Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.597
- 13.534
- 2.538
Semih Kaya - Serdar Aziz takasi cok hos olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlat sevici atası olsaydı neden Eboue Dany Bruma Drogba gibi topçuları aldırdı diye sorar insan
Selçuk burak umut gibilerdeki ısrarı ve drogbayla arası yoktu ve sneijderi istemedi
Fatih Terim ile olan bağlarının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Fildişili oyuncu; "Tabi ki bunun ilk sebebi saygı diyebilirim. Benim hocamıza duyduğum saygı, onun bana duyduğu saygı. Karşınızdaki kişini kişiliği de çok önemli. Fatih hocamızda bu fazlasıyla var. Ayrıca bana inanılmaz güven veren teknik bir adam. Güven bir futbolcunun hocayla ilişkilerinde çok önemlidir. Hocanın futbolcuya güvenmesi ve ona fikirlerini sorması. Bu tip konuşmalarla ilişkimiz çok çok daha iyi gidiyor. Kendisini çok seviyorum ve ona çok saygı duyuyorum"
Selçuk burak umut gibilerdeki ısrarı ve drogbayla arası yoktu ve sneijderi istemedi
EminmisinHocanın istemediği hiçbir oyuncu alınamaz onu geç de, saçma sapan kontenjanın olduğu yerde kimde ısrar etmesini bekliyordun?
Gören de ısrarı sonucu 10.olduk sanır. Ligi domine etti, ŞL'de çeyrek final oynattı.
İtalya'da Rui Costa, Maldini, Gattuso, Shevchenko, Kaladze gibi efsanelerin saygısını kazanmış bir hoca için yerli hayranı demek hayli komik olur.
Terim varken FB'liler şampiyonluğu rüyamızda görürdük diye konuşuyordu, onu da unutma.
Eminmisin
https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/pirlodan-terime-sert-sozler-108235/
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Eminmisin
https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/pirlodan-terime-sert-sozler-108235/
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Gökmen Özdemir @gokmnozdmr 1 sa.1 saat önce
Mehmet Topal-Galatasaray transferi bana göre imkansıza yakın bir ihtimal. Topal ya Fenerbahçe'de kalır ya da İngiltere'ye transfer olur
Mehmet Topal gelirse Selçuk gitmesi lazım
İkisi beraber oynadığında orta saha çok temposuz olur.