Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol cift forvetle oynanır neymar bale ronaldo messi robben ribery ayarında winger oyuncunuz yoksa oynanmaz dolayisiyla o taktikle bayern ,real, barca oynar, kim getirdi lan Turkiyeye tek forvet sistemini, futbolun tadi kacti resmen herkes barca zannediyo heral kendini

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder ile birlikte çift forvet oynayacaksan ya forvetin Drogba - Elmander olmalı ya da ortasahan M.Sissokko - Amartey - Melo ciğersizlerinden kurulmalı.

Sneijder ile birlikte çift forvet oynayacaksan ya forvetin Drogba - Elmander olmalı ya da ortasahan M.Sissokko - Amartey - Melo ciğersizlerinden kurulmalı.
biz hagiyle lincolnle felipeylede cift forvet oynuyoduk zaten , necati umit, arif hakan, necati elmander, ama dedigin gibi arkada bulent , melo , davala gibi kosan adamlar lazım selcuk gibi 3 trilyon alip eli belinde gezen degil

Rodallega maksimum 2 senelik transfer olur. Eğer 1m + takas kabul ediyorlarsa alınsın bence.

Muslera zaten banko. Cenk yedekler zaten.

Telles dönüyor. Carole ile beraber götürür sol beki.

Chedjou ben beğeniyorum. Ama yanına mutlaka adam lazım. Stoper transferi şart. Koray ve Semih lig için iyi yedek olurlar.

Linnes sürekli oynatılmalı. Burda yine transfere ihtiyaç var ama direk 11'e mi yedeğe mi tartışılır.

Orta sahaya banko oynayabilecek 2 adam lazım. Selçuk ve Bilal yine lig için yedekleyebilir. Dzemaili dönüyor ama ne durumda hiç bilmiyorum.

Sağ kanat sorunsuz. Sinan ve Bruma her türlü götürür. Form durumlarına göre oynarlar ama 1. tercih Sinan olmalı.

Forvet arkası Sneijder banko. Çolak yedekler ligde.

Sol kanat Podolski banko. Yasin biraz aklını kullansa yedekler diyeceğim ama güvenemiyorum. Genç yedek alınabilir. Yasin ise 2 kanat için joker olarak kullanılabilir.

Forvet için 2 iyi oyuncu şart. Gerekirse Poldi oynar ama gerek olmamalı.

Özet : 1 Stoper, 1 sağ bek, 2 Orta Saha, 1 genç kanat, 2 Forvet olmak üzere 7 transfer şart.

Not : Sistem olarak 4-2-3-1 üzerinden yorumladım.

Sinan bruma podolski yasin yeterli kanatlar oyuncular olarak, ama diger isteklerine katiliyorum

biz hagiyle lincolnle felipeylede cift forvet oynuyoduk zaten , necati umit, arif hakan, necati elmander, ama dedigin gibi arkada bulent , melo , davala gibi kosan adamlar lazım selcuk gibi 3 trilyon alip eli belinde gezen degil

Sadece Hagi ile çift forvet oynuyorduk ama arkasında Emre - Suat - Okan gibi 90 dakika pres yapabilecek orta sahamız vardı. Lincoln varken 4-2-3-1 oynadık önde Baros ile. Terim'in son döneminde direk 4-4-2 oynuyorduk onda ise kanatlar orta saha özellikli idi. Engin ile Emre oynuyordu solda ve sağda.

Muhtemelen 4-2-3-1 oynarız ama bir ihtimal 4-1-2-3 oynayabiliriz. Daha defansif olur ve Sneijder'den ne kadar verim alırız ortasahada ayrı bi mesele.

Sadece Hagi ile çift forvet oynuyorduk ama arkasında Emre - Suat - Okan gibi 90 dakika pres yapabilecek orta sahamız vardı. Lincoln varken 4-2-3-1 oynadık önde Baros ile. Terim'in son döneminde direk 4-4-2 oynuyorduk onda ise kanatlar orta saha özellikli idi. Engin ile Emre oynuyordu solda ve sağda.

Muhtemelen 4-2-3-1 oynarız ama bir ihtimal 4-1-2-3 oynayabiliriz. Daha defansif olur ve Sneijder'den ne kadar verim alırız ortasahada ayrı bi mesele.
defansif oyundan nefret ediyorum futbol gol icin oynanir o yuzden farih terimin kurdugu takimlar hep domine etti, milli takimda ayni aey gecerli degil tabiki

tam dursuna gore hoca

'' zico antrenörlüğü fenerbahçe 'de öğrenip gitti. türkiye' ye gelen teknik adamlar içinde sadece ve sadece*lucescu*katkı sağlamıştır '' sözlerinin sahibidir. dediğine göre*gordon milne*idmanlarda kendi oğlunu oynatırmış, ayrıca türkiye 'ye gelmiş en iyi teknik direktör lucescu imiş.

edit: an itibari ile '' sabri 'ye neden bu kadar yükleniyorlar özellikle sosyal medyada anlamıyorum? yerine 5 tane sağ bek transfer edildi, ama hala sabri oynuyor. yöneticiler neden sabri 'ye sahip çıkmıyor? bir tutturmuşlarreis**diye nedir bu kardeşim? adamın arabasına takmışlar, sen de çalış senin de olsun !!1bir!! ayrıca*emre çolak*diye bir yetenek var neden beğenmiyorlar anlamıyorum? avrupa 'dan gelse emre çolak*maradona*muamelesi yaparsınız. '' demiştir.

Bu arada twitterda transfer duyumlari icin gezerken neredeyse tum fb muhabirleri sikeciler gelecek hafta transferlere basliyor demis ve Feghouli , Hakim Ziyach(her neyse :D) ve Lys Mousset alinacakmis goya...

Dursun calimi yedirecek sanirim yine

1 yıl men -2 yıl men farketmez.Galatasaray gereken transferleri yapmalı.yeni bi oluşum içine girmeliyiz.

Süper ligden ne yerli ne yabanci futbolcu alinir ne iyi cikiyorlar nede ucuza alabiliyoruz, yerli mi lazim git avrupadan topla bir kactane yerli genc futbolcu en iyi örnek sinan.

Sinani bir türk takimdan almak isteseydik en az 5milyon fiyat cekerlerdi bu serefsizler, avrupada rahat sinan gibilerini 1milyonun altinda bulursun yeterki arasinlar, scout ekibi bir ise yarasin

Son düzenleme:
Bu arada twitterda transfer duyumlari icin gezerken neredeyse tum fb muhabirleri sikeciler gelecek hafta transferlere basliyor demis ve Feghouli , Hakim Ziyach(her neyse :D) ve Lys Mousset alinacakmis goya...

Dursun calimi yedirecek sanirim yine
ebelerine yaparlar transferleri:red:

Ci_GTknXAAABp7T.jpg
gunaydın : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt