- 18 Mayıs 2011
- 54.507
- 58.699
- 4.613
Adnan Januzaj kiraliyalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Başkan bugün Lig Tv'deymiş? Yüzünü görmeyeli bayağı oldu ya özledik.
![]()
Milliyet
Dursun Başkan bugün Lig Tv'deymiş? Yüzünü görmeyeli bayağı oldu ya özledik.
Kafalarındaki kadro buysa, Bruma'yla Podolski'yle Selçuk'la bir halt olacağını sanıyorlarsa gerçekten kafalarına s.çayım. Hadi Selçuk oynayacak diyelim yanına koyacağın adam mükemmel bir oyuncu olmalı. Podolski %100 gitmeli, Bruma'dan (en azından bizde) hiçbir şey olmayacağı ortada.
Seneye de büyük ihtimal rodellega +1e umari falan alırız.Yönetim, Donk ile ilgilenen Akhisar'a Rodallega için takas teklifinde bulunacak. Üzerine 1 M € verilecek. (Fotomaç)
O kadroda Yasin Sabri gözüne batmadı da , bruma Podolski mi battı. İlginç .
Yedeğe yazmışlar o yüzden bir şey demedim.
Yedek mi güldürmeyin beni arkadaşlar ya . Sabri yedekte mi oturacak sen inanıyor musun , ne linnes o kadar müthiş bir bek ne de sabri'yi kesecek bir Adam yok bu klüpte . O gitmeden bu Adam hep oynar, forvete koyarlar yine oynar .
Sen böyle söyleyince sanki ben Sabri'nin Yasin'in kalmasını istiyormuşum gibi anlaşılıyor. Keşke hepsi gitse ben istemez miyim. Sabri'yle imzalanan skandal sözleşmeye şurada en çok küfredenlerden biriyimdir herhalde.
Haftaya hoca netlesir yalanı bu aralar elinde o var.Birazdan bizim buyuk baskan ligtv'ye konuk olacakmis. Merak ediyorum, bizleri hangi yalanlar'la gine kandiracak.