Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou, semih, balta,koray var elimizde uzun boylu hava toplarında etkili bir stoper yeterli defansa ama chedjou da toparlaması lazım.sag ve sol bek telles gelecekte transfere gerek yok. Orta sahada donk, jose ile yollar ayrılmalı Selçuk Bilal emre kalıyor. En az bir tane sert melo ayarında adam lazim olabiliyorsa bir de genç biri alınabilir. Kanatlara bruma Yasin sinan var. Yasin sevmiyorum ama kalacak gibi duruyor yedekte. Olcan ve tarikla yollar ayrılmalı. Bruma performans verecekse iyi bi kanat oyuncusu alırsak tek transfer yeter podolski de kanat oynayabiliyor. Forvet en önemli nokta 2 tane forvet alınmalı 1 tanesi çok iyi seviyede olmak şartıyla. 5-6 tane düzgün adam alırsak seneye şampiyonluğa oynariz. Özellikle ön libero ve forvette paraya kiyilmali.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın renktaşlar, sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Pato'ya hayırlı olsun diyebilir miyiz ?

ajaxa oynattigi futbol bence basarili

cok genc kadrosu olmasina ragmen

hollanda ile bizim ligin oyun yapıları uyusmuyor.

genç bir kadroyu bende isterim ama ajax kültürü ile bizim kültürde uyusmuyor.

adamlar makine gibi topcu basıyor. biz son 16 yılda bi arda basmışız.

de boer bizde istedigi ortamı bulamaz gibi. ben uyuşmayacagımızı düsünüyorum. hayırlısı ne ise o olsun tabi..

yapilacak fazla bisi yok.30 ustu is yapmayanlari gonder(sarbi,hamit,olcan,umut,donk),denayeri tut yanina lider bir kule(huth tarzi),iyi bir on libero(kante gibin) ve hakiki bir golcuyle bu takim seneye samp.olur.

yapilacak fazla bisi yok.30 ustu is yapmayanlari gonder(sarbi,hamit,olcan,umut,donk),denayeri tut yanina lider bir kule(huth tarzi),iyi bir on libero(kante gibin) ve hakiki bir golcuyle bu takim seneye samp.olur.

alternatif sabri kalmali bence o bizle özlesti artik onu olcanla donkla kiyaslayamam

Farkindamisiniz bilmiyorum ama seneye kuşlar rezil caner gitti orta sahada tek iyi topal forvet hatları bıtik mani çöp Bi kjaer var takım da şuan iyi hazır bunlar sıfır çekti akşam iyiden koyduk eziklere parası neyse vericeksin alicaksin topali bir sefer daha koyucaksin bir sefer daha vericeksin kirbaci vericeksin kirbaci toparlanamazlar yeminne

Devir artik sekiztasin devri. 3 sene ust uste gotururler.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama seneye kuşlar rezil caner gitti orta sahada tek iyi topal forvet hatları bıtik mani çöp Bi kjaer var takım da şuan iyi hazır bunlar sıfır çekti akşam iyiden koyduk eziklere parası neyse vericeksin alicaksin topali bir sefer daha koyucaksin bir sefer daha vericeksin kirbaci vericeksin kirbaci toparlanamazlar yeminne

GG de gitti sanırım kargalara

Yok be hocam kargalar louser biz ve fenev kötü olmasak zor görürlerdi şampiyonluğu
Dostum fener artik bitti. Paralari da yok aziz kendisi soyledi. Biz de dursunla ve evlatlarla belamizi bulmusuz. Gorunen köy 8jknin onunun acik oldugu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt