yine alma demiyorum ama önce Donk için Arapları gez guzel 3-5 bonservis kap sonra 2verip rodelegayi alırsın. Olmadı Donk + Bilal ver kiralık Tarık falan ver

Yedek mi güldürmeyin beni arkadaşlar ya . Sabri yedekte mi oturacak sen inanıyor musun , ne linnes o kadar müthiş bir bek ne de sabri'yi kesecek bir Adam yok bu klüpte . O gitmeden bu Adam hep oynar, forvete koyarlar yine oynar .

Sen böyle söyleyince sanki ben Sabri'nin Yasin'in kalmasını istiyormuşum gibi anlaşılıyor. Keşke hepsi gitse ben istemez miyim. Sabri'yle imzalanan skandal sözleşmeye şurada en çok küfredenlerden biriyimdir herhalde.

Birazdan bizim buyuk baskan ligtv'ye konuk olacakmis. Merak ediyorum, bizleri hangi yalanlar'la gine kandiracak.

Sen böyle söyleyince sanki ben Sabri'nin Yasin'in kalmasını istiyormuşum gibi anlaşılıyor. Keşke hepsi gitse ben istemez miyim. Sabri'yle imzalanan skandal sözleşmeye şurada en çok küfredenlerden biriyimdir herhalde.

Valla sana demedim de kardeşim ama skandal olmasa dahi bu adamla sözleşme uzatmak her şekilde skandal. İsterse 100 bin alsın, 14 yıldır bu herifi görmekten kusmam geliyor artık . Yedekte yazmış dindar karaktersizi ama bakma ilk 11 oyuncusu olacak seneye yine. Yedek olması için performans ve ismiyle ezici bir Adam olsun ki padişahımız oynamasın ama yok eboue gibi bir adamı yiyen bir sabri var , linnes yedek yapacaklar yani. Uzatacakları da belli zaten . Aman ne b.k yaparsa yapsınlar , ben heyecanımı kaybettim zAten yarsuvat dönemi itibariyle .

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Michal Kadlec, ülkesi Çek Cumhuriyeti'nin önemli takımlarından Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Çek kulübünün resmi internet sitesinden duyurduğu transferde 31 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık kontrat imzaladığı belirtildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt