Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs sözlükte biri 2015-2016 transfer sezonu için şunu demiş

"fenerbahçe'nin emenike yerine van persie, webo yerine fernandao, kuyt yerine nani'yi aldığı; bizim ise sabri'nin yerine iki katı ücret vererek yine sabri'yi aldığımız sezondur."

Çok güldüm yahu :D

Emrah engin falan alayi çöp. Poldi as sinan bruma yedek bide ilk 11'e kanat al tamamdir gereksiz yere kadroyu sisiriyorlar ortada hoca bile yok. Benim bildigim 4 kanat yeterlidir..yasinler olcanlar gitse bile anlamsiz cop transferler
Bizim akil kupu yonetim bisey yapiyorsa yanlis yapiyordur

Emrah engin falan alayi çöp. Poldi as sinan bruma yedek bide ilk 11'e kanat al tamamdir gereksiz yere kadroyu sisiriyorlar ortada hoca bile yok. Benim bildigim 4 kanat yeterlidir..yasinler olcanlar gitse bile anlamsiz cop transferler
Bizim akil kupu yonetim bisey yapiyorsa yanlis yapiyordur

Stoper , forvet , ön libero 11 e oyuncu lazımken yedeğin yedeğin yedeği kanat oyuncusu almak tam dursuna yakışan bir hareket.

Stoper , forvet , ön libero 11 e oyuncu lazımken yedeğin yedeğin yedeği kanat oyuncusu almak tam dursuna yakışan bir hareket.
Muslera
? Chedjou Denayer Telles
? Selçuk
? Sneijder Podolski
?

Sağ bek, ön libero, sağ kanat ve forvet kesinlikle şart. Diğer mevkiler ilk 11 olarak lig bazında yeterli aslında. Çöpleri satıp veya ücretlerini ödemeden 2 sene kiraya verip kadroyu boşaltmak lazım. Asgari 30-40 tane adam var. Toplasan 15 adam çıkar çıkmaz. Futbolculara ödenen toplam paranın yarısı çöpe gidiyor. Afrika'da çocuklara harcasak en azından sevaba gireriz. Tarık, Eray, Olcan fln nedir ya?

Son düzenleme:
Muslera
? Chedjou Denayer Telles
? Selçuk
? Sneijder Podolski
?

Sağ bek, ön libero, sağ kanat ve forvet kesinlikle şart. Diğer mevkiler ilk 11 olarak lig bazında yeterli aslında. Çöpleri satıp veya ücretlerini ödemeden 2 sene kiraya verip kadroyu boşaltmak lazım. Asgari 30-40 tane adam var. Toplasan 15 adam çıkar çıkmaz.

Denayer gidiyo orayada adam lazım , sabri gitmediğine göre sağ beke adam alınmaz linnes , sabriyi izleriz seneye , sağ kanatada oyuncu alınmaz sinan ve bruma var.

Dursun varken basari mucize.Takimi copluge cevirmeden kurtulabilirsek en buyuk transfer olur.

Muslera
? Chedjou Denayer Telles
? Selçuk
? Sneijder Podolski
?

Sağ bek, ön libero, sağ kanat ve forvet kesinlikle şart. Diğer mevkiler ilk 11 olarak lig bazında yeterli aslında. Çöpleri satıp veya ücretlerini ödemeden 2 sene kiraya verip kadroyu boşaltmak lazım. Asgari 30-40 tane adam var. Toplasan 15 adam çıkar çıkmaz. Futbolculara ödenen toplam paranın yarısı çöpe gidiyor. Afrika'da çocuklara harcasak en azından sevaba gireriz. Tarık, Eray, Olcan fln nedir ya?
Hala chedjou yazma be renktaş. Bu takımın stoper e ihtiyacı var adam stoper filan değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yokmu Twitter kolpasi falan?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligtv'ye göre Akhisar'ın başkanı bize 4m Euro fiyat çekmiş Rodallega için...

Ulan şerefsizler Avrupa'dan bir ilgilense 2m'a satarsınız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takas harici anadoludan topçu alınmaz illa para verecez diyorsak ereni alalım bari 30 yaşındaki rodellegayı değil

Ulan bari Sampaoli'yi getirsek diyecem sonra aklıma pisuvar geliyor ve susasım geliyor

Bize yabanci transferi bu ülke içinden ibaret herhalde. Onlarda bir suç aramayin bence. Bende bu Dursunu görsem enayi gibi görürüm.

Bana onermek kalmis, oyuncuyu ikna etmek yonetimin işi. Senin dusunceye gore hic bir yildiz oyuncu alamayiz avrupa'dan 1 yil men yedik diye. Cok sacma, Fatih Terim donemindeki 2011-2012 sezonunda nasil avrupaya gidemeyip Melo, Eboue, Riera, Ujfalusi, Muslera gibi transferler yaptiysak, gine yapariz, onemli olan iyi bir maaş verip ve projelerini anlatmak, gerci bizim yonetim bunu becerebilir mi baska bir konu. Alp Yalman ve ekibine kalmis o iş.

1 yil men kesin degil persembe o 2 yil olursa gorecem ben transferleri o zaman

Hugo Rodellaga iyidir , Gomezi akhisara koy 15 golu gecemez ,Hugoyu bu yılki bjkde olsaydi 30 yakın atardi , takasla falan almalari lazım bir an once su kupa bi bitse

30 küsür rodallegayı niye bonservis vererek alacaz yahu.Hiç mi akıllanmayacak bu yönetim.Anadoludan topçu almayın kardeşim.Bulun ucuz iyi oyuncuları carole gibi sinan gümüş gibi.

Rodallega maksimum 2 senelik transfer olur. Eğer 1m + takas kabul ediyorlarsa alınsın bence.

Muslera zaten banko. Cenk yedekler zaten.

Telles dönüyor. Carole ile beraber götürür sol beki.

Chedjou ben beğeniyorum. Ama yanına mutlaka adam lazım. Stoper transferi şart. Koray ve Semih lig için iyi yedek olurlar.

Linnes sürekli oynatılmalı. Burda yine transfere ihtiyaç var ama direk 11'e mi yedeğe mi tartışılır.

Orta sahaya banko oynayabilecek 2 adam lazım. Selçuk ve Bilal yine lig için yedekleyebilir. Dzemaili dönüyor ama ne durumda hiç bilmiyorum.

Sağ kanat sorunsuz. Sinan ve Bruma her türlü götürür. Form durumlarına göre oynarlar ama 1. tercih Sinan olmalı.

Forvet arkası Sneijder banko. Çolak yedekler ligde.

Sol kanat Podolski banko. Yasin biraz aklını kullansa yedekler diyeceğim ama güvenemiyorum. Genç yedek alınabilir. Yasin ise 2 kanat için joker olarak kullanılabilir.

Forvet için 2 iyi oyuncu şart. Gerekirse Poldi oynar ama gerek olmamalı.

Özet : 1 Stoper, 1 sağ bek, 2 Orta Saha, 1 genç kanat, 2 Forvet olmak üzere 7 transfer şart.

Not : Sistem olarak 4-2-3-1 üzerinden yorumladım.

futbol cift forvetle oynanır neymar bale ronaldo messi robben ribery ayarında winger oyuncunuz yoksa oynanmaz dolayisiyla o taktikle bayern ,real, barca oynar, kim getirdi lan Turkiyeye tek forvet sistemini, futbolun tadi kacti resmen herkes barca zannediyo heral kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt