Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk burak umut gibilerdeki ısrarı ve drogbayla arası yoktu ve sneijderi istemedi

https://m.milliyet.com.tr/drogba-danterim-ve-taraftar-yorumu-galatasaray-1709589-skorerhaber/

Fatih Terim ile olan bağlarının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Fildişili oyuncu; "Tabi ki bunun ilk sebebi saygı diyebilirim. Benim hocamıza duyduğum saygı, onun bana duyduğu saygı. Karşınızdaki kişini kişiliği de çok önemli. Fatih hocamızda bu fazlasıyla var. Ayrıca bana inanılmaz güven veren teknik bir adam. Güven bir futbolcunun hocayla ilişkilerinde çok önemlidir. Hocanın futbolcuya güvenmesi ve ona fikirlerini sorması. Bu tip konuşmalarla ilişkimiz çok çok daha iyi gidiyor. Kendisini çok seviyorum ve ona çok saygı duyuyorum"

Sneijderi istedi ama 4. tercihiydi. İlk tercih Kakadı.

yapmayın ne mihaylovici italyada zaten dogru düzgün hoca yok

inzaghi seedorf mihaylovic ise kötünün kötüsüler

Selçuk burak umut gibilerdeki ısrarı ve drogbayla arası yoktu ve sneijderi istemedi

Hocanın istemediği hiçbir oyuncu alınamaz onu geç de, saçma sapan kontenjanın olduğu yerde kimde ısrar etmesini bekliyordun?

Gören de ısrarı sonucu 10.olduk sanır. Ligi domine etti, ŞL'de çeyrek final oynattı.

İtalya'da Rui Costa, Maldini, Gattuso, Shevchenko, Kaladze gibi efsanelerin saygısını kazanmış bir hoca için yerli hayranı demek hayli komik olur.

Terim varken FB'liler şampiyonluğu rüyamızda görürdük diye konuşuyordu, onu da unutma.

Emre güral zu bjk
Oh be

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim yerlici değildir diğerleri gibi. Geldiği gibi Servet'i, Sabri'yi anında çizmişti ve yerlerine hem transfer istemiş hem gençleri koymuştu. Ama Terim adam kayırır. Yerli yabancı farketmez. Aydın inadı bu yüzdendir mesela.

Hocanın istemediği hiçbir oyuncu alınamaz onu geç de, saçma sapan kontenjanın olduğu yerde kimde ısrar etmesini bekliyordun?

Gören de ısrarı sonucu 10.olduk sanır. Ligi domine etti, ŞL'de çeyrek final oynattı.

İtalya'da Rui Costa, Maldini, Gattuso, Shevchenko, Kaladze gibi efsanelerin saygısını kazanmış bir hoca için yerli hayranı demek hayli komik olur.

Terim varken FB'liler şampiyonluğu rüyamızda görürdük diye konuşuyordu, onu da unutma.
Eminmisin

https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/pirlodan-terime-sert-sozler-108235/

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Birazdan yeni forvetimizi açıklayacam

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Baros da sallamıştı hocaya zamanında.

Hatta Drogba da. Gerçi o haber yalanlanmıştı sanırım Drogba cephesinden. Zaten Türkiye kaynağı tırt bir gazete idi.

Frank de Boer'in de bir demecini hatırlıyorum Terim hakkında olumsuz yönde. Her antrenmana farklı elbise ile geliyor demişti. :D

Fiorentina'da pek şans vermediği Mijatovic'in de olumsuz bir demeci vardı ama o biraz oduncaydı. Toplu hücüm toplu savunma gibi saçma bir taktiği var demişti. :D

Tabi bu oyuncular genelde pek şans vermediği oyuncular. Belki onla da alakalı olabilir. Ama ters şekilde oldukça övgü dolu demeçler de var. Tuhaf bir adam demek ki Terim. Ya seviyorsun ya nefret ediyorsun :D

Son düzenleme:
Ön liberoya insan yiyen bir siyahi dinamo
Ortaya oyun kurucu, tempolu bir beyin (Michael Bradley)
Forvete fundamental'i iyi siyahi bir oyuncu (Gyasi Zardes, Papiss Cisse vs.)
Defansa İskandinav veya Anglosakson kökenli 2 defans (Agger, Mexes vs.)
Sağ kanata Visca
Telles ve Bruma zaten dönüyor.

Taş gibi takım oluruz.

Mehmet topal alsak çok iyi olur ama selcugun yerinede adam lazım çalım atan dikine oynayabilen biri oguzhan gibi selcugun belini dayayıp faul almaktan başka marifeti yok malesef

Mehmet Topal gelirse Selçuk gitmesi lazım

İkisi beraber oynadığında orta saha çok temposuz olur.

Topal'in gelecegine bende inanmiyorum. O kadar tribünlere oynadi, sahada aglamalar fln. He gelme ihtimali varsa bizim acimizdan bakmak lazim: 30 yasinda ki topcuya yaklasik 3 milyon vermek ne kadar akilli? Sinirlama yokken bu rakamlara daha iyilerini bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt